TV Kijken wordt Podcast Luisteren – Jensen blijft Jennen (en da’s nodig) (updates)


21-12-2019
… weer een topper

Onlangs vierde links Nederland feest toen de 24 ste en laatste uitzending op TV was van Robert Jensen. Maar Robert blijft links NL gewoon jennen. De nieuws judas, de luis in de pels, dat was hij gedurende de afgelopen 24 weken. En … daar is helaas voor de ‘gevestigde orde’, … geen einde aan gekomen. De gevestigde orde is namelijk de pers en de media al lang niet meer. Mijn krantje was al 15 jaar geleden gedegradeerd tot de weekend krant en in 2011 geheel opgezegd. Nooit een dag gemist !!

En die TV, dat ging heel geleidelijk, heel, heel lang geleden werd het NOS journaal ingeruild voor RTL nieuws. De laatste jaren merk ik dat er weken voorbij gaan dat ik het nieuws helemaal niet meer zie, geen enkele keer. Laatst nog vertelde mijn vrouw, kijk nou eens op het journaal, de Notre Dame staat in brand. Mijn antwoord; “Ja ik zit het al te bekijken via een live stream”. Dat was op dat moment nog CBSN maar even later waren ook de alternatieve streams van o.a RUPTLY al live te volgen en daar zit geen commentaar bij, … gelukkig. Nadenken kan ik zelf wel zodat ik er al snel achter was dat er een luchtje zat aan de “brand’.

TV, ik heb het nu nog voor de formule 1, met de motoGP zit ik dat al te volgen via een betaalde livestream van Eurosport. In Frankrijk kan ik ook zo’n abonnement afsluiten voor F1. Dus komt er meer en meer afscheiding in de huiskamer, nooit geen onenigheid meer over wie er naar welk programma kan kijken. Een tweede TV, dat is nooit gebeurd bij ons in huis.

Het internet heeft een andere wereld doen open gaan, entertainment, muziek, leerzaam en vooral je eigen nieuws filter, je eigen mening kunnen vormen.

Al sinds september 2008 maken we zelf een podcast met Ron Fonteine en Mike Donkers als vaste mede presentators, ruim 6 jaar lang gezondheidsradio en nu alweer 3 jaar dotcom.radio. Daarom beveel ik de podcast van Jensen dan ook van harte aan, als hij überhaupt een aanbeveling nodig had, …

Dagelijks Jensen

02-09-2019
20-07-2019
14-07-2019
09-07-2019
08-06-2019
01-06-2019
17-05-2019
09-05-2019
De Uitdaging voor Robert, met de podcast de TV doen vergeten.
Jensen blijft Jennen
29-04-2019