Breaking Nieuws: IG Report, poging Amerikaanse Regering af te zetten, … hoogverraad !


Vanaf vandaag 10-12-19 zal alles anders worden, Main Stream Media die zich kronkelen in uitvluchten, leugens en de feiten gaan verdraaien.

Dinsdag 03.45 speciaal uit bed gekomen om verslag te doen van dit grote nieuws. Nederlandse media gehuld in stilzwijgen. Niemand begrijpt de impact van dit bericht gezien de zeer lage lezersaantallen na twee dagen. De wereld slaapt, nee in diepe coma. Dit gaat het begin worden van de grote revolutie, …

Review of Four FISA Applications and Other Aspects of the FBI’s Crossfire Hurricane Investigation

Overzicht van vier FISA-toepassingen en andere aspecten van het Crossfire Hurricane Investigation van de FBI | 10-11-2019

(Google translate maakte hier van Review – Herziening wat minder schadelijk klinkt, het suggereert dat alles al bekend was, niets nieuws te vinden hier — Review = Overzicht) Google translate shame on you !!

kraak de krantenkoppen

Als je dit beluistert zullen die namen waarschijnlijk abracadabra voor je zijn FISA, Steel, namen die echter bij dotcom.radio al bijna twee jaar regelmatig rond gingen. Hoogverraad, -EEN POGING DE AMERIKAANSE REGERING AF TE ZETTEN- daar gaat het hier over. Lees hier het IG rapport (400+ pagina’s) Dit wordt het wereld nieuws in December 2019 en geheel 2020 tot aan de verkiezingen.

Dit gaat echter pas het begin vormen van meer onthullingen op allerlei vlakken die de gehele wereld politiek, afpersing, gezondheidszorg en economie gaan beïnvloeden, veiligheidsriemen vast. Verwacht arrestaties, militaire tribunalen en meer, … als gevolg van dit IG Report en meer onthullingen, … Reactie van de FBI 09-12-2019

Update 11-12-2019
Update 12-12-2019
10-12-2019 -> 13.16 uur
Van complot denkers naar compleet denkers, zie artikel van april 2018

WAARHEID IS EEN KRACHT VAN DE NATUUR

De storm is hier.

Wij, het Amerikaanse volk, worden al tientallen jaren voorgelogen en misbruikt. Het moeras bedekte de Yellow Brick Road en liep diep en een dik transplantaat en corruptie. We zaten vast in een moeras van nep nieuws en afleiding door beide partijen. Na acht jaar Obama en acht jaar Bush zocht het Amerikaanse volk naar iemand die alleen de waarheid sprak en de wil van het Amerikaanse volk vertegenwoordigde.

Dit was het scherm wat ik keer op keer te zien kreeg vannacht, toegang tot informatie geblokkeerd, gelukkig had ik de backup van het Fac(s)forum
  • USA Today: FBI wiretap of Trump campaign aide was riddled with errors, but Russia probe was legally justified, IG report finds. LEUGEN !!
  • Washington Post: FBI was justified in opening Trump campaign probe, but case plagued by ‘serious failures,’ inspector general finds LEUGEN
  • De krantenkoppen zouden moeten zijn. Poging Amerikaanse regering omver te werpen, HOOGVERRAAD

Dit is o.a. de reden dat ik onderstaande schreef

Q anon, nooit van gehoord? Je kan het omschrijven als een netwerk van burger journalisten, een burger inlichtingen dienst die wereldwijd al meer als twee jaar aan het speuren waren. Een miljoenen omvattend ‘leger’ van mensen die genoeg hadden van de leugens en bedrog en de kans aangrepen een puzzelstukje bij te dragen, met de zelfde middelen als de CIA, FBI etc. Getuigenissen verzamelen, feiten opsporen en het nieuws uitdragen. Dit gebeurde al die tijd onder de radar omdat de media alles verzwegen, bang voor nog meer volgers. Wat denk je wat er nu gaat gebeuren met de aanwas van deze burger MI6, KGB, FBI, CIA, … ?

AL -DIE- TIJD WAREN ER DUS AL TEKENEN VAN HOOP

Vanaf vandaag wordt de wereld weer -gedwongen- zelfstandig te gaan denken -onafhankelijk- van de onbetrouwbare media


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk