Qasem Soleimani: Vermoord (BBC) – ‘Held van Iran’ (Reuters) of wellicht toch een terrorist ?


aanmelden via de Telegram app
Let op: de Telegram app is Russisch en gecodeerd. Verwacht dus negatieve reclame !!

update 05-01-2020 Mike Donkers (dotcom.radio) onderaan, …

Even wat krantenkoppen snellen, …

BBC: Qasem Soleimani: VS vermoorden top Iraanse generaal in luchtaanval in Bagdad (Vermoord geeft aan dat Trump hieraan schuldig is, anders zou de krantenkop Qasem Soleimani uitgeschakeld kunnen zijn)

In een ander artikel van de BBC, …

Qasem Soleimani: Iran zweert ‘ernstige wraak’ voor de dood van de topgeneraal

De rest van het artikel lezen is onnodig, in de kop van het artikel is de toon al gezet, -wij- het westen moeten bang worden voor de gevolgen van de oorlogsdaad van Trump.

Persagentschap Reuters maakt het nog bonter; “Qasem Soleimani: de beroemde soldaat van Iran, ‘held’ thuis, speerpunt in het Midden-Oosten”

Noot: Reuters is een persagentschap wat voor vele journalisten over de hele wereld een bron is via de zogenaamde copy en past methode. De kranten kampen met personeelsgebrek door de afnemende oplage van de kranten. Dit soort krantenkoppen zul je dus overal tegen gaan komen. * (buiten het feit dat onafhankelijke meningen toch al passe zijn wil je ooit nog carrière maken in het “nieuws”)

CBS News: Qassem Soleimani, top Iraanse militaire commandant, gedood in Amerikaanse luchtaanval in Bagdad

Dit vond ik berichten die mij aanspraken, …

De Gateway Pundit kwam met deze kop: Iraniërs vieren het! Dank president Trump voor het doden van Soleimani met Hashtag # TnxPOTUS4Soleimani

En wat zei de President zelf in deze nieuwsbron: President Trump over de dood van Soleimani: hij werd ‘gehaat en gevreesd’ door Iraniërs, ‘had vele jaren geleden moeten worden weggenomen!’

En alweer dezelfde bron de GateWay Pundit: Flashback: Israël wilde Al-Quds-leider Soleimani doden, maar Obama gaf Iran een tip

Nu zie ik ook berichten verschijnen van onder andere Nancy Pelosi dat Trump eerst om toestemming had moeten vragen. Duh, en dan vlug de vijand tippen Nancy?

Natuurlijk ben ik bevooroordeeld in het samenstellen van deze pagina om een inzicht voor mijzelf te geven van de pro’s en con’s. Hier zijn enkele overwegingen. Trump is al vier jaar de -Bad Guy- in de reguliere media. De Q volgers wisten al een hele tijd dat er iets broeide in het midden oosten en er worden al twee jaar overal ter wereld valstrikken opgezet om de Deep State vazallen uit de tent te lokken, en voilà, hier kon je op wachten.

We kunnen afsluiten met een dankwoord van de bevolking

Trump Removes Iran’s Top Military Leader – What Happens Next?

update 04-01-2020

update 05-01-2020


Voor wie de recente gebeurtenissen in en rond Iran en Irak verwarrend vindt of zich zorgen maakt om het uitbreken van WO3 hier wat duiding, plus wat voorspellingen:

Mike

We zijn nu 3 jaar gevorderd in het presidentschap van Donald Trump en de Deep State is nog steeds niet van hem af. En het is niet dat ze niets hebben geprobeerd:

 • – Onderzoek van Robert Mueller naar ‘Russische inmenging’ dat maar liefst twee jaar (!) duurde – FAAL, geen bewijs van inmenging
 • – Impeachment inquiry (onderzoek naar afzetting), plus stemming in het Huis van Afgevaardigden om door te zetten met impeachment en het naar de Senaat te sturen
 • – FAAL, tot op heden nog geen ‘articles of impeachment’ (officiele aanklachten) gepresenteerd aan de Senaat

En wat heeft Trump de afgelopen 3 jaar gedaan om de Deep State dwars te zitten?

 • – Duizenden pedo-arrestaties, zowel in Amerika als daarbuiten
 • – Meerderheid behaald in het Hooggerechtshof van rechters die de Amerikaanse grondwet letterlijk nemen en geen opportunistische politieke interpretaties hiervan accepteren
 • – Een groot deel van het corrupte Amerikaanse justitiële apparaat vervangen door rechters die de Amerikaanse grondwet en soevereiniteit respecteren
 • – Meerderheid van benoemde bestuurders binnen de Federal Reserve (Amerikaanse centrale bank) die voorstander zijn van een terugkeer naar de gouddekking, waardoor er in feite een parallel geldsysteem wordt opgezet achter de schermen
 • – Begin gemaakt met de bouw van een grensmuur, die niet alleen illegale immigratie terugbrengt, maar vooral de illegale smokkel van wapens, criminele bendeleden, drugs en mensenhandel
 • – Vrede gemaakt met Noord-Korea
 • – Eerste fase van een handelsakkoord met China volbracht
 • – Troepen teruggetrokken uit Noord-Syrie en een vredesakkoord tussen Turkije en de Koerden tot stand gebracht
 • – Geen enkele nieuwe oorlog gestart, terwijl hij toch te maken heeft met zeer explosieve brandhaarden in het midden-oosten en Azië

Geen wonder dat de Deep State zo graag van hem af wil!

De gebeurtenissen rond de jaarwisseling zijn bijzonder interessant:

 • – Voorafgaand aan de kerst kondigde Kim Jung-un aan dat hij een ‘kerstcadeau’ had voor Trump, althans volgens de media. Trump stuurde spionagevliegtuigen om te zien wat hij op zijn kerfstok had. Op kerstdag berichtte de Japanse media dat er een raket zou zijn afgevuurd vanuit Noord-Korea die in de zee was beland. Kort daarna werd het bericht ingetrokken, het zou niet op waarheid zijn berust. FAAL, deze raket is onderschept en heeft zijn doel niet bereikt, die ‘spionagevliegtuigen’ bleken toch meer te doen dan alleen spioneren.
 • – Op 31 december, oudejaarsdag, braken Iraakse ‘demonstranten’ door de strenge beveiliging (Green Zone) van de Amerikaanse ambassade in Baghdad heen en bestormden de ambassade, iets wat verdacht veel leek op de bestorming van de Amerikaanse ambassade in Benghazi, Libie van 2012, waarbij 4 Amerikanen op gruwelijke wijze werden gedood, waaronder ambassadeur Stevens zelf. FAAL, Trump stuurde hier meteen mariniers op af en de aanval op de ambassade werd afgeslagen.
 • – Op 2 januari werd de Iraanse generaal Soleimani door de Amerikanen gedood. De door hem geleide aanval op de Amerikaanse ambassade had slechts de opmaat moeten vormen naar een Iraanse militaire staatsgreep in Irak door de Al-Quds brigade van Soleimani, een speciale divisie van de Iraanse Islamitische Revolutionaire Garde die zich bezighoudt met de onderdrukking van opstanden binnen Iran en terreurdaden in het buitenland. Generaal Soleimani had in de afgelopen 40 jaar bijzonder veel bloed aan zijn handen, hij was verantwoordelijk voor vele tienduizenden doden, waaronder ook duizenden Amerikanen. Hiermee was Soleimani een belangrijke speler voor de Deep State, die hen nu plotsklaps ontvallen is. De bedoeling was om via de Quds-brigade van Soleimani een soort nieuwe ISIS te creeren die vanuit Irak dood en verderf zou hebben gezaaid in het midden-oosten. Dit is nu verijdeld, FAAL dus voor de Deep State.

Je ziet dus dat er geen reden is om je zorgen te maken over een lont in het kruidvat die een eventuele nieuwe wereldoorlog zou ontketenen. Het tegendeel is waar, dit is juist voorkomen met 1 enkele chirurgische aanval!

Denk echter niet dat de Deep State uitgespeeld is, ze zullen nog op andere manieren proberen een conflict uit te lokken en te proberen om Donald Trump tijdens een verkiezingsjaar in een oorlog te verstrikken. Het FISA_rapport is op 9 december verschenen en hoewel het werd gebagatelliseerd in de media was dit vernietigend voor de reputatie van de FBI, het Amerikaanse Ministerie van Justitie en voor het geheime, ongrondwettelijke FISA-gerechtshof. Dit was slechts het begin, we wachten nu op de bevindingen van strafrechtelijk onderzoeker John Durham die samen met de Amerikaanse Mininister van Justitie Bill Barr diepgaand onderzoek doet naar de rol die vele nationale maar ook internationale spelers hebben gehad bij de illegale bespionering van de toen nog politieke kandidaat Trump, zijn familieleden en zijn campagneteam met als oogmerk om de Amerikaanse verkiezingen te beinvloeden teneinde Hillary Clinton de overwinning te bezorgen. Dit is het ALLERGROOTSTE politieke schandaal ooit, vele malen groter dan Watergate, dus het is de Deep State die zich grote zorgen maakt!

Verder kun je verwachten de uitlevering van Julian Assange in februari en zijn getuigenis voor het Amerikaanse congres in maart, wat zal leiden tot gratieverlening van Assange door Trump. Heb je enig idee wat Assange allemaal weet? Geen wonder dat ze halsoverkop een oorlog willen uitlokken om te voorkomen dat dit allemaal naar buiten gaat komen!

Met Trump aan het hoofd en de militairen waarmee hij zich omringt (nee, geen oorlogshaviken, zet die TV en radio uit want ze proberen je angst aan te jagen!) zien we dat het allesbehalve ‘business as usual’ is in het Witte Huis, er wordt een beduidend andere koers gevaren die nu zijn vierde jaar in gaat en uiterst bedreigend is voor de nationale en internationale machtsstructuren van de Deep State.

Hetzelfde geldt voor Boris Johnson, de grootste overzeese bondgenoot van Trump, tevens een outsider met oranje haar (is dit een soort code?). Boris zal zorgen voor Brexit en voor de ontmanteling van de Britse monarchie, waarmee de grip van het Britse koningshuis op Amerika en de rest van de wereld (via het centrale bankenstelsel) verzwakt en uiteindelijk opgeheven zal worden. Andere centrale machtsstructuren, zoals het Vaticaan, de VN en de EU zullen ook tot wankelen worden gebracht en uiteindelijk vallen, want alles is met alles verbonden, het is allemaal Deep State. 2016 was het jaar van Brexit en Trump, 2020 eveneens – maar deze keer zal doorgepakt worden en het eind van de Deep State wordt dit jaar nog ingeluid!


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke zondag staat de podcast om 14.00 online