Protesten, overal ter wereld


Mensen zijn het beu, de leugens, de onmacht, de dictatuur en komen in verzet, overal ter wereld. De oplossing, herstellen van de democratie, besturen via bindende referenda, goud gedekt geld, locale economie als basis, biologische voeding, natuurgeneeskunde en vooral, … weg met de globalisten.

Hier in Nederland vandaag


In Frankrijk tegen Macron


In Hong Kong vannacht


Israel


Monsanto


… en Iran


… en in Engeland protest, … van de verliezers !!


Overal ter wereld klimaat betogers

Geïnspireerd en gehersenspoeld door de door George Soros gesponsorde Greta. Is er een klimaat probleem Co2, stikstof, nee, een milieu probleem, Ja Giga zelfs fijnstof gifstoffen, Chemtrails …


Verwacht in dit theater 5G

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk