“Q”, er staats iets groots te gebeuren, nog in 2019 (?)


aanmelden via de Telegram app

Al vanaf het prille begin volgen we op dotcom.radio en gedachtenvoer de ontwikkelingen van de Q anon beweging dankzij Mike Donkers en de kompanen van het Fac(s)forum. Na wat twijfels en de allereerste sterke aanwijzingen dat Trump -aan boord was- bij de burger inlichtingendienst zijn we begonnen maandelijkse thema pagina’s te bouwen van de vele O post video’s. Daarbij volgden we vele bronnen maar kregen na verloop van tijd toch meer de nijging om bepaalde kanalen de voorkeur te geven zoals the X22 report. Een naam die ook steeds meer op de radar komt is het kanaal van “Amazing Polly’.

QIA Q secret service
Q Anon”s activisten wereldwijd 50 miljoen, volgers 300 miljoen | cijfers 08-’18

“Q” gaf steeds weer opnieuw aan dat het gehele archief van Q postings gearchiveerd diende te worden vanwege het belang naar eerdere berichten te kijken en de ‘dots’ met elkaar te verbinden. Dat alles ‘connecting the dots’ is aan Amazing Polly wel toevertrouwd en ik verbaas me steeds weer over haar speurwerk, zoals in onderstaande video van enkele dagen geleden.

Polly; “Ik zie sommige namen benoemd worden waar velen al op zitten te wachten voor lange tijd. Het Spygate schandaal, wat in feite het zelfde is als de Russian Collusion, het is eveneens het zelfde als het hacken van de verkiezingen in 2016, het is ook hetzelfde als het Oekraïne schandaal omdat, wat ik geloof dat er hier gebeurd is dat het Cabal, de slechte acteurs, de democraten en eveneens sommige republikeinen, en zelfs internationaal, deze mensen besloten hebben om alles wat zei zelf gedaan hebben af te schuiven op de Trump campagne en de republikeinen en tot op zekere hoogte ook conservatieve regeringen elders”.

Na het uitkomen van het IG report, waar we op 10 december over berichtte, wat inhield dat er verraad was gepleegd binnen de FBI, DOJ en de CIA, die dat zelf afdeden als gemaakte fouten, kwamen er Q aanwijzingen dat er nog in 2019 arrestaties zouden plaatsvinden. 2019 wat echter al snel zijn einde nadert. Maar er worden namen genoemd, er werden bewijzen verzameld door Rudy Giuliani in de Oekraïne en een van die namen is George Soros.

Polly neemt je mee aan de hand naar ontwikkelingen binnen de Bank van Engeland en de mogelijke links en aanwijzingen die zij gevonden heeft in 2005. Maar ook de link naar corruptie in de Oekraïne. Een mooi stukje speurwerk van deze dame, kijk en verwonder jezelf, …

Arrestaties aanstaande.

video begint bij 11.05 met [GS] George Soros
mind parachute

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk