Dit was het nieuws: oorverdovend stil !!

Save as PDF 

Gisteren brachten we het nieuws, het oude nieuws, omtrent het IG report en de daar aan gekoppelde FISA schandaal.


De Amerikaanse media deden aan schade beperking door de burgers te doen geloven dat het weinig of niets om het lijf had. De media in Nederland gingen nog wat verder en hadden geen enkel bericht van “Watergate 2.0”. In plaats daarvan ging de berichtgeving over de afzetting zaak van Donald Trump, impeachment die al duidelijk maakte in de talloze op TV (YouTube) uitgezonden zaken dat er nog niets concreet aan het licht was gekomen verder dan; “Ik heb horen vertellen dat, …” Emoties, achterklap en pure haat tellen nog steeds niet in een rechtszaal. Over haat gesproken, het uiterlijk van Nancy Pelosi wordt er niet beter op als ze een grimas vertoont van pure haat ten opzichte van Trump. Op resultaten zullen de democraten het in 2020 nooit kunnen winnen. De president zal en moet dus zoveel mogelijk zwart gemaakt worden.

Dat zwart maken dat deden ze ook in de aanloop van 2016 in de linkse media. Kijk nog eens terug wie er allemaal aan mee deden en hoe fantastisch deze laster campagne gewerkt heeft. Het levert nu wel heel mooie beelden op maar indertijd was het om je groen en geel aan te ergeren, …

Toen hadden we nog geen Q anon die ons vanuit de coulissen toe fluisterde dat het allemaal wel goed zou komen. De verkiezingsuitslag was daarom ook een positieve ontlading.

Trump 34 jaar oud, …
  • Wat zien we nu hier gebeuren?
  • De bouwwereld, transport, en de boeren wereld op zijn kop. De uitrol van agenda 2021 / agenda 2030. Nieuws voor je? Vergeet het maar dit plan wordt al vele jaren gevolgd alleen jij wist het misschien nog niet?
  • De media zijn de levenslijn voor corrupte regeringen, daarom werd bekend dat de nieuwe omroep Ongehoord Nederland [ON] een jaar langer moet wachten op een zendmachtiging.
  • De Raad van State vindt het begrijpelijk dat het lidmaatschap van de EU wordt opgenomen in de Grondwet. Dat staat in een advies naar aanleiding van het initiatiefwetsvoorstel van de Tweede Kamerleden Kees Verhoeven en Rob Jetten (D66) om het EU lidmaatschap te verankeren in de Grondwet. [Na de Brexit moet de Nexit onmogelijk worden]

Alles, maar dan ook alles wordt met een verhoogde snelheid in het werk gesteld om de EU om te vormen tot een totale DICTATUUR, maar ze zijn te laat. In Amerika is een president opgestaan die de Deep State en zijn zwaar criminele zaken aan het licht bloot stelt, die geheime wereldregering heeft zijn tentakels overal uitgeslagen. Vandaar de nieuwe handelsafspraken met China, vandaar het vele nep nieuws over Trump. De geest is echter uit de fles, teveel mensen zijn wakker geworden. We hebben nog twee kansen.

  • Alles wordt opgelost via de politiek waarvan het IG report in de VS een eerste aanzet is, loopt het echter verkeerd dan is …
  • Een wereldwijde bloedige burgeroorlog de resterende optie. Kijk naar de wereldwijde protesten, de gemoederen zijn al lang richting het kookpunt aan het gaan.

Ik ga (nog) steeds voor de eerste optie, wat in de Q wereld, “Het Plan” wordt genoemd.

Jij bent echter de onzekere factor, blijf jij –openlijk– de criminelen steunen, de zittende globalisten regeringen van Macron, Merkel, Rutte etc. Of kom je in verzet. Nog nooit heb je een betere kans gehad op een betere wereld. Het is echter erop of eronder. Jouw stem telt zoals je kan gaan zien morgen bij de Brexit verkiezing in het UK, …


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk