Hyperactief in de wereld van NU, met een gevoel van urgentie

Save as PDF 

aanmelden via de Telegram app
Let op: de Telegram app is Russisch en gecodeerd. Verwacht dus negatieve reclame !!

Zo af en toe stuur ik privé wel eens een bericht om iemand te informeren, en dat is soms wel eens -elke week-. Ik kreeg nu een bericht terug waarbij ik -in positieve bewoordingen- toch wel het stempel -hyperactief- opgespeld kreeg. Wellicht heeft ze gelijk, want in 2019 schreef of vertaalde ik twee artikelen per dag.

hyperactief

Afgelopen week in de uitzending werd ik wel een beetje hyperactief door alle mensen die nu nog VVD, D66, Groenlinks of andere linkse partijen aanhangen om met onmiddellijke ingang de radio cq podcast uit te zetten, ophoepelen, je hoort hier niet thuis!

pffff opluchting !!

Deze mensen geven duistere machten een podium om ons land naar de donder te helpen en dat meen ik uit de grond van mijn hart, dat was wel duidelijk te merken aan mijn stemverheffing.

Had dat nut, nee, … want ik denk niet dat we überhaupt luisteraars hebben binnen die kringen maar het lucht wel even lekker op.

Weet je, … je kan die mensen nog niet eens wat kwalijk nemen. Ze kregen op school nooit te horen hoe je een probleem dient te analyseren, logisch leren nadenken, connecting the dots. Ze krijgen het nieuws voorgekauwd met de waarschuwing dat het internet bol staat met fake nieuws. En als je dan eens toevallig op zoek gaat, 10 tegen 1 dat men de verkeerde zoekmachine gebruikt.

Ik nam dit zoekwoord als voorbeeld omdat dit de nieuwsbron bij uitstek is de laatste 2,5 jaar. Google, daarvan is bekend dat men een zwaar gecensureerde ‘wijsheid’ serveert, Startpage en DuckDuckGo vielen mij beiden ook tegen nu ik een nieuwe zoekmachine gevonden heb. Qwant.

Hieronder de resultaten van alle vier in de volgorde van slecht naar goed.

Google zoekmachine met Qanon resultaten
Google op de laatste plaats met Qanon
startpage zoekmachine met Qanon
Op de derde plaats Startpage
DuckDuckGo zoekmachine Qanon
DuckDuckGo ook niet helemaal goed
Qward zoekmachine met Qanon
Qwant Hier vindt je de meest bezochte pagina’s

Hyperactief

Een beetje hyperactief, ja dat ben ik wel de laatste jaren, verslaafd aan het nieuws, ik wil namelijk niets missen, er wordt nu geschiedenis geschreven zoals wellicht nooit tevoren, en ik mag daarbij zijn, nee ik wil daarbij zijn, al de hoe, wat, waar, waarom en de wie momenten proberen te doorgronden. Het nieuws is momenteel wel een heel spannend verhaal, tussen de regels door lezen om een goed beeld te kunnen vormen tezamen met de bronnen die je al hebt leren vertrouwen en afstoten wat je energie opzuigt.

Als je naar de reguliere media kijkt, luistert en leest dan moet je op een gegeven moment toch wel ergens argwaan krijgen als je alle onzinnige maatregelen ziet.

Hoe kan het dat ik 25 jaar geleden de ziektekosten voor het gehele gezin met 25 gulden per maand kon afdekken in een privé polis, terwijl je nu met 100 euro nog amper de basis verzekering kan betalen? Hoe kan het dat de overheid zich met onze privé pensioenen mag bemoeien? Hoe kan het dat er vluchtelingen met het vliegtuig ingevlogen worden naar de EU uit een land waar geen oorlog is en die mensen daarna naar dit land op vakantie gaan?

Kijk eens wie dat allemaal geregeld hebben, deze deals ondertekend. Je bent echt een verstoorder van de veiligheid en toekomst van het land als je nog op ‘die’ mensen stemt, … mensen die je energie opzuigen het linkse kartel, tweederangs politici, een gevaar voor onze toekomst.

Politici die hun huid verkocht hebben, letterlijk verkocht, chantabel zijn en waarvan ik overtuigd ben dat ze op korte termijn -tegen de lamp- gaan lopen. Waar sta jij dan op de volgende verjaardagspartij of vergadering als je -afgerekend- wordt op de getoonde domheid omdat men niet vergeten is waar jij zo vurig over getuigde. Het milieu en zo, ja er is een milieu probleem met alle gif en fijnstof maar de rest is allemaal toneel, bang makerij, geld uit de portemonnee trek politiek.

En de echte problemen probeert men uit alle macht te bagatelliseren.

Had je enkele jaren geleden al ooit gehoord over Jeffery Epstein en weet je nu exact wat hij allemaal voor macabere zaken deed met kleine kinderen, en dat op grote schaal. Net zoals politici, rechters, CEO’s van grote bedrijven, leden van koningshuizen en kerkleiders.

Eerst vond ik de mensen die dit allemaal niet wisten dom, nu heb ik ze zelf verheven tot zombies. We kijken wel later wie er terugkomt op zijn woorden en gedrag en vraagt om inzicht en hulp. De rest, … dat is de verloren generatie.

Mensen gaan geschokt reageren als de hele bagger -in-een-keer- uitgestort wordt over hun hoofd. Ik ben niet eens geschokt dat mensen ondanks verwoede pogingen in de alternatieve media doof en blind waren en er zelfs moeite voor deden om dat -negatieve- nieuws te ontwijken, of zelfs tot samenzwering te verheffen.

Maar je kunt gewoon kennis nemen van al dit nieuws zoals tijdens bijvoorbeeld de uitreiking van pretentieuze Golden Globes waar de glamour van de TV en filmsterren afstraalt of zit hier een dikke ader onder het gras?

Komiek Ricky Gervais opende de Golden Globes Awards op zondagavond door Hollywood-links absoluut uit te wissen.

Het was de toespraak waarop we hebben gewacht.

Bij de jaarlijkse ceremonie in het Beverly Hilton Hotel, beëindigde Gervais zijn monoloog door de limousine liberalen te vertellen:

“Als je vanavond een prijs wint, gebruik deze dan niet als een politiek platform om een politieke toespraak te houden. U bevindt zich niet in een positie om het publiek over iets te vertellen, u weet niets over de echte wereld. De meesten van jullie brachten minder tijd op school door dan Greta Thunberg. Dus, als je wint, kom dan naar boven, accepteer je kleine prijs, bedank je agent en je God en f*ck. off OK?”

Helaas hebben de Hollywood-elites het advies van Ricky niet opgevolgd.

Actrice Patricia Arquette aanvaardde haar prijs met een lezing over Trump die een oorlog begint. Alle hypocrieten uit Hollywood zeiden NOOIT iets toen Barack Obama zeven verschillende landen bombardeerde en het Midden-Oosten uit elkaar scheurde.

Maar deze zelfde elite zijn erg boos op president Trump voor het vermoorden van een terrorist.

Het wordt over niet al te lange tijd stil in de bioscopen als niemand de filmsterren meer wil aanschouwen als men hun misdaden leert kennen. Thierry Baudet zal tot zijn genoegen de tandwielen van het politieke kartel met groot gekraak vast horen lopen als het zand de linkse smeerolie verdrijft. Diverse namen van politieke partijen zullen in die mate besmet raken dat opheffen van de partij het enige zal zijn wat overblijft, een besmetting die zal afstralen op alle leden en hun trouwe volgers.

De wanorde gaat aan het licht komen en zeker geen aandacht tekort komen, de geschade partijleden zullen zeker in hyperactiviteiten vervallen om hun blazoen te zuiveren. Maar gelukkig hebben we daar al pilletjes voor in de farmaceutische wereld. In een andere volgorde tenminste: Attention-Deficit Hyperactivity Disorder – Letterlijk: Aandacht tekort, hyperactiviteit wanorde


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke zondag staat de podcast om 14.00 online