Vijfduizend uitvindingen in het ongewisse en onder “geheimhouding plicht” bij het US Patent Office


Bron artikel NoMore Fake News: Five thousand inventions in limbo and under “secrecy orders” at the US Patent Office
Door Jon Rappoport | 11-12-2019

Ik heb dit artikel geschreven en gepost in 2018. Ik heb het onlangs opnieuw gelezen en het bevestigd hoe belangrijk deze informatie, verzameld door Steve Aftergood, is.

Al decennia lang beschuldigen mensen de overheid ervan geavanceerde technologie te verbergen. Hier hebben we een serieuze aanwijzing. Het is maar een heel klein stukje van de puzzel, maar het is een krachtig stuk, als je erover nadenkt.

De wereld wordt wakker voor censuur van informatie door de pers, door bedrijven en door de overheid. Hier hebben we wat neerkomt op een beleid van de Amerikaanse overheid om bepaalde uitvindingen te censureren, baanbrekende uitvindingen.

Hier is mijn korte stuk van 2018:

Hoeveel van deze patenten zouden, indien verleend, spelwisselaars zijn voor de planeet Aarde? Wie weet?

Riemen vast. Daar gaan we.

Van FAS (Federation of American Scientists), Secrecy News, 21 oktober 2010, “Invention Secrecy Still Going Strong”, door Steven Aftergood:

“Er waren 5.135 uitvindingen die onder geheimhoudingsbevel waren aan het einde van het boekjaar 2010, vertelde het Amerikaanse Patent and Trademark Office aan Secrecy News. Het is een stijging van 1% ten opzichte van het jaar ervoor en het hoogste totaal in meer dan een decennium. “

“Op grond van de Invention Secrecy Act van 1951 kunnen patentaanvragen op nieuwe uitvindingen worden onderworpen aan geheimhoudingsbevelen die hun publicatie beperken als overheidsinstanties geloven dat openbaarmaking” schadelijk zou zijn voor de nationale veiligheid “.”

“De huidige lijst van technologiegebieden die wordt gebruikt om patentaanvragen te screenen op mogelijke beperkingen onder de Invention Secrecy Act is niet openbaar beschikbaar en is geweigerd onder de Freedom of Information Act. (Er is een hoger beroep aanhangig.) … “

“De meeste van de genoemde technologiegebieden zijn nauw gerelateerd aan militaire toepassingen. Maar sommige variëren op grotere schaal. ‘

“Aldus geeft de lijst uit 1971 aan dat patenten voor fotovoltaïsche zonne-generatoren onderworpen waren aan herziening en mogelijke beperking ALS DE FOTOVOLTAICS MEER DAN 20% EFFICIËNT waren. Energieconversiesystemen werden eveneens onderworpen aan herziening en mogelijke beperking ALS ZE CONVERSIE-EFFICIËNTEN AANGEBODEN ‘IN OVERTREFFING VAN 70-80%’. ”

“Je kunt je tamelijk afvragen of de openbaarmaking van dergelijke technologieën echt‘ schadelijk voor de nationale veiligheid ’zou kunnen zijn, of dat het tegenovergestelde dichter bij de waarheid zou liggen. Men kan zich verder afvragen welke vergelijkbare technologische vooruitgang op dit moment aan beperkingen en niet-openbaarmaking kan worden onderworpen. Maar er worden geen antwoorden gegeven, en het geheimhouding systeem van de uitvinding blijft bestaan ​​zonder waarneembare externe beoordeling. ”

Als je een van die mensen bent die volhoudt dat geavanceerde technologie voor het publiek wordt weggehouden, is hier een algemeen rokend pistool die je houding bevestigt.

En je kunt zien dat doorbraak in energietechnologie, die de behoefte aan olie radicaal zou verminderen, op de geheimhoudingslijst staat.

Wat staat er nog meer op de lijst? Oude Tesla-patenten bijvoorbeeld?

Het Amerikaanse octrooibureau is een officieel chokepunt voor de ‘geplande samenleving’ – of moeten we zeggen de ‘beperkte samenleving’.

Maar dit wil niet zeggen dat geavanceerde technologie altijd is opgeschort of belaagd. De patentaanvragen, in opgeschorte animatie bij het US Patent Office, kunnen op een stille manier worden onthuld, bijvoorbeeld aan onderzoekers van de overheid die zich bezighouden met projecten met een zwart budget, waar de gegevens en het onderzoek worden omgezet in ‘ander gebruik’.

Innovatieve uitvinders, die de maatschappij ten goede kunnen revolutioneren, lopen risico’s als ze hun patentaanvragen bij de staat indienen. Opgesloten raken in ongewisse, terwijl regelrechte diefstal van hun onderzoek plaatsvindt, is een van die risico’s.

Aan de andere kant, als een gigantisch bedrijf een uitvinding heeft die de genetische manipulatie van voedselgewassen toepast en miljoenen tonnen giftige pesticiden toevoegt aan het milieu, vaart zijn patentaanvraag door herziening bij het Patent Office …

Jon Rappoport

The author of three explosive collections, THE MATRIX REVEALEDEXIT FROM THE MATRIX, and POWER OUTSIDE THE MATRIX, Jon was a candidate for a US Congressional seat in the 29th District of California. He maintains a consulting practice for private clients, the purpose of which is the expansion of personal creative power. Nominated for a Pulitzer Prize, he has worked as an investigative reporter for 30 years, writing articles on politics, medicine, and health for CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern, and other newspapers and magazines in the US and Europe. Jon has delivered lectures and seminars on global politics, health, logic, and creative power to audiences around the world. You can sign up for his free NoMoreFakeNews emails here or his free OutsideTheRealityMachine emails here.

Noot: Is het eigenlijk wel nodig om een patent aan te vragen? je kan ook een verklaring op je website zetten dat je product zonder het patent goedkoper is en je graag wilt dat iedereen er zo snel mogelijk gebruik van kan maken en als tegen prestatie indien dat mogelijk is een vrijwillige bijdrage wil storten. Een gedachte hierbij is; Hoeveel mensen krijgen niet een groot bedrag bij elkaar via crowdfunding, gewoon omdat de schenker dit doel graag wil ondersteunen. Mijn gedachte, als ik een uitvinding zou doen die het gehate globalisten systeem zou ondermijnen, dan dacht ik er nog niet over om patent aan te vragen, …

– HM

Bekijk ook deze niet gepatenteerde uitvindingen van de natuur


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk