Geheime chemische oorlogvoering: 100.000 doden per jaar


De afgelopen jaren heb ik mij er steeds meer over verwonderd dat er mensen zijn die zich zo gemakkelijk met een kluitje in het riet laten sturen door dokters die na een diepgaand gesprek van maximaal 10 minuten een chemische oplossing bieden op een onderliggend probleem van maar zaak al te vaal: Ondervoeding. Een ernstig gebrek aan vitaminen en mineralen. De “Ik eet gezond”, gedachte is een farce, “al wel eens laten meten”, is dan mijn opvolgende vraag? In onderstaand artikel lees je wat jij je eigen aandoet.

Bron artikel NoMoreFakeNews: Covert chemical warfare: 100,000 deaths a year
Door Jon Rappoport

Medical News Today meldt dat er in 2011 sprake was van een bescheiden stijging van het aantal in de VS geschreven recepten.

De toename bracht het totaal op: 4,02 miljard.

Ja, in 2011 schreven artsen 4,02 miljard recepten voor medicijnen in Amerika.

Dat is een gemiddelde van ongeveer 13 recepten voor elke man, vrouw en kind.

Dat is ongeveer een nieuw recept elke maand voor elke Amerikaan.

Het artikel in Medical News Today concludeerde: “… de industrie moet worden gestimuleerd door de groei van het aantal voorschriften en uitgaven.” Ja, ik weet zeker dat de farmaceutische industrie champagnekurken knalt.

We hebben het hier over recepten. We hebben het niet over het aantal pillen dat Amerikanen hebben ingenomen. We tellen ook geen zelfzorggeneesmiddelen of vaccinaties.

Pharmacopoeia, een tentoonstelling in 2011 in het British Museum, schatte dat “het gemiddelde aantal pillen dat een persoon in zijn of haar leven in het VK neemt 14.000 is.” Dat is het gevolg van voorschriften. Met inbegrip van vrij verkrijgbare medicijnen, zou het 14.000-aantal opzwellen tot 40.000 pillen die gedurende een heel leven werden ingenomen.

Wat zijn de effecten van al deze medicijnen?

We kijken naar een opperste Trojaans paard dat Amerika en alle andere landen van binnenuit rot. Oorlogen, geen oorlogen, economische deprivatie, economische voorspoed, de drugs blijven hun werk doen, slopende en levens verpestend.

Veel bronnen kunnen worden aangehaald om deze beoordeling te bevestigen.

Op 8 januari 2001 publiceerde de LA Times een artikel van een van de beste medische verslaggevers in de branche, Linda Marsa: “When Good Drugs Do Harm.” Marsa citeerde onderzoeker Dr. David Bates, die aangaf dat in de VS, er 36 miljoen ernstige bijwerkingen zijn op geneesmiddelen per jaar.

Op 26 juli 2000 publiceerde het Journal of the American Medical Association de meest verbluffende mainstream schatting van medische schade in de geschiedenis: “Is de Amerikaanse gezondheid echt de beste ter wereld?” De auteur was Dr. Barbara Starfield, een gerespecteerd publiek -gezondheidsonderzoeker aan de Johns Hopkins School of Public Health.

Starfield concludeerde dat medicijnen de Amerikanen doodden met 106.000 per jaar.

Dat is een miljoen doden per decennium.

Dit is een conservatieve schets van het Trojaanse paard dat in het midden van elk land ter wereld is geplaatst.

De farmaceutische juggernaut gaat door, zonder twijfel. De enige vraag is, hoeveel mensen zullen wakker worden en een andere manier zoeken?

De vernietiging van samenlevingen door medicijnen gaat veel verder dan wat sommige mensen ‘overmatig voorschrijven’ noemen. Dit is niet alleen een kanteling in de verkeerde richting. Het zijn niet alleen beoordelingsfouten, verergerd door het aantal artsen dat medicijnen verstrekt.

Dat zijn allemaal beleefde termen die suggereren dat de situatie kan worden gecorrigeerd door blijk van goede wil en een beter oordeel. Dat zal nooit gebeuren.

Landen van de wereld worden letterlijk aangevallen door farmaceutische bedrijven en hun voet soldaten artsen. Het is chemische oorlogsvoering.

Om zelfs aan het einde van de tunnel licht te gaan zien, moeten honderden miljoenen mensen zichzelf toevoegen aan de rollen van degenen die al een betere gezondheid nastreven met natuurlijke middelen.

We hebben een totale opstand tegen de farmacopee nodig.

Zelfs de nazi’s en hun zeer geliefde kartel, het monster IG Farben, droomden niet van de dag dat de burgers in de rij zouden staan en eisen om steeds meer levensvernietigende chemicaliën in te nemen.

In het geval dat iemand denkt dat de FDA, het enige bureau dat verantwoordelijk is voor het certificeren van medicijnen als veilig en effectief, “het probleem heeft over het hoofd gezien”, Google “FDA, Why About About Adverse Drug Events“, vindt u de volgende verklaringen op de eigen site van de FDA :

“Jaarlijks meer dan 2 MILJOEN ernstige bijwerkingen [bijwerkingen van geneesmiddelen]; 100.000 DEATHS per jaar. “

Het enige dat ontbreekt is:

“En wij, de FDA, zeiden dat de medicijnen veilig waren.”

Jon Rappoport: The author of three explosive collections, THE MATRIX REVEALEDEXIT FROM THE MATRIX, and POWER OUTSIDE THE MATRIX, Jon was a candidate for a US Congressional seat in the 29th District of California. He maintains a consulting practice for private clients, the purpose of which is the expansion of personal creative power. Nominated for a Pulitzer Prize, he has worked as an investigative reporter for 30 years, writing articles on politics, medicine, and health for CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern, and other newspapers and magazines in the US and Europe. Jon has delivered lectures and seminars on global politics, health, logic, and creative power to audiences around the world. You can sign up for his free emails at www.nomorefakenews.comNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk