(Politieke) Vluchtelingen zijn niet altijd arme kansloze mensen


aanmelden via de Telegram app

Volgens de cijfers van vluchtelingen werk zijn er momenteel wereldwijd 70,8 miljoen mensen op de vlucht, accurate cijfers (?), ik denk het niet. Want deze cijfers zijn behoorlijk verdraaid door het leger economische vluchtelingen die aangemoedigd worden door ene mijnheer George Soros, een man die politiek onder zware druk staat vanwege zijn criminele NWO banden en waar we binnenkort wel meer van gaan horen.

Meer en meer zien we echter ook politieke vluchtelingen overal ter wereld opduiken, worden deze in de statistieken meegenomen? Nee natuurlijk niet, maar ze zijn er wel.

De ‘Golden State’ Californië, het was altijd ‘the place to be’ in Amerika

In talloze wereldhits werd de loftrompet gestoken over Californië, van California Dreaming van the Mama’s and the Papa’s tot Good Vibrations van de Beach Boys van de legendarische song van Otis Redding (Sittin’ On) The Dock of the Bay tot L.A. woman van de Doors en Scott McKenzie, If you’re going to San Francisco. Californië was de plaats om te zijn, was, …

De exodus kwam al in de jaren negentig op gang met als laatste cijfers meer als 691,000 mensen in 2018 die deze ‘gouden staat’ in een enkel jaar tijd hadden verlaten of waren ontvlucht. In de onderstaande video zie je de redenen. Dagelijkse verkeersinfarcten – Onvriendelijk zakenlijk milieu – Aardbevingen, ‘bosbranden’ en andere natuurrampen – De opportunities liggen niet meer voor het oprapen – De hoge belastingdruk – De hoge criminaliteit – Het hoge aantal daklozen – De huizenprijzen en de hoge kosten van levensonderhoud.

En dan heb je nog het begrip: sanctuary city’s — een stad waar illegale immigranten die niet het wettelijke recht of vluchtelingenstatus hebben maar niet worden vervolgd in die stad. 2.4 miljoen tussen 2010 en 2017 volgens cijfers van het US Cencus Bureau. Per saldo nam de bevolking af in de staat, maar het zijn wel kansarme mensen die binnenkomen en mensen met geld die de staat verlaten waarmee de belastingdruk alleen maat toeneemt in een jarenlange belasting spiraal.

De top 10 waarom mensen de ‘golden state’ California verlaten

Hong Kong, een andere kijk op het Britse paspoort

Nadat de Britten Hong Kong hadden overgedragen aan China waren er letterlijk 3.4 miljoen inwoners van Hong Kong die een Brits ‘overzee’ paspoort hadden aangevraagd, het aantal wat dit paspoort keer op keer had vernieuwd was echter geslonken tot 171.000. Hoeveel inwoners van Hong Kong hebben hier nu spijt van het laten verlopen van dit BNO recht om Hong Kong te kunnen verlaten?

De arbeidsvluchtelingen in China, het is bijna 12% van de bevolking

In Europa zien we het al decennia, goedkope arbeid werd verplaatst naar andere landen of goedkope arbeidskrachten werden hier aangetrokken. Voor wie de ‘agenda’ kent van de Nieuwe Wereld Orde weet dat er een trek van het platte land naar de stad wordt gestimuleerd vanuit de politiek. Intensieve mensen ‘houderij’ betekend meer controle over de bevolking, meer controle over de voedingsketen en wie weet wat men voor andere plannen in het verschiet had zoals de gecontroleerde bevolkingsvermindering die in de plannen staan (noot stonden) want aan de poten van de NWO agenda wordt nu stevig gezaagd.

Als je nu alle zaken beziet en de verbanden weet te leggen dan zie je ook dat het gehele protest van de Gele Hesjes, de Gillets Jaunes ook onderdeel uitmaakt van dit proces. Het platte land onrendabel maken voor de arbeiders en de ‘vlucht’ naar de stad economisch laten zien als enige optie voor de arbeiders. Frankrijk protesteert echter al acht jaar en uit dat inmiddels al voor de 60 ste week op rij. Dat zie je ook bij die nep PFAS beweging van de politiek die de boeren hun bedrijven moet doen verliezen, de bouw aan strikte regels moet houden en het platte land een nieuwe bestemming moet geven. Tel daarbij op de bewust gecreëerde vluchteling stromen van onverenigbare culturen en de sociale onrust maakt dat niemand zich ‘ergens’ nog thuis en veilig voelt.

Maar, dat had iedereen kunnen weten, iedereen kunnen ontdekken als, … men niet zo volgzaam zou zijn geweest, als men niet de nep-nieuws media was blijven volgen, als men zich wat meer zelfstandig had bijgeschoold.

In 2020 ga ik (wij) ons voegen in de rij vluchtelingen. De volgende zaken zijn daarbij punten die we in gedachten hadden sinds jaren en wat daar nog bij gekomen is, …

  • Gezondere leefomgeving
  • Prijzen algemeen levensonderhoud omlaag brengen
  • Betaalbaarheid grond en huizen
  • Supervoeding zelf maken via permacultuur
  • Onder druk staande pensioen en AOW (onbetrouwbare overheid)
  • Toenemende criminaliteit
  • File druk stress
  • Invloed overheid tot een minimum beperken

En als bijkomend actie punt

  • De toenemende geweldspiraal van criminele vluchtelingen zoveel mogelijk uit de weg gaan
lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

Al deze redenen zijn op gedachtenvoer reeds lang onderbouwd in de ruim 2.000 artikelen. Ik begon mij de laatste tien jaar steeds minder ‘thuis’ te voelen in het linkse politieke klimaat, ik voelde mij ook niet meer thuis op de volkstuin waar sommigen trots waren dat ze nog aan Roundup konden komen. Nu na twee jaar volkstuin-loos te zijn geweest zijn de wek potjes biologische groenen op en is de behoefte naar biologische groenen en fruit essentieel geworden allen voorzien van het keurmerk “IK”, het enigste 100% betrouwbaar gebleken. Een LETS kring oprichten, helaas na vier jaar maar gestaakt. De hulp van de politiek ingeroepen tijdens de “Dag van de Toekomst”; “Laten we van Geertruidenberg de gezondste gemeente van Nederland maken”. Nog niet eens een reactie uit fatsoen. Nu ga ik de bakens verzetten naar een klein dorpje op het Franse platteland. In een gebied met schone lucht zoals je die nergens in Nederland meer vindt, naar een gebied vol met ‘eigen’wijze Fransen waar ik mij wel thuis zal gaan voelen na het verwerven van veel eigen wijsheid. Naar een land en cultuur waarvan ik 100% zeker weet dat men daar voor de eigen rechten opkomt.

GMO labels heten nu biologisch versterkt
De betekenis van GMO Genetisch Veranderde Organismen verschijnt in oneindig vele namen op de voedingslabels. GMO wordt echter nu zelfs aangeprezen als biologisch versterkt. Het is maar net of en hoe je voor de gek gehouden wilt worden, …

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk