Mini ijstijd: Wat de natuur laat zien doet politici in hun hemd staan


aanmelden via de Telegram app

Hoe de zon de temperatuur op aarde beïnvloedt

De zon gaat door een fase die bekend staat als een zonne- of Maunder Minimum.

Dit is waar de zonneactiviteit die zonnevlammen of zonnevlekken ontsteekt, is afgenomen. Het is een normale cyclus en een cyclus die gekoppeld is aan de mini-ijstijd die meer dan 50 jaar duurde vanaf het midden van de jaren 1600.

Volgens ruimteweer sinds 2015 is het aantal dagen zonder een opneembare zonnevlek jaar na jaar gestegen. NOAA, NASA en anderen lijken het er allemaal over eens te zijn dat de zon een minimale zonne-fase ingaat.

Wat het betekent staat open voor interpretatie, want zoals professor William Happer aangaf toen ik hem vroeg naar het groeiende aantal mensen en instanties die suggereren dat een minimum aan zonne-energie tot een afkoelingsperiode zou kunnen leiden, stuurde hij me het Deense gezegde: “Het is moeilijk om voorspellingen te doen, vooral over de toekomst. ”

Er is gesuggereerd dat wiskunde patronen kan vaststellen en deze kan onderbouwen met empirisch bewijs ter ondersteuning van een voorspelling. We namen contact op met professor in de wiskunde Valentina Zharkova van Northumbria University, een van de eerste mensen die het bewustzijn van de afname van de zonneactiviteit verhogen, voor een gesprek dat ertoe doet over de zon, de verminderde activiteit en haar lezing van de impact die het zal hebben op de zon. temperaturen op aarde.

How the sun affects temperatures on Earth

Noot: Aan het einde van haar betoog gaat het nog even over Co2 en de ‘mogelijke’ invloed daarvan, daar doet ze geen uitspraak over maar ook ontkent ze dat niet. Hou in gedachten dat wetenschappers nooit vrijuit kunnen spreken in verband met de beschikbare studie fondsen. Lees daarom deze twee artikelen over temperatuurstijging in relatie tot Co2

nog zo’n milieu probleem, droogtes, of domme mensen, …


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk