Gilets Jaunes: Een jaar oorlog in beeld in de straten van Frankrijk


aanmelden via de Telegram app
Let op: de Telegram app is Russisch en gecodeerd. Verwacht dus negatieve reclame !!
Deze video verteld weer meer als 1.000 woorden !!

Macron brengt helaas het begrip banaliteit van het kwaad bij. In een tijdsbestek van 12 maanden waren de autoritaire en ultra-gewelddadige excessen zo talrijk dat we ze zouden vergeten. Elke maand heeft Frankrijk verwondingen of sterfgevallen opgelopen als gevolg van een steeds waanzinniger staatsgeweld. Hier is een samenvatting, helaas verre van volledig. Laten we niet twijfelen dat 2020 in lijn zal zijn met het afgelopen jaar. Maar laten we er ook niet aan twijfelen dat er altijd burgers zullen zijn om op te staan en weerstand te bieden. Genevieve Legay die deze vorm van wijsheid zal hebben om niet te knielen in het gezicht van staatsbarbarisme


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke zondag staat de podcast om 14.00 online