Echte en geproduceerde voeding en de promotie machine


aanmelden via de Telegram app

Ik doe het wel eens meer, een video of artikel plaatsen zonder dat ik dat via een RSS feed promoot, alleen de paar mensen die in de Telegram app zitten ontvangen een alert, en de mensen die zelf de website bezoeken om te kijken naar nieuwe artikelen zien de video. Zo kun je een beetje meten hoe belangrijk mensen het vinden om zelf actief actie te ondernemen om een goede video verder te verspreiden.

Als ik in de supermarkt kijk wat er allemaal mee genomen wordt zijn er nog veel mensen die geen kennis hebben van wat nu wel en niet gezond is. Laat staan dat ze weten hoe de promotie machines werken bij de misleiding.

De video gaat echter over veel meer als voeding en medicijnen, economie en omkoping, het is -voeding- voor je gedachten.


Waarom is het voor mij belangrijk om uit te testen hoe bezoekers de website vinden en hoe ik ze kan stimuleren om actief de website te bezoeken. Begin april 2019 begonnen we met Decentrale sociale media die als oplossing werden gezien voor de toenemende censuur op Twitter / Google / YouTube etc. -werden gezien- ! Het duurde enkele maanden om een kleine 100 volgers te verwerven, helaas, wat ik niet voorzien had bleek er toch iemand, nee geen big tech bedrijf, maar zomaar iemand die het meende mij te moeten censureren. En het leek allemaal zo mooi, ook de telegram mogelijkheid valt tegen, 44 volgers terwijl er soms meer als 2.000 bezoekers zijn op een dag.

Update 25-12 Kerstochtend: Hi Henk, Vanmorgen is me iets opgevallen bij het proberen te openen van een pagina bij worldunity.me/ Op de browser van Brave, Safari en Waterfox kon ik de pagina niet openen met als reden dat de netwerk verbinding was verbroken of de server tijdelijk niet beschikbaar was. In de Tor browser daarentegen kon ik de pagina wel openen. Op alle browsers een paar keer opnieuw geprobeerd en het bleef zoals het was. Zou het kunnen dat nu ook de browsers kunnen worden beïnvloed  en je bepaalde sites niet meer kunt openen, of ben ik te achterdochtig…. Nou ja, ik kijk nergens meer van op. Dit wilde ik je laten weten om te kijken of wellicht meer mensen hier problemen ondervinden.

mind parachute

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk