#KlimaatOntkenner: Global warming, een einde aan de discussie (Dr. Don Easterbrook)


Yep, ik ben er een, een #klimaatontkenner of zoals Robert Jensen het zegt een ‘Klimaat Optimist” rechts in de kolom vindt je 50+ artikelen onder de kop Global Warming om e.e.a. te onderbouwen. Al die onderbuik gevoelens en onwetenschappelijke ruis in de reguliere en linkse media met hun ‘agenda’ heeft dus geen invloed op mijn denken.

– HM
opwarming aarde feiten Eind november 2016, ik was op een verjaardag, toen iemand Global Warming ter sprake bracht. Mijn opmerking dat we in een wereldwijde afkoelingsperiode zaten werd niet enthousiast ontvangen. Met verheven stem stelde mijn opponent, noem me een wetenschapper die het tegenover gestelde kan onderbouwen, eentje maar! Die discussie was dus snel ten einde om het gezellig te houden.

Dat zette mij echter wel aan het denken en vele video’s die toch al in mijn voorkeuren zitten op YouTube werden eens aan een nader onderzoek onderworpen. Alle puzzelstukjes vielen al snel op zijn plaats en het bracht mij zelfs meer gedetailleerde inzichten. Het aantal wetenschappers die het NIET eens zijn met het Global Warming verhaal zijn er in totaal 31.487. Dr. Don Easterbrook kwam in zijn telling tot in totaal 2% van de wetenschappers die het verhaal van de opwarming van de aarde ondersteunen. Hierbij zette hij nog zijn vraagtekens bij de status van die groep, zijnde wetenschappers, zonder daarbij conclusies te verbinden op politiek vlak. Daar wenste hij zich ver vandaan te houden. Hij stelde, ik concentreer mij op de wetenschap en de originele data die er verzameld is. De feiten dus en geen gemanipuleerde data van de instanties die met Global warming dreigen, van mij verneem je slechts de data en geen opinie. Enkele inzichten uit het betoog van Dr. Don Easterbrook (1.29 uur op 3 december 2013)

opwarming aarde feiten
Wat U waarschijnlijk nog nooit gehoord zult hebben zijn zaken die de media u nooit vertellen.

De opwarming van de aarde periode eindigde in 1998 en sindsdien koelt de aarde dus af en die periode zal 25 tot 30 jaar aanhouden.

* De Antarctica ijskap groeit momenteel en smelt dus niet.

* Het zeeniveau laat een stijgende trent zien van 7 inch in een eeuw [17,78 centimeter] en geen 20 feet [6.09,6 meter]

* Sneeuwval: 4 van de 5 recente jaren hebben record sneeuwval laten zien.

* Co2 kan nooit de oorzaak zijn van opwarming (meer later)

* Zware stormen komen niet frequenter voor dan wat de norm is.

De oceanen zijn niet aan het verzuren [pH waardes] [zeer lokaal wel door vervuiling]

Er is niets nieuw aan Global Warming, het vindt al plaats sinds duizenden jaren en zelfs in grotere pieken en meer intens dan nu we het Co2 niveau zien stijgen.

global warming deze eeuw

Feit: De vorige periodes deze eeuw vonden dus plaats voordat de Co2 is gaan stijgen.

global warming laatste 500 jaar

global warming over 10.000 jaar

global warming overzicht hittegolven

global warming droogte periodes

globalk warming en Co2 stijging hoax

global warming zee temperatuur stijging

Dr. Don Easterbrook maakt zich meer zorgen om de periodes van afkoeling want dan komen er meer mensen om het leven tegenover warme periodes.

Conclusie: alles wat we moeten doen is de data inzien uit de geschiedenis en de watertemperatuur in de gaten houden.

Noot: Bekijk de video om verder uitleg te krijgen en meer grafieken
De vraag die jij je wellicht nu stelt is: Waarom? Meer controle, geld, macht? — HM