dotcom.radio aflevering 185 van 29-12-2019


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019

Deze week in aflevering 185 geen bijdrage van Ron maar wel veel nieuws uit de gehele wereld waaronder veel Q anon berichten Trump repost Q berichten – valse vlag Syrie voorkomen – valse vlag Noord Korea nabij Japan – Project looking glass – Sociaal krediet systeem VS — bijdrage luisteraars – en veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

”Ik kies ervoor om de rest van mijn tijd de beste van mijn leven te maken.”

Affirmatie van Louise Hay
radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur uitzending SLOG 21.00 uur podcast online 14.00 uur

Ron is er deze week niet bij, hij is als onbezoldigd ambtenaar ingehuurd door de belasting om uit te rekenen hoeveel belasting hij mag betalen. (lees de eindejaarsbalans opmaken)

Nieuws update dotcom.nieuws 27-12-2019

Agenda 21 – In Depth, also a brief discussion about the 2nd Amendment Under Fire

Assange Gives Evidence in Spanish Court-Room Case
Australia – Water Deprivation – Incendiary Fueled Fires
Did Nostradamus predict and describe Fukushima in 1555?
FOIA Documents Reveal The Fort Knox Gold Mystery
ICC to Investigate Israeli War Crimes?
Israel Preparing for War on Iran?
Kevin Spacey What You Should Watch Out For?
Mali krijgt geld vanuit Nederland, maar neemt geen uitgeprocedeerden terug?
Mind Control via frequencies
Mueller Report Based On Fabricated Evidence
Peter Levenda Brilliantly Presents All Three Volumes of The Sekret Machines
Putin warns Washington that Russia has vessel to build Nord Stream 2
Rusland bouwt met eigen schip verder aan gaspijpleiding Nord Stream 2
Spanje zet asielzoekers uit die zich misdragen! Waarom lukt het ons niet?
Turkey to Soon Back Sending Troops to Libya
U.S. trade wars expose an abiding truth
VVD naait opnieuw de zzp’er
Waarom 9/11 belangrijk blijft

leefbewust logo

Hij heeft de vraag niet gesteld maar ik wilde hem graag delen van Medusa Fac(s)forum: De Urgenda-uitspraak is een democratisch gedrocht — hoe is het mogelijk dat zomaar een stichting een proces voert tegen de staat om een dominant onderdeel van het regeringsbeleid te veranderen en daar zowel bij de gewone rechtbank, in beroep bij het gerechtshof èn in cassatie bij de Hoge Raad de gelegenheid voor krijgt? Anders gezegd: kun je gewoon met een paar mensen een stichting oprichten, een proces voeren tegen de staat en de staat zo dwingen het roer van het kabinetsbeleid drastisch om te gooien?

[Rob] NineForNews: Elektrische auto is juist een klimaatcatastrofe. — Dat zegt professor Jorg Wellnitz van de Technische Universiteit van Ingolstadt — De expert zegt verder dat CO2 geen klimaatsloper is, maar een belangrijk gas. — methaan, lachgas en cfk’s – zijn veel schadelijker voor het klimaat

[Rob] WantToKnow: Kun je met de waarheid omgaan? — hoe het mogelijk is, dat Q een jaar van te voren, al aanwijzingen kan geven, die vervolgens blijken uit te komen…? — Alleen degenen, die hun scheppingskracht activeren, zijn doelwit van de DeepState. — Ik hoop dat iedereen die dit artikel leest begrijpt, dat de tijd dringt. We kunnen er een prachtige wereld van maken maar daar zijn jullie hard bij nodig.

[Frits] boek Silent Weapons for Quiet Wars
Hier is de beruchte (en anonieme) samenzweringshandleiding voor de totale controle over de wereldwijde samenleving. Het beschrijft een plan en een methode van ‘Quiet War’ die uitgevoerd moet worden door een ‘elite’ groep, die niet genoemd wordt.

medeplichtig

Twitter: De beste stelling las ik vandaag bij @martingeddes Education starts when schooling stops, it seems. Onderwijs start als de school stopt naar het schijnt

XanderNieuws: Creativiteit en zelfstudie belangrijkste ingrediënten voor alle innovatie, ontwikkeling en vooruitgang – Weg van de minste weerstand (niet twijfelen, geen vragen stellen) leidt altijd tot slavernij

Talen leren: Veel mensen zijn taalpuristen, …
De vraag die voor mij echter doorslaggevend is, Wat doen mensen met die taal, wat communiceren ze, wat is de boodschap en tegen wie

John Durham WILL NOT write a Report. John Durham will file indictments.

De Grote Ontwaking: Project Looking Glass

– wat kunnen we moeten we doen ?
– essentiële olien
A healthy body typically has a frequency ranging from 62 to 78 MHz, while disease begins at 58 MHz.
– de energie van voeding
– frequentie booster

Fenixx: Angela Merkel zegt: “We moeten accepteren dat vluchtelingen meer crimineel zijn”

Fenixx: De etnische zuivering van Europeanen
– Weinig Europeanen zijn zich bewust van de vastberadenheid van de Europese Unie om de restanten van de Europese volkeren etnisch te zuiveren. Is dit een losgeslagen verhaal? Feit: Het niet-blanke bolsjewisme (1917 – 1990) heeft 20 tot 60 miljoen christelijke Europeanen etnisch gezuiverd. 

Fenixx: Vermiste jongen na twee jaar in kast van een pedofiel gevonden
– Hoeveel kinderen zijn het slachtoffer van smokkel en keren nooit meer terug?

Fenixx: CNN klokkenluider Cary Poarch onthulde maandag dat wat hij dacht dat zijn droombaan zou zijn, een nachtmerrie bleek te zijn. Hij getuigt over hoe werknemers videoclips over president Donald Trump manipuleerden om het uit te beelden als zeggende dingen die hij nooit heeft gedaan.

Fenixx: Dreiging dat Polen en Spanje de EU zullen verlaten
– Vorige week heeft het Hooggerechtshof van Polen aangekondigd dat het gedwongen zou kunnen worden de EU te verlaten als men doorgaat met de hervorming van zijn Poolse rechtssysteem, omdat dit in strijd zou kunnen zijn met het EU-recht.
– Spanje moet zich (net als andere landen) niet houden aan enig oordeel van degenen die onze soevereiniteit en veiligheid aanvallen. Vox zal geen vernederingen meer toestaan.

Fenixx: Macron beschuldigd van verraad door Franse generaals voor het ondertekenen van het VN-migratiepact
– Ze hebben een krachtige waarschuwing gegeven dat Macron’s ondertekening van het V.N. Global Migration Pact Frankrijk van nog meer soevereiniteit berooft, wat een extra reden is voor “een reeds gehavend volk om in opstand te komen”.

X22 report: 187 nieuwe federale rechters aangesteld. Valse vlag raketaanslag nabij Japan waar Noord Korea de schuldige moest lijken. Valse vlag aanslag in Syrie verijdeld waar Syrie en Rusland als schuldige aangewezen zouden worden? … en de pers wordt uitgedaagd om Trump te vragen wie die “Q anon” nu eigenlijk is?

the Mind Unleased: “Everything is Burning”: Australian Inferno Choking Off Access to Cities Across Country

Stefan Halper – of SPYGATE fame – and longtime CIA asset, was involved in the Assassination Attempt of President Reagan, in March 1981
– Stefan Halper spied on the Jimmy Carter campaign, on behalf of GHW Bush.
– Stefan Halper worked for:
– Nixon (1971-73)
– Donald Rumsfeld – in the Office of the White House Chief of Staff
– Dick Cheney
– in 1976, Stefan Halper married Sibyl Cline,
the daughter of Ray Cline, who was the CIA Deputy Director…
– do you still wonder why Brennan put Halper in charge of the dirty work against the Trump campaign?
– Stefan Halper organized the Entrapment Operations of:
– Gen. Mike Flynn (since 2014, under Brennan & Obama orders)
– George Papadopoulos
– Carter Page
– Halper even tried to infiltrate the Trump Administration, he wanted to become the Trump Admin. Ambassador to China
—- Stefan Halper is at the center of all the SPYGATE operations. he is a major player. (under Brennan & Obama orders) a CIA operative, with 40 years experience in dirty work, and a great Love for $$$$

Boris Johnson en getrouwen richten pijlen op de BBC, de ‘Biased Broadcasting Corporation’

Na de verkiezingszege van de Conservatieven voelt de BBC nattigheid. Er zullen grote veranderingen aankomen, deels gedreven door rancune. Te beginnen bij het kijk- en luistergeld.

Tesla voor de rechter gesleept om kinderarbeid. Zit je dan met je morele superioriteit.

Fenixx: Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

Jensen Thiery Baudet: “als dit niet lukt is het voorbij

XanderNieuws: Weer bewijs dat vaccinaties onbetrouwbaar zijn: Kinkhoest uitgebroken op Amerikaanse school met 100% vaccinatiegraad + Researchers van het prestigieuze Massachusetts Institute of Technology (MIT) hebben een methode ontwikkeld waarmee -in eerste instantie- 100% verplichte vaccinaties kunnen worden afgedwongen. Iedereen die gevaccineerd wordt krijgt gelijktijdig in de huid een soort onzichtbare tatoeage bestaande uit halfgeleidende kristallen geïnjecteerd, die oplichten bij infrarood licht. Deze kristallen zijn een ‘brandmerk’ dat de persoon zijn vaccinaties heeft gehad, maar kunnen ook voor andere doeleinden worden gebruikt, zoals het opslaan van medische gegevens en voor algemene identificatie doeleinden.

25-12 “All military traffic has been unavailable on ADSB trackers all night. Several hours.

De grote ommekeer: Martin Vrijland neemt het op voor de LHBTI gemeenschap! — IVF bevruchting (33% geven problemen) en mannelijke en vrouwelijke hormonen in vaccinaties via cellen verkregen bij abortie

@realdonaldtrump: Joe & Hunter & Nancy & Paul; seems like it’s a Family Affair

Q post 3754 Stel je voor wat er zou gebeuren als bij elke US senator incl familie de boekhouding gecontroleerd zou worden door een onafhankelijke instantie, ….

And We Know: verklaring van veteraan. Onze grootste vijanden zijn de politici in Washington DC en kom niet aan mijn geweren want het is de laatste mogelijkheid om mij te verdedigen tegen het kwaad

Boek / eBoek Qanon And The Great Awakening — Australian journalist Michael Knight.

Marijn Poels: Na een jaar lang toeren en discussiëren met en over PARADOGMA besef ik dat het niet polarisering op zich is die ons uit elkaar drijft maar het verstommen van het gesprek (met als gevolg polarisering). Juist de journalist heeft daarin de grootste taak, maar weigert die op zich te nemen. Polarisering is het signaal dat de samenleving uiteenvalt in verschillende wereldbeelden. Dat zou enorm interessant moeten zijn want het betekent dat we op het punt staan nieuwe wegen te bewandelen. Maar als het liberaal-linkse Europa de nieuwe geluiden niet benoemt en serieus bespreekt, lopen we het risico dat we datgene wat conflict nou juist kan voorkomen — het verlichte, vrije debat —  gaan zien als het conflict zelf. Dat idee kan enkel alleen maar leiden tot een totalitaire richting. Wellicht het lot van alle doorgeslagen ideologieën.

Activist Post: Universities Rolling Out Social Credit Systems To Socially Engineer Students, This Will BACKFIRE — As Americans point to China’s surveillance, most are still unaware of how many similar systems are rolling out across the U.S.

the Mind Unleased: Abused Teen Arrested for Killing Pedophile Priest by Ramming a Crucifix Down His Throat — A 19 year old reportedly killed and tortured 91-year-old Catholic Priest Roger Matassoli at his home in Agnetz, Oise, in northern France, on November 4th. — Alexandre was among four young boys that Matassoli was accused of sexually assaulting between the years of 1960 and 2000. Although, authorities suspect that there are many more victims who have yet to come forward. In fact, the abuse went back so far that Alexandre’s father was also a victim of Matassoli’s abuse.

Gateway Pundit: On Friday Twitter was caught censoring President Trump’s Twitter account.

Fennix: Italiaanse linkse regering in de problemen, zou reeds in januari kunnen omvallen

leesbewust startpagina
Young Living essentiële olie

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk