Wanneer deugdzaam de grootste misdaad is?


aanmelden via de Telegram app
Let op: de Telegram app is Russisch en gecodeerd. Verwacht dus negatieve reclame !!

Bron artikel NoMoreFakeNews: When virtue is the greatest crime
Door: Jon Rappoport

Wie zijn zij?

Achter hun slappe glimlach staat een brullende oven van woede.

Ze geloven dat liefde hen motiveert. Liefde, en de aanbidding van een leider die staat voor liefde.

Deze waan kan een samenleving en een beschaving ten val brengen.

Ze hebben geleerd goed te zijn. Ze zijn op die manier getraind en ze omarmen hun training als zowel een schild als een zwaard, terwijl ze de wereld wilden veranderen.

Het zijn er miljoenen.

Wie zijn zij?

Ze pleiten onbeperkt voor ‘delen en verzorgen’. Dit is hun religie. Voor hen is er geen plafond voor het ondersteunen van mensen in nood, en er zijn geen negatieve gevolgen. Er is geen afname van Peter om Paul te betalen. Het bestaat niet.

Als je deze soldaten voor het goede zou vertellen dat ze een deur konden openen en 30 miljoen immigranten ‘s nachts het land binnen konden laten, zouden ze zonder aarzeling de deur openen. Nadeel? Irrelevant. Goed zijn is het enige dat telt. Het is de noodzaak. Om te verraden zou het een onvergeeflijke zonde zijn en hen, deze heilige soldaten, te vernietigen.

Aan de andere kant, als je zei dat je een plan had om twee miljoen werkloze Amerikanen morgen weer aan het werk te zetten, zouden ze onverschilligheid registreren. Dat idee past niet in hun wereldbeeld. Terug naar het werk betekent WERKEN. Brood op de plank krijgen. Een zekere mate van verantwoordelijkheid, eigen verantwoording. Zelfredzaamheid. Sterkte. Waar is de CHARITY daarin? Waar is het onbeperkte geven? Waar is de liefde?

Waar is “alles voor niets?” Dit is hun motto. Dit is het bewijs van hun zorgzaamheid en goedheid. Dreigen dat van hen af ​​te nemen en hun uitdrukkingen verharden en ze beginnen vergif te spuwen.

Je maakt nu gebruik van hun geheim: het zijn ZICHZELF VERWIJTENDE mislukkingen. Niemand doet het hen aan. Ze doen het zichzelf aan. Dit is hun blijvende psychologie.

Hun schema is geworden: ‘ander vervangen voor jezelf’. Dit is de sleutel. Ze hebben zichzelf verlaten omdat ze ‘alles aan anderen gaven’. Dit is de vervangende visie.

Zodra ze voelen dat een plan of een idee of een belofte die formule zal doen ontsporen, koken ze over van woede.

Ze kunnen worden gemagnetiseerd als een formidabele politieke kracht. Gemakkelijk. Het enige dat ze nodig hebben is een figuur die ‘alles voor niets’ en ‘ander’ lijkt te vertegenwoordigen in plaats van zichzelf.

Ze kunnen op straat staan ​​met kaarsen vasthouden of, als ze het signaal krijgen, dingen kapot slaan.

Ze zijn de contrarevolutie die in dit land al meer dan honderd jaar wordt opgebouwd. Het wordt beheerd door elite-platforms, en het doel is de vernietiging van elk stukje van de oorspronkelijke ideeën waarop dit land is gebaseerd. Vernietiging in feite, in gedachten, in actie en in het geheugen. Wis de herinnering aan …

Individuele vrijheid…

En wat vrijheid inhoudt.

Jezelf wegvagen.

Vervang het door een allesomvattende maatschappelijke machine gewijd aan liefde.

Alsof zoiets echt zou kunnen bestaan.

The author of three explosive collections, THE MATRIX REVEALEDEXIT FROM THE MATRIX, and POWER OUTSIDE THE MATRIX, Jon was a candidate for a US Congressional seat in the 29th District of California. He maintains a consulting practice for private clients, the purpose of which is the expansion of personal creative power. Nominated for a Pulitzer Prize, he has worked as an investigative reporter for 30 years, writing articles on politics, medicine, and health for CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern, and other newspapers and magazines in the US and Europe. Jon has delivered lectures and seminars on global politics, health, logic, and creative power to audiences around the world. You can sign up for his free NoMoreFakeNews emails here or his free OutsideTheRealityMachine emails here.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke zondag staat de podcast om 14.00 online