Donald Trump zesendertig maanden verder als president


aanmelden via de Telegram app
Let op: de Telegram app is Russisch en gecodeerd. Verwacht dus negatieve reclame !!

Bron artikel NoMoreFakeNews: Donald Trump thirty-six months on…
Door Jon Rappoport

Het is zesendertig maanden geleden dat ik dit voor het eerst heb gepost. Zou graag uw mening horen over dit artikel en president Trump drie jaar later. Geluid uit in de reacties …

Mijn positie over Donald Trump

Ik heb veel woorden geschreven over de man en wat hij aan het doen is. Om er een paar te herhalen, zijn zijn twee belangrijkste prestaties: hij draagt ​​in belangrijke mate bij aan de voortdurende vernietiging van de geloofwaardigheid van reguliere media; en hij hield Hillary Clinton uit het Witte Huis.

Wat betreft de media – ik ben enorm enthousiast over wat Trump heeft gedaan. Ik laat er champagnekurken op vallen. Hij biedt al jaren een openbare dienst. We zouden lichtjaren verder gaan dan waar we nu zijn, als de wereld van de conventionele journalistiek zijn ziel, zijn moraliteit, zijn intelligentie en zijn honger naar het uitpluizen van de dingen zo lang geleden niet had verkocht. In zijn eigen improvisaties en onderscheiding heeft Trump de mediasterren in hun hoofd gekeken en in de kont laten kijken. Hij is genadeloos geweest. Hij heeft acrobatische trucs gedaan die een Salvador Dali waardig zijn. Toen ze dachten dat hij hier was, was hij daar. Toen ze dachten dat ze hem tegen de muur hadden gespeld, verdween hij en er was geen muur. Toen ze dachten dat hij klaar was, begon hij. Toen ze aannamen dat ze een hogere positie innamen, prikte hij ze in de rug en stelde ze ze bloot als gerangschikte amateurs. Ze worden nuchter serieus, lacht hij. Ze bespotten hem en hij bespotte hen, hij herinnert hen eraan dat ze geacht worden professioneel te zijn. Ze schreeuwen en worden ballistisch, hij loopt weg. Hij hoort in Washington te zijn, hij is in New York. Hij wordt verondersteld zijn schema voor hen op te stellen, hij verdwijnt. Hij zou niet met een buitenlandse leider moeten praten, hij praat met een buitenlandse leider. De Washington Post meldt dat de Russen de verkiezingen hebben gehackt, hij zegt dat de CIA het verzonnen heeft.

Vergis je niet, globalisten op elke streep en in elke vermomming infecteren Washington als de pest. Hun doelen, reputatie, connecties en salaris staan ​​op het spel. Ze willen Trump op alle mogelijke manieren neutraliseren. Hij heeft de TPP weg gehamerd en gezegd dat hij het zal annuleren (Chuck Schumer heeft al gezegd dat hij dood is). Hij verhoogt de vlag van het nationalisme, niet het globalisme, en hij belooft banen terug te brengen naar Amerika … alles wat hij in dit verband belooft, druist in tegen de Rockefeller-agenda voor vernietiging.

Zal hij de pernicieuze cultuur veranderen, die zo ver naar beneden gaat dat “alles vrij” voor niets wordt beschouwd als de meest verlichte versie van de politieke filosofie? Hij zal het proberen, maar indirect, door nieuwe niveaus van werkgelegenheid te openen.

Zal hij doorgaan met het afbreken van de belangrijkste media-controle over de informatiestroom? Ja. In dat opzicht heeft hij al meer gedaan dan welke president dan ook in de moderne geschiedenis.

En als taal belangrijk is (en dat is het ook), is zijn communicatie met het Amerikaanse volk, in zijn directe omgangstaal, een duidelijk verschil met de gepolijste, lege, groteske media / politicus mechanische geestdodende bullshit onzin die alles heeft overgenomen in het media landschap.

Zal hij proberen de verdeel-en-heers “race-oorlog” mentaliteit die de afgelopen acht jaar sterk is gepromoot, te beperken? Nogmaals, zijn basisstrategie is: mensen banen geven. Vernieuw de economie. Laat alle boten drijven.

Zal Trump de open grenzen beperken en de realiteit verminderen van terroristen en criminelen die de VS binnenkomen? Zal hij de onbewezen beweringen van mondiale opwarming terzijde schuiven en het absurde en gevaarlijke CO2-belastingplan wissen? Zal hij de vervagende infrastructuur van dit land opnieuw opbouwen? Zal hij Common Core uit zijn ellende halen? Ik geloof dat hij op al deze gebieden vooruitgang zal boeken. Hoeveel vooruitgang? Onvoorspelbaar.

Zal hij weigeren oorlogen en geheime operaties voor het Empire te lanceren? Zal hij massale aantallen Amerikaanse troepen die in het buitenland zijn gestationeerd terug naar huis brengen, de neocons onder hun achterste schoppen en de enorme invloed van het militair-industriële complex terugschroeven, dat, na JFK, Amerika omringde met zijn droom van een voor altijd wereldrijk? Dit zou een van de belangrijkste acties zijn die hij als president kan lanceren. En de inspanning is als proberen een olietanker in een kleine ruimte om te draaien. Voor zover hij het leger opnieuw opbouwt, blijft hij $$ in de muil van de militair-industriële machine gieten. Ik denk dat het mogelijk is dat hij en zijn adviseurs vanuit een puur pragmatisch oogpunt zien dat het Amerikaanse rijk een eindpunt heeft bereikt. Het is een mislukking. Het kan niet verder gaan. De terugslag op Amerika heeft zijn lijsten van veroveringen door het Empire omsloten. Totdat Trump laat zien dat hij echt gaat proberen het neocon-Amerikaanse rijk te annuleren, en het meent, maak ik geen enkele aanname.

Is Donald Trump meer dan een pop in de handen van globalisten? Ik geloof dat hij meer is dan dat.

Is hij slechts een hulpmiddel dat de verkiezingen werd overhandigd door globalisten die zich realiseerden dat Hillary Clinton te ziek en gestoord was om op koers te blijven in het Witte Huis? Ik geloof dat hij niet slechts een hulpmiddel in hun handen is, zelfs als ze hem uiteindelijk steunden.

Wil hij de functie van president ALLEEN met het doel zijn persoonlijke nest te bevederen en zijn eigen ego te aaien? Ik denk niet dat dat nu het geval is, als het ooit was.

*** Het ontrafelen van zijn talloze zakelijke belangen is echter noodzakelijk om te ontdekken of zijn beslissingen als president bijdragen aan zijn rijkdom. Het overhandigen van die bedrijven aan zijn familie is geen barrière tegen zelf verheerlijkend beleid. Trump is tenslotte een onroerend goed makelaar van oudsher.

Een vraag in dit verband: Trump lijkt klaar om Amerikaanse bedrijven een fiscale vakantie te geven, zodat ze enorme hoeveelheden geld terug kunnen brengen die ze in het buitenland hebben opgeslagen, met het uitdrukkelijke doel om aandelen van hun eigen bedrijven te kopen. Deze praktijk is een manier geweest waarop CEO’s hun activiteiten er goed uit kunnen laten zien (aandelenkoersen kunnen stijgen) terwijl ze eigenlijk niets nieuws produceren. Zoals een lezer van mij suggereerde (en ik vraag), zal dit Trump-beleid van aandelenaankopen niets doen om die bedrijven te verjongen en dus geen nieuwe banen creëren? En zal dit beleid de familie van Trump in staat stellen aandelen te kopen in welk deel van het Trump-imperium dan ook openbaar wordt verhandeld, waardoor de aandelenprijs omhoog gaat? Dit heeft serieuze aandacht nodig.

Zal Trump de vele lokale incarnaties van de criminele blauwdruk van Agenda 21 terugdraaien voor nauwkeurig gecontroleerde, uitgebreid geplande technocratische steden? Ik ben er niet zeker van dat hij zich zelfs bewust is van deze massale invasie op het leven in Amerika – afgezien van heiligdomsteden waar liberale sneeuwvlokken en betaalde agenten voor staan. Hij zal stappen ondernemen om die bastions van hoop en verandering te verminderen.

Is het mogelijk dat, als alles is gezegd en gedaan, de belangrijkste actie van Trump zijn genadeloze aanval op belangrijke media is geweest – en bij uitbreiding, hun globalistische handlers? Ja. En door zijn maatregel zou hij dan een stap hebben gezet in de richting van het bevrijden van informatie en waarheid uit zijn eeuwenlange gevangenis van geestbeheersing. De gevolgen van een dergelijke bevrijding kunnen titanisch zijn. Op de lange termijn is Trump veel minder belangrijk dan de miljoenen mensen die wakker kunnen worden uit hun diepe slaap.

Ik geloof dat het plan van Trump om de werkgelegenheid terug te brengen naar Amerika een soort FDR / New Deal-programma van triljoen dollar overheidscontracten zal omvatten om de infrastructuur opnieuw op te bouwen. Dit is geenszins vrijmarkt Amerika. Als zijn plan door het congres komt, zullen er veel nieuwe banen worden gecreëerd, ja. Anderzijds zal de $$ macht van de federale overheid toenemen. Het is nooit een goed idee om de FBI meer controle te geven als de nummer één werkgever in de natie.

Ik denk dat Trump voor banen is, voor alle banen gaat en tot het uiterste gaat om ze te creëren. Dit omvat het groene licht geven aan technische reuzen om contracten te blijven uitvoeren om de toezichtsstaat uit te breiden. Hij zal manieren vinden om de FDA in staat te stellen nieuwe medicijnen sneller te licentiëren, waardoor meer Amerikanen worden verminkt en vermoord. Hij zal een oogje dichtknijpen voor grote zakelijke giftige GGO’s / pesticiden. Hij zal belangrijke gebieden van landbouw- en industriële vervuiling over het hoofd zien en negeren, en hen toestaan ​​om uit te breiden.

Zal Trump de verontrustende trend van het militariseren van lokale politie in heel Amerika beperken? Twijfelachtig.

Zal hij de macht van kwaadaardige bendes in binnensteden uitroeien en elimineren – bendes die bewoners gegijzeld houden in hun eigen gemeenschappen? Ik geloof dat hij op zijn minst een minimale inspanning zal leveren. Zelfs als een president gemotiveerd is, is dat een hele opgave.

Ik neem aan dat hij als zakenman op de een of andere manier misdaden heeft begaan. Zijn ze zo hoog als de pay-for-play Clinton Foundation en de massale vernietiging van Libië, twee van de favoriete operaties van Hillary Clinton? Nee. Zelfs niet in de buurt.

Zal Trump grootzakelijke vrienden met het geschenk van overheidscontracten begunstigen? Ik zou denken van wel.

Zal hij deals en side-deals sluiten, waarvan sommige de letterlijke grenzen van de wet overschrijden, om zijn presidentiële agenda vooruit te helpen? Dat zou ik zeker denken. Welke president heeft dat niet?

Kan alles wat ik in dit artikel noem, door de besturen gaan, omdat de vijanden van Trump plotselinge rampen veroorzaken die hij kan beheren – rampen die alle andere problemen en programma’s overschaduwen? Absoluut.

Kon Trump op zichzelf een fatale fout maken die zijn huis ten val brengt? Kunnen zijn adviseurs hem bijvoorbeeld overtuigen om een ​​brede deal te sluiten met Rusland, inclusief de uitlevering van Edward Snowden om terecht te staan ​​in Amerika? Kan zijn.

Kan Trump ervan overtuigd zijn ergens een gevaarlijke oorlog te beginnen, misschien als reactie op een geplande valse vlagoperatie die speciaal voor dat doel is ontworpen? Het is mogelijk.

Ziet hij dat zogenaamde liberalen, die echt socialisten en globalisten en technocraten zijn, heel dicht bij het veroveren van dit land zijn gekomen, onder de vlag van “delen en zorgen” en “empathie” en “liefde” – achter welke ze zich verbergen een eindeloze voorraad gif voor die mensen die geloven in a) werken voor hun eigen beloningen; b) individualisme; en c) onafhankelijkheid van gedachten? Ik denk dat hij van plan is om die gigantische realiteit te benaderen met banen en meer banen; zijn algemene oplossing. Breng Amerika weer aan het werk. Is dat een echte oplossing? Ja, het helpt zeker. Maar hier hebben we het over de cultuur, en wat hij mogelijk tegen het Amerikaanse volk kan zeggen om een ​​gevoel van traditionele waarden (leven, vrijheid en het nastreven van geluk) te herstellen die niet overkomen als flauw sentimentaliteit. Hij is een slimme man. Ik geloof dat hij een directe confrontatie met “de waardenkwestie” wil omzeilen. In plaats daarvan wil hij de echte wanhoop genezen die veel Amerikanen voelen omdat ze geen fatsoenlijk werk kunnen vinden. Hij wil een boom in de binnenlandse economie creëren die alle boten laat drijven. Daar kan ik hem niets aan doen. Een groot deel van de Amerikaanse economie is echter al lang gebaseerd op banen die niets produceren of toxische resultaten opleveren. Die motoren zullen niet verdwijnen.

Ik geloof dat Trump vooruitgang kan boeken bij het decimeren van de politiek correcte ziekte. Ik geloof dat hij kan helpen de obsessie om te keren met het ontleden van de woorden van mensen en het vinden van ‘verborgen racistische inhoud’. En het probleem waar al dit rubber op de weg komt is: immigratie.

Zijn tegenstanders zullen blijven zeggen dat alles minder dan wijd open grenzen Hitleriaans is. Zijn punt is: er is een bedreiging en een gevaar. Misdadigers binnenlaten; potentiële terroristen en daadwerkelijke terroristen binnenlaten; mensen binnenlaten die Amerika haten en alles willen wat ze gratis kunnen krijgen in Amerika; mensen binnenlaten die banen van Amerikanen aannemen (inclusief legale immigranten); mensen binnenlaten die de economie overbelasten via alle gratis diensten die ze kunnen krijgen – dit is verkeerd, dit is zelfmoord, dit is gek. Het heeft niets met racisme te maken.

Als hij erin slaagt deze immigratiedreiging – muur of geen muur – te verminderen, zal hij een aanzienlijke afstand afleggen om te bewijzen dat het beschermen van Amerika niets te maken heeft met haat.

Tegelijkertijd (en ik moet dit nogmaals benadrukken), kan hij niet besluiten om het Empire naar het buitenland te blijven sturen, waardoor het verlangen naar wraak op Amerika onder veel mensen die de vernietigende kracht van de Amerikaanse militaire machine voelen, wordt verergerd.

Als hij gewoon een andere jingoist wordt, is hij klaar. En dat zou hij ook moeten zijn.

Hij moet met Ron Paul praten. Op lengte.

Hoe zit het met het aftappen van het moeras in Washington? Dit is een ander geval van proberen een olietanker in een kleine ruimte om te draaien. Hij moet levendige voorbeelden geven. Om te beginnen zou hij met alle snelheid moeten streven naar het verzamelen van specifiek bewijsmateriaal voor de vervolging van Hillary en Bill Clinton, tegenover de Clinton Foundation en haar snode activiteiten. Geen steen mag ongestoord worden gelaten. Dat zou een nieuwe toon zetten.

Voor mensen die een grote dosis van wie en wat de Clintons nodig hebben, raad ik aan om jezelf onder te dompelen in alles wat wijlen Christopher Hitchens over hen schreef en zei. (Ik weet zeker dat Hitchens een Trump-presidentschap zou haten.)

  • Als ik de leiding had over alles vanaf het begin van de Republiek in de 18e eeuw (!), Zou mijn doel zijn geweest om honderd republieken te maken met zeer beperkte regeringen op dit continent – met vrijwel geen buitenlandse verwikkelingen van welke aard dan ook (politieke of commercieel) – in plaats daarvan kiezen voor zelfvoorziening als primaire waarde. Maar dat is een ander verhaal voor een andere keer. Ondertussen zie ik hier een glinstering van licht, en ik zie risico’s en mogelijkheden, en ik zie dat we misschien stappen kunnen zetten in de richting van het bevrijden van Amerika van de etterende ellende die het met zich meebrengt: Empire, enerzijds; afschuwelijk liberalisme maskeert anderzijds een technocratische globalistische overname die ons daarentegen zou doen laten zinken.

De afgelopen 30 jaar als journalist heb ik nooit het gevoel gehad dat alles verloren is. Ik heb nooit het gevoel gehad dat de krachten die tegen ons zijn opgesteld te groot of te slim zijn. Ik heb nooit het gevoel gehad dat alle deuren gesloten zijn. Ik neem het lange standpunt in. Er kunnen veel dingen gebeuren om mensen wakker te maken – vooral zichzelf wanneer ze eindelijk voelen dat hun manier van werken en leven zichzelf verslaat.

In plaats van nu voor pure hoop te kiezen, geloof ik dat de voeten van Trump tegen het vuur moeten worden gehouden. Hij deed beloften. Die beloften zijn duidelijk. We zouden authentieke inspanningen van hem in die richtingen moeten zien.

Ik ben me ervan bewust dat sommige lezers alleen extreme opvattingen van Trump of een politicus kunnen accepteren. Geweldig of verschrikkelijk. Messiaans of afschuwelijk. Dat is niet wat ik hier heb gepresenteerd. Ik heb gepresenteerd wat ik zie. Zo zal het zijn.

Blijf kijken…

The author of three explosive collections, THE MATRIX REVEALEDEXIT FROM THE MATRIX, and POWER OUTSIDE THE MATRIX, Jon was a candidate for a US Congressional seat in the 29th District of California. He maintains a consulting practice for private clients, the purpose of which is the expansion of personal creative power. Nominated for a Pulitzer Prize, he has worked as an investigative reporter for 30 years, writing articles on politics, medicine, and health for CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern, and other newspapers and magazines in the US and Europe. Jon has delivered lectures and seminars on global politics, health, logic, and creative power to audiences around the world. You can sign up for his free NoMoreFakeNews emails here or his free OutsideTheRealityMachine emails here.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke zondag staat de podcast om 14.00 online