Chelatie- en detoxtherapie met magnesium, bicarbonaten, klei, zeoliet en Haley’s NBMI


aanmelden via de Telegram app
Let op: de Telegram app is Russisch en gecodeerd. Verwacht dus negatieve reclame !!

Bron artikel Dr Circus: Chelation & Detox Therapy with Magnesium, Bicarbonates, Clay, Zeolite and Haley’s NBMI

Portugese vertaling

Metaal chelatie en ontgifting van chemische verontreinigingen zijn complexe en ernstige zaken. Het is een feit dat u na chelatie in een slechtere gezondheid terecht kunt komen dan toen u begon als u niet goed geïnformeerd bent en niet zorgvuldig te werk gaat onder de hoede van een bekwame arts in de gezondheidszorg. De blootstelling van de mens aan zware metalen is de afgelopen 50 jaar dramatisch gestegen, dus de behoefte aan ontgifting en chelatie is exponentieel toegenomen.

Veel van de problemen met chelatie kunnen worden verminderd wanneer een persoon voldoende magnesium krijgt. Het begin van veilige chelatie en ontgifting begint met magnesium. Magnesium is een van de belangrijkste mineralen voor het menselijk lichaam. Vóór 2009 geloofde men dat het een vereiste co-factor was voor meer dan 325 enzymsystemen, maar sindsdien is dat aantal volgens onderzoeken van Dr. Andrea Rosenoff meer dan verdubbeld tot bijna 800 enzymen.

Chelatietherapie moet niet worden gescheiden van minerale therapie

Iedereen die magnesiumgebrek heeft, heeft een gecompromitteerd ontgiftingssysteem en is kwetsbaarder voor neurotoxines die in toenemende mate aanwezig zijn in onze voedingsmiddelen en omgeving. Het tekort heeft uiteenlopende effecten en is mogelijk verantwoordelijk voor meer ziekten dan andere voedingsstoffen. Het is belangrijker dan calcium omdat zonder voldoende magnesium calcium giftig wordt.

In minerale therapie begrijpen we dat bepaalde mineralen zowel de oorzaak (als ze deficiëntie zijn) als genezing van veel ziekten zijn. Mineralen helpen bij dagelijkse lichaamsprocessen, verminderen het risico op bepaalde kankers, versterken spieren en weefsels en helpen organen te ontwikkelen en te voorkomen dat ze verslechteren. Mineralen zijn essentieel voor het leven, gezondheid en geluk. Mineralen zijn nodig om de delicate cellulaire vochtbalans te behouden, om bot- en bloedcellen te vormen, om te zorgen voor elektrochemische zenuwactiviteit en om spierspanning en activiteit te reguleren (inclusief orgaanspieren zoals het hart, maag, lever, enz.)

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

Magnesium (Mg) is de perfecte plek om te beginnen, omdat Mg niet alleen helpt bij de chelatie van zware metalen, maar tegelijkertijd voedt en helpt met honderden functies in het lichaam, wat betekent dat het mensen helpt overdreven genezingscrises te voorkomen.

Magnesium beschermt cellen tegen aluminium, kwik, lood, cadmium, beryllium en nikkel, wat gedeeltelijk verklaart waarom re-mineralisatie zo essentieel is voor ontgifting en chelatie van zware metalen. Magnesium is niet alleen nodig voor de productie van specifieke ontgiftingsenzymen, maar is ook belangrijk voor energieproductie in verband met celontgifting. Een magnesiumtekort kan vrijwel elk systeem van het lichaam beïnvloeden.

Zware metalen zoals cadmium, lood en kwik concurreren met magnesium uit voedingsstoffen, waardoor het niet beschikbaar is om onze cellen te beschermen. De gezonde celwand bevordert de opname van voedingsstoffen en de verwijdering van afvalproducten en dit is een principiële reden waarom magnesium zo belangrijk is bij ontgifting en chelatie.

Bicarbonaten

Natriumbicarbonaten of kalium- en magnesiumbicarbonaten mogen nooit buiten de detox-chelatievergelijking worden gelaten. Als, volgens het Amerikaanse leger, bicarbonaat sterk genoeg is om uranium uit de nieren te helpen ontgiften, zal het een hulp zijn bij alle detox- en chelatieprotocollen.

Zeolieten en eetbare klei zijn de juiste manieren om te beginnen en door te gaan met ontgiften

Het is moeilijk voor te stellen dat iemand tegenwoordig geen chelatie en ontgifting nodig heeft, vooral stedelingen vanwege alle luchtvervuiling. Iedereen moet doorgaan met een hoge magnesiuminname, evenals met klei, een zeoliet of een product zoals HMD (Chlorella en Cilantro-extracten). Dit moet worden gecombineerd met een soort van vasten; en afhankelijk van levenslange blootstelling, zou een serieuze chelator zoals NBMI van Boyd Haley moeten worden gebruikt, die ik nu gebruik.

Het is nu juist om te stellen dat we elke man, vrouw en kind op aarde vergiftigen. We hebben een mijlpaal in de menselijke geschiedenis bereikt. In afwachting van elk kind geboren op de planeet is een leven gedoemd om te worden vergiftigd. Er is “overweldigend bewijs dat elk kind, ongeacht waar ter wereld hij of zij wordt geboren, zal worden blootgesteld, niet alleen vanaf de geboorte, maar vanaf de conceptie, aan door de mens gemaakte chemicaliën en zware metalen die het vermogen van het kind om te bereiken kunnen ondermijnen zijn of haar volle potentieel – chemicaliën die interfereren met de natuurlijke chemicaliën die weefsels vertellen hoe ze gezonde, hele individuen kunnen ontwikkelen en construeren volgens de genen die ze van hun moeders en vaders hebben geërfd, “schreef Dr. Theo Colborn, Senior Program Scientist bij de Wereld Natuur Fonds. Het is geen grapje wat we onze planeet en ons ras hebben aangedaan, dus we moeten onze ontgiftingsprotocollen verdubbelen.

Klei

Het gebruik van klei voor zowel intern als extern gebruik legt ons de genezende kracht van moeder aarde in handen en er is weinig dat kan vergelijken of concurreren in de medische wereld. Er is geen genezingssysteem dat krachtiger is dan dat dat de belangrijkste stoffen van de natuur gebruikt, materialen die zo puur en dicht bij de natuur zijn dat ze voordelen opleveren zonder de typische bijwerkingen van de meeste medicijnen. Klei is zo puur dat het schoon smaakt wanneer het oraal wordt gebruikt en zo veel gifstoffen als een spons water opzuigt. Living Clay is de beste die ik ooit ben tegengekomen en die ik al jaren gebruik.

Zeolieten

Zeoliet past perfect bij het gebruik van klei en graaft nog dieper in om het gif in totaal te verwijderen en niet achter te laten in een ander gebied. De zeoliet Clinoptilolite is een natuurlijk mineraal met een uniek vermogen om gifstoffen op te vangen in zijn kristalstructuur als het door het lichaam gaat. Mijn voorkeur gaat uit naar een nano-zeolietvloeistof genaamd Pure Body. Het ondergaat een exclusief reinigingsproces zodat de zeoliet zuiver en effectief is. (Ik heb mijn lezers twee maanden geleden een speciaal aanbod op deze zeoliet aangeboden en mensen zouden de zeoliet drie of vier maanden moeten geven voordat ze overschakelen naar iets sterkers.)

Een andere manier om veilig en voorzichtig met chelatie te beginnen

In een grote metaalgieterij in Rusland testte Dr. George Georgiou uitvoerig veel natuurlijke stoffen op hun werkzaamheid bij het verwijderen van zware metalen van de werknemers daar en vond Chlorella en koriander zo effectief – wanneer “samen gebruikt” – dat hij “Heavy Metal Detox” introduceerde (HMD) in 2005. [1] Wanneer we over Chlorella beginnen te praten, moet er melding worden gemaakt van Spirulina, een wonder superfood dat allerlei positieve vertakkingen heeft en kan worden gebruikt voor vasten en ontgiften op lange termijn.

Conclusie

Er zijn geen tekort aan redenen om de magnesiuminname te verhogen en het proces van chelatie en ontgifting met de juiste stoffen te ondersteunen. We leven op een vergiftigde planeet en moeten dienovereenkomstig handelen.

Dr. Mark SircusAC., OMD, DM (P)

Director International Medical Veritas Association

Doctor of Oriental and Pastoral Medicine


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke zondag staat de podcast om 14.00 online