Burger oorlog Iran een feit, … ?


Afgelopen zaterdag gaven we al een overzicht van -enkele- demonstraties die gaande zijn in de wereld. Een land waar dit al totaal uit de hand gelopen is dat is Iran. Protesteerders worden onder andere dood gemarteld in een rivier gedumpt lazen we via twitter om de resterende bevolking met -angst- te onderdrukken.

Het internet gebruik onmogelijk maken was een andere dictatoriale maatregel

Er wordt reeds gesproken over meer als -1.500- doden tijdens de protesten sinds deze in november uitbraken

Hoe het begon, …

In November braken er protesten uit in meer dan 100 Iraanse steden, aangewakkerd door het besluit van de regering om de benzineprijzen te verdrievoudigen in een poging een begrotingstekort op te vullen.

De demonstraties weerspiegelen de onrust die Iran eind 2017 en begin 2018 in verwarring bracht, hoewel deze laatste ronde van protesten meer verspreid en gewelddadiger lijken te zijn. De “maximale druk” -strategie- van de regering Trump heeft zeker bijgedragen aan de fiscale hachelijke situatie van Teheran. De onrust in Iran wordt echter niet aangedreven door het Amerikaanse beleid, noch is het slechts een incidentele spasme. De protesten zijn het nieuwste salvo in de Iraanse strijd voor een verantwoordelijke overheid die meer dan een eeuw teruggaat. En de woede en wanhoop van de Iraniërs op straat deze week treft de kern van de legitimiteit van het revolutionaire systeem.

Het is maar al te duidelijke dat een regime dat zo -gewelddadig- optreed tegen de eigen bevolking een totalitaire dictatuur is. Dit totalitaire regime waar alles en iedereen ondergeschikt is van het -staatsbelang- zien we ook met de dag meer oprukken in de gehele wereld waar de Nieuwe Wereld Orde regime versneld uitgerold worden met steeds meer landen die verplichte vaccinaties invoeren en doldrieste klimaat plannen die de welvaart en rijkdom in de westerse wereld versnelt zal teniet doen.


Geen wonder dat na Brexit ook de Nexit weer ter tafel is gekomen.

De tijd dat de gedachte -om te onderhandelen- met links is nu wel gepasseerd na de doldrieste klimaatplannen van Frans Timmermans, de verder opgevoerde immigratieplannen en vele andere zaken die onze welvaart reeds aan het ondermijnen zijn, …

Ik hoop -van ganser harte- dat we dit nog vreedzaam kunnen gaan bewerkstelligen, maar hoe langer we wachten om -in verzet te komen- hoe meer de EU de tijd heeft met het vormen van een zo graag gewenst Europees leger. Iraanse toestanden zijn hier niet denkbaar nu de wereld versneld tegengas aan het geven is tegen de Deep State NWO. Maar dat er doden vallen is nu reeds -elke dag- aan de orde in de gehele EU door politiegeweld en burgers die kiezen voor zelfmoord in hun uitzichtloze situatie.

Elke vorm van activisme is meer en meer gewenst vooral met het van onderuit bewerkstelligen en uitrollen van ideeën. Het allerbelangrijkste is echter stap #1. Je informeren en een duidelijk standpunt in durven nemen zonder -enige- vorm van twijfel, zie onderstaande artikel:


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk