Alternatieve Kanker behandeling een financiële last, … of een ‘warm bad’ ?

Vandaag 04-01-2020 is mijn broer overleden en kwam er een einde na 18 maanden -stijd- tegen de kanker, … 62 jaar jong. Wat ik hiervan heb geleerd is, … wat ik eigenlijk al lang wist maar weer als bevestiging zag. Voordat je een ziekte krijgt moet je al weten wat je wilt gaan doen en hoe je dat gaat doen. Helder denken wordt moeilijk zo niet onmogelijk als de angst je in de greep heeft. Kennis en daarmee -vertrouwen- is de sleutel.

Henk

Op 22-08-2018 schreef ik dit op mijn website: Omdat ik niet weet of de persoon in kwestie dit zou willen vertel ik je dit verhaal anoniem. Waarom ik het graag wil delen is voor mij heel duidelijk. Elke dag van het jaar staan er meerdere mensen voor dezelfde keuze als ze de diagnose “kanker” krijgen. In de meerderheid zal dit leiden tot angst, pure verlammende angst, radeloosheid en niet meer weten wat te doen. 


Die anonimiteit gaan we nu doorbreken want het gaat ‘deze keer’ over mijn eigen broer Ad die pas 61 is geworden in oktober. Zes jaar jonger als ik en natuurlijk veel te jong om daar niet voor te ‘vechten’.

Update 29-12-2018 onderaan de pagina


Het begin van dit verhaal kun je hier lezen, daar werd de strijd geleverd om de neuzen dezelfde richting in te krijgen.

Wordt deze strijd nu voorgezet of moeten we andere woorden gaan kiezen die beter passen bij de gekozen richting?


Kanker bestrijden: Botsen met, Kampen met, Oorlog voeren tegen, Vechten tegen, Worstelen met,  Opboksen tegen, Slag leveren tegen, …


Of zou ik liever een ander woord willen kiezen om de gekozen richting te bekrachtigen?

Indruisen tegen de gevestigde orde geeft al een richting aan, maar dat kan nog beter, …

Bij het zoeken naar synonieme woorden vond ik wat ik al in gedachten had.

‘Onze’ Ad had de pech om zo’n beetje de slechtste optie te treffen, een Glioblastoma multiforma (GBM) is een (graad 4) hersentumor, de meest agressieve vorm. Per jaar wordt in Nederland bij iets meer dan 1.000 mensen een glioom geconstateerd. De levensverwachting is niet rooskleurig te noemen: Namelijk 2 tot 5% die langer dan 3 jaar kan blijven leven, en dan nog de vraag, met welke kwaliteit van leven?


Bij het zoeken naar synonieme woorden kwam ik hierop terecht: Strijden kan ook vertaald worden in wedijveren, wedijveren met de allerbeste om je kansen zo optimaal mogelijk te maken, .. te houden.


Het leveren van de ‘strijd’ was voor de naaste familie om een overstelpende hoeveelheid informatie in zeer korte tijd te verwerken, vaak met 100% tegengestelde gedachten, (voor) oordelen en de alles bepalende angst onder controle zien te houden om helder te kunnen denken en … mee te denken.

Een operatie was niet meer te voorkomen daar was de tumor al te groot voor geworden. Die risicovolle operatie uitgevoerd in Tilburg was goed verlopen, .. chapeau! Voor de verder aangeboden behandeling werd niet gekozen (zie mijn eerdere artikel).

Dus je zoekt de beste optie, … de allerbeste optie.

De eerste optie was Rinno Heidstra o.a. schrijver van het boek Het Cel Herstel Concept, ik publiceerde al 34 artikelen van hem op deze site en deed al twee keer een interview met hem op gezondheidsradio en dotcom.radio. Onlangs bij een behandeling in het Duitse Gronau hebben we elkaar ook ontmoet. Vitamine C intraveneus toegediend, kurkuma intraveneus, glutathione intraveneus dat waren de eerste stappen.

Daarbij werden reeds hyperthermie toegepast tezamen met immunotherapie in de kliniek in Duderstadt.


In 1970 werd in Amerika het startsein gegeven voor het ‘gevecht’ tegen kanker. De stand van zaken was in 2010, 40 jaar later, dat dit gevecht, deze strijd 200 miljard had gekost en de kans om deze ziekte te krijgen met 350 procent was gestegen in deze zelfde periode. Het lijkt mij te kunnen constateren dat dit een vruchteloze strijd is geweest.


In plaats van te strijden lijkt het mij nog altijd de beste oplossing om samen te werken met het lichaam, met het immuunsysteem, in plaats van een oorlog te ontketenen met chemische middelen.

Reeds in 2004 had ik kennis genomen van de mogelijkheid van immuuntherapie door middel van zogenaamde celtherapie. Een therapie die nu 14 jaar na dato beloond is met een Nobel prijs. Daar is na goed overleg ook voor gekozen, … en die keuze hebben ze zelf gemaakt Chapeau, een keuze kan namelijk een ander niet voor je maken !!

Er is echter nog een klein probleem, chemotherapie en bestralingen worden door de farmaceutische verzekeringsmaatschappijen geheel vergoed maar Nobel Prijs winnende immunotherapie komt helaas voor eigen rekening. Deze kosten zijn voor een gemiddeld gezin niet te behappen.


Om het beoogde doel te bereiken moet mijn broer gaan wedijveren met de allerbeste, om te gaan behoren tot de winnaars, om te behoren tot de groep van 30 tot 40 procent, wat de statistieken in Duitsland aangeven. Dat zijn cijfers die een veel grotere kans geven dan de 2 tot 3 procent in Nederland. Misschien wil je meehelpen om dat doel te bereiken, dat zou mooi zijn. Vele kleintjes maken een grote. Doe je mee, … wellicht een leuk idee om bij de opmerkingen de website te vermelden << gedachtenvoer.nl >>, zo weten we hoe de wind waait. Bedankt.


P.S. Voor minder agressieve kanker behandelingen liggen de resultaten met immunotherapie in Duitsland opmerkelijk hoger en rond de 80% succesfactor.

P.S.S Ik begon dit artikel met “Alternatieve Kanker behandelijk een financiële last, … of een ‘warm bad’? ” We gaan uit van het laatste en het een warm bad wordt van familie, vrienden, kennissen en volslagen onbekenden die meeleven.


Lieve familie, vrienden en kennissen,
 

Zoals jullie inmiddels weten ben ik voor mijn behandeling tegen hersenkanker uitgeweken naar Duitsland. Ik krijg nu immuuntherapie in een kliniek in Duderstadt. Dit wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekeraars. De kosten zullen voor de eerste 4 sessies zo’n 40.000 euro zijn. Hierna volgt een meetmoment en wordt er gekeken hoeveel sessies er nog extra nodig zijn. Flinke kosten dus! Daarom hebben Mark en Pauline een crowdfunding opgezet. Mocht je willen doneren dan zijn we je daar erg dankbaar voor! Alle kleine beetjes helpen…


Dit kan door op de volgende link te klikken.
https://www.doneeractie.nl/steun-ad-mutsaers/-31377


Daarnaast houdt Pauline een blog bij waarin we een kijkje geven in het traject wat we doorlopen. Hierin komen ook de laatste ontwikkelingen te staan.


Lieve groetjes Ad en Jannie, Mark en Pauline

(Geschreven door Pauline samen met ons pap, mam en Mark)


 
Geld inzamelen | Doneeractie.nl


Boek: “De waarheid over kanker”, dit boek zet voor velen de wereld op zijn kop! update

De Crowd Funding actie liep geweldig, boven verwachting, een warm bad. Maar ook de behandelingen geven hoopvolle resultaten. Gisteren 28-12-2018 kreeg ik deze WhatsApp: MRI scan gehad, vandaag de uitslag: Zag er goed uit. Geen (nieuwe) tumor groei

Dit lazen we vandaag 04-01-2020 in de nieuwsbrief van succesboeken: “Al vele jaren geven wij boeken uit die lezers erop wijzen dat ze voor een heel groot deel hun gezondheid en denken zelf in de hand hebben.

Als je je niet informeert, dat wil zeggen als je niet openstaat voor andere ideeën, gedachten en meningen, die je huidige aannames mogelijk op zijn kop zetten, zal je waarschijnlijk doen wat de meeste mensen doen: achter de kudde aanlopen en hun leven in de handen leggen van anderen die ze niet eens kennen, maar om welke onduidelijke reden dan ook geloven.

Succesboeken

Wat er niet gegaan is zoals ik het graag gezien had, … dat kan ik je niet vertellen hier in detail en dat wil ik ook niet. De goede weg was ingeslagen totdat, … – Henk