Gevaccineerd -vs- Niet gevaccineerd, studie werd nooit gepubliceerd, tot nu, …


Bron artikel: Twitter — https://childrenshealthdefense.org/

Vaxxed versus Unvaxxed studie werd nooit gepubliceerd. De enige reden waarom we dit weten, is omdat Children’s Health Defense records heeft verkregen via een FOIA-verzoek. (Freedom Of Information Act vergelijkbaar met onze WOP Wet Openbaarheid Bestuur) Dit zijn de artikelen waarop de metastudie is gebaseerd en die nooit is gepubliceerd.

gevaccineerd versus ongevaccineerd
studie naar het effect van vaccineren

PREVENTIE IS DE BESTE WEG NAAR TOTALE GEZONDHEID

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk