Hoe lang zullen we nog onbevangen zingen; “Oranje boven” .. ?


aanmelden via de Telegram app

De EU ondergang, je ziet hem gewoon aankomen, … van verre.

gedachtenvoer 200

Het is een spannende tijd om te leven, geweldig om te zien dat overal ter wereld mensen in verzet komen.

Mensen die het beu zijn en niet meer geloven in de politiek, de valse toezeggingen, de leugens.


21-12-2019 De zichzelf in allerlei bochten wringende marionetten poppen ‘leiders’ die proberen te redden wat er nog te redden valt voor ‘hun’ Deep State, de niet meer zo geheime wereldregering, al kom je zo nu en dan nog mensen tegen die daar nog nooit van gehoord hebben(?) Hoe is het mogelijk denk je dan?

deep state Q Anon
Uninstall Deep State

Mensen geloven het niet meer dat er steeds weer nieuwe zaken aandienen waardoor een ieder opnieuw restricties krijgen die bepalen hoe we moeten leven, hoe we de dagelijkse dingen dienen te veranderen. Leuker gaan ze het zeker niet maken, angst zaaien is daarbij de gemene deler !! Van de zure regen kwamen we in de aangetaste ozon laag, de Co2 uitstoot en dan nu weer de ernstig verhoogde stikstof waardes. Van de opwarming van de aarde gingen we naar klimaatverandering omdat de opwarming niet zichtbaar was keer op keer. Hetgeen echt een probleem is, de fijnstof uitstoot, wordt daarentegen in het milieu sterk onderbelicht. Je zou je ‘bijna’ machteloos voelen, maar, …

Ik moest gelijk denken aan de hit van Bob Dylan uit 1964; “The Times They Are A Changin”.

Daar was eindelijk aan de andere kant van het kanaal, aan de andere kant van de Noordzee de lang tegengewerkte Brexit, en grote kans dat dit met een No Deal gaat gebeuren. Dit alles is slechts een enkele kaart van het spel dat de Britten nu getrokken hebben, ‘wij’, alle andere landen zijn nu aan de beurt om deel te nemen aan het spel. De afzetting van politici die geen van allen de bevolking vertegenwoordigen maar de uitrol bewerkstelligen van de Deep State plannen. En dat alles in een verhoogd tempo want nu allerlei zaken aan het licht komen is men in paniek en wordt alles tegelijk in stelling gebracht.

  • De green deal
  • Verplichte vaccinaties
  • De ‘vluchtelingen’ stromen
  • En nog meer economie ontwrichtende maatregelen
  • Meer en meer censuur.
  • Het sociale controle systeem
  • … en liefst nog een alles omvattende derde wereld oorlog!

Niets is de Deep State te gek geworden om het tijde te keren, maar alles gaat mislukken, de geest is reeds lang uit de fles, …

Ik verheug mij er al op de teflon glimlach van mijnheer Rutte te zien vervallen in een grimas als de waarheid, alle geheimen aan het licht gaan komen -binnenkort- ! Ik noem nu Rutte, maar al bij al hebben we een zielig hoopje nep bestuurders in Europa die geen van allen tot de verbeelding spreken en als beste kwalificatie -orders kunnen opvolgen-, ze zullen wel moeten.

Ik ben er persoonlijk wel van overtuigd dat van al deze sujetten ook wel een security file aanwezig is, lees een belastend bestand waarmee een persoon afgeperst kan worden. En mijn sterke vermoeden bestaat dat deze files ook in de handen zijn van de tegenpartij en niet alleen meer bij de Deep State overheersers.

Donald Trump, de 45ste president van Amerika zijn impeachment was er de reden van dat de trouwe media volgers niet beter wisten dat Trump een slechte man was met reacties als; “Ik snap niet hoe die ooit daar terecht is gekomen?”

De meer geïnformeerde alternatieve media volgers waren al wat positiever al hadden er even-zo-velen twijfels over de president omdat er ook nog zaken plaatsvonden die niet door de beugel konden zoals de uitrol van 5G en de nog steeds niet tanende macht van big farma met hun verplichte vaccinatie agenda en andere leugens en kwakzalverij. Persoonlijk heb ik er echter altijd in geloofd dat alles zijn tijd en plaats zal hebben in de uitrol van; “Drain the Swamp”

Gaat het moeras alleen in Amerika worden drooggelegd, wees er van verzekerd dat ook hier het nodige uit de dreg getrokken gaat worden. Veiligheidsriemen vast !!

Niet voor het eerst horen we geluiden van Trump ten aanzien van de EU waar het binnenkort ex EU lid het Verenigd Koninkrijk wordt gefeliciteerd met de nieuwe handelsovereenkomst, een deal waarvan velen denken dat deze al meer als een jaar geleden tot stand kwam.

Intussen aan de andere kant van de oceaan weten ze van geen ophouden met het Trump shaming syndrome. Hier een statement van CNN: “Van” De wereldwijde leider in nieuws: Dit is CNN, “heeft onze slogan altijd de kernessentie weerspiegeld van wie we zijn als een nieuwsorganisatie,” zei CNN in een persbericht. “Onze nieuwe slogan vat onze waarden, integriteit en passie perfect samen in drie woorden: Orange Man Bad.”

Foto Nancy Pelosi de spreker van het huis: Orange Man is Bad en ra ra wie ‘men’ daarmee bedoeld? Juist de 45 ste president van de VS Donald J Trump

De kleur ‘Orange’ is echter als geen ander verbonden aan ons land en koningshuis, en elke medaille heeft twee kanten. Wordt in de VS Donald Trump als de ‘bad man’ gezien, ze duikt in een Q post ook de naam op van;

Aangaande de structuur van de Deep State hebben we een rode lijn lopen door de Oranjes. Prins Bernhard was mede oprichter van de Bilderberg groep waar onze ‘wereldleiders’ en toekomstige marionetten poppen hun instructies kwamen ophalen sinds 1954. Koningin Beatrix was een vast ‘gast’ in dit ‘illustere’ gezelschap totdat Koning Willem de ‘gastrol’ mocht overnemen. Een ding is duidelijk, niemand maar dan ook niemand zit daar om een rollenspel te vervullen maar om mee te beslissen over de toekomst van de wereld en gezien de geheime agenda kunnen we die minstens omschrijven als ‘duister’.

Het is uiterst prettig om te vernemen dat aan deze zijde van de oceaan ook actie wordt ondernomen om een moeras droog te leggen. Gezien wij de ‘lage landen’ genoemd worden kan het wel eens zijn dat men dit niet voor het laatst gaat bewaren.

Nogmaals, een prettige gedachte.

Noot: Deze week kreeg ik een bericht van een medestander dat ook Mastodon, het alternatieve “onafhankelijke decentrale netwerk” zich bezig hield met censuur, gedachtenvoer is daar verwijderd omdat … ?


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk