Jensen als motivator voor Thiery Baudet ?


aanmelden via de Telegram app

Vandaag was het even gewoon genieten met de hoofdletter “G’ bij Jensen die gewoon voor de vuist weg even vrijelijk kon praten met Thiery Baudet.

Oeps, dacht ik even, dat optimisme van Jensen zou Thiery ook wel kunnen gebruiken, maar daarover nadenkend, …

Hoe kan je positiviteit vasthouden als je heel de dag, iedere dag tussen een voor jou in en in negatieve energie moet functioneren?

Wij, … als je dit eenmaal bewust bent, kunnen een negatieve cultuur vermijden, negatieve mensen zeggen dat je ze niet meer wil zien, dat geeft een enorme positieve energie., nu ik erover nadenk, …

Politieke leider zoekt kiezers die deze -NEGATIEVE- linkse politici wegstemmen met een dermate grote verpletterende meerderheid dat ze met de staart tussen de benen de politiek verlaten zodat ik ze nooit meer tegen ga komen in deze zaal.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk