Goede voornemens: We willen allemaal de eerste zijn om tweede te worden


aanmelden via de Telegram app

Nieuwjaar 2020 en weer gaan we gezonder leven, hersentraining, daar zou ik eerst eens mee beginnen.

De politiek heeft een dikke vinger in de pap aangaande gezondheid en -bepaald- letterlijk -hoe gezond je mag worden- via de voeding, de toegelaten medicijnen, de chemtrails de luchtverontreiniging en de tegenwerking van natuurgeneeskunde. Maar dat wisten jullie natuurlijk allemaal al omdat ik er al 20 jaar over schrijf terwijl er vele websites zijn die dat ook van de daken schreeuwen.

Elk jaar zie ik het weer aan de tellers op mijn website dat iedereen in december al op zoek gaat om de goede voornemens te overdenken en vorm te geven. In januari is altijd de beste maand al sinds jaar en dag om het vertrouwen in de voorgenomen veranderingen in de leefstijl te bekrachtigen.

Jammer voor die goede voornemens, … maar als je de politiek niet volgt dan kom je voor grote verrassingen te staan. 

2020 gaat het jaar worden van de -revolutie- of de -evolutie-.

Alle wereldwijde protesten gaan tot een kookpunt komen en slaan om in een burgeroorlog of we slaan de weg in van een vreedzame evolutie.

Welke keuze zou jij maken op het moment als de politie of het leger bij je persoonlijk voor de deur staat?

In Amerikaanse staten vinden al razzia’s plaats sinds jaren en jaren. Waar het voor boeren verboden werd om rauwe melk te verkopen. Waar natuurartsen hun praktijken moesten sluiten onder bedreiging van gewapende agenten. Waar bij mensen hun ‘volkstuin’ rond om het eigen huis werden vertrapt omdat ze geen ‘toestemming’ hadden om verse groenten te kweken.

En nu wil men op dezelfde manier razzia’s gaan houden om wapens in beslag te nemen. Zoals een veteraan al liet weten. Mijn vijanden zitten niet overzee maar in Washington DC. Kom dus niet aan mijn wapens, het zijn mijn laatste verdedigingsmiddelen.

Iedereen die het alternatieve nieuws volgt weet ook dat verplichte vaccinaties in steeds meer landen op de agenda komt te staan of al staat. Je zelf vrijwillig laten volspuiten met biologische wapens? -of- Zouden er niet veel meer mensen willen zijn die de beschikking hadden over een veteraan als buurman? (U.S. GOVT LOSES LANDMARK VACCINE LAWSUIT) – (noot: iemand is daar dus al in opstand gekomen, en hier ?)

… en pas op, … dit is geen doem verhaal, …

Het is de laatste, de allerlaatste mogelijkheid om je wakker te schudden.

De wereld is al decennia aan het veranderen tot een totalitaire dictatuur en meer en meer is dat nu ook voor Jan-met-de-pet zichtbaar aan het worden.

Boeren over de hele wereld plegen zelfmoord, agenten in Frankrijk plegen zelfmoord, natuurartsen worden vermoord of gezelfmoord.

MAAR, … NOG NOOIT BEN IK ZO POSITIEF GEWEEST OVER DE TOEKOMT

Ik volg Q anon, een leger van + 50 miljoen burger journalisten / sommigen op het niveau van geheime agenten, hoe je ze ook wilt noemen. Daarom vindt er in toenemende mate censuur plaats op internet en de sociale media. Zelfs in die mate dat met Kerst enkele tweets van Donald Trump op Twitter werden verwijderd. Censuur van de President van Amerika, … denk daar eens over na.

Ja Q anon is begonnen op de 4 chan en 8 chan message bords, maar de anon’s hebben de aanwijzingen overgenomen en ondersteunen de wereldwijde zoektocht en ontwaking. Alles komt aan het licht dit jaar 2020, meer als 140.000 verzegelde aanklachten zijn er al geteld. En allerlei onderzoek commissies zijn hard aan het werk bewijs te verzamelen -ondersteund door de anon’s- om mensen voor het gerecht te brengen en voor militaire tribunalen, waarbij voor sommigen ook een doodstraf zal worden uitgesproken om dat het verraad dermate hoog is, zoals omschreven in de Amerikaanse wet. Meer en meer rechters die van het ‘linkse’ kaliber zijn en zeer waarschijnlijk afgeperst worden moeten vervangen worden. Onlangs zijn er weer [187] vervangen in de VS.

Velen van deze elite gaan ook kiezen voor de optie van zelfmoord zoals bankiers ook al deden een aantal jaren geleden na de ‘bankencrisis’.

De wereld moet en gaat bevrijd worden van de corruptie in politieke, religieuze, zakelijke en Koninklijke kringen, bevrijd worden van kindersmokkel netwerken satanisme en de oude nazi bestuurders.

En jij gaat niet maar je bent onderdeel geworden van deze verandering of je wilt of niet. Je kijkt namelijk zwijgzaam toe en bent onderdeel van het probleem en daarmee mede schuldig of je onderneemt actie.

De ontwakende massa gaat nu ook actie ondernemen. Linkse stemmers zullen openlijk weerstand kunnen verwachten zoals dat nu dankzij de linkse media plaatsvind tegen Trump aanhangers. Pas als je toe gaat geven -fout- te zijn geweest wordt je weer opgenomen in de gemeenschap, niet eerder.

We willen allemaal de eerste zijn om tweede te worden

Dat is een statement uit de zakenwereld. Iedere zakenman wil graag als eerste op de markt komen met een innovatief product maar niemand wil de eerste zijn bij de risico’s die daarmee verbonden zijn.

Maar durf jij die -eerste te zijn- bij het innemen van een standpunt, durf jij openlijk als eerste je politieke standpunten bij te stellen?

  • Als het moet?
  • Want we hebben het nog zo goed?
  • Het zal mijn tijd wel duren?

Er zijn mensen die moed tonen, die de eerste willen zijn om eerste te worden, de eersten die geloven in een betere wereld, … zou jij dit durven?

links stemt voor rechts
een switch maken naar een betere wereld, … voor iedereen ?
Welkom in de wereld van “Q”

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke zondag staat de podcast om 14.00 online