De European Green Deal is geen ‘Deal’ maar een “Dictaat”, dat nooit, …


Een ‘Deal’ is een overeenkomst tussen twee partijen. Met welke partij is deze ‘Deal’ gesloten vraag ik mij af ? Hebben we daarover mogen stemmen, mee mogen denken om het voor iedereen betaalbaar te houden zodat er geen tweederangs burgers ontstaan die tussen de wal en het schip zullen vallen en hun leven beroofd wordt van elke vorm van ‘luxe’ omdat alles onbetaalbaar wordt ?

Het -Green ‘Deal’- plan is nog niet eens tot in detail uitgewerkt maar het prijsplaatje is er al wel opgeplakt. Frans Timmermans heeft 1000 miljard euro nodig voor het klimaatbeleid, Nederland heeft nu een overschot van 1 miljard op de begroting, nog 999 miljard te gaan dus of, .. Onbetaalbaar voor Jan-met-de-pet, we moeten pijn lijden, vliegen wordt weer voor de rijken en die auto kan je ook wel vergeten. Ik hoef het plan nog niet eens te lezen om de uitkomst te kennen.

Het -Green ‘Deal’- plan is maar amper wereldkundig gemaakt of zonder ellenlang vergaderen, het normale concept in de politiek, al gelanceerd. Zo snel, nee dat was allemaal al voorbereid via de Bilderberg samenkomsten en marionetten als Timmermans mochten dit wereldkundig gaan maken.

De EU Commissie heeft alle in de strategie voor een energie-unie beschreven acties voltooid volgens de richtlijnen vastgesteld door de Europese Raad. Dit gebeurde voornamelijk via een reeks wetgeving pakketten, die het klimaat- en energiekader voor de periode tot 2030 instellen. (Noot: NWO agenda 2030, zoek het zelfstandig even op voor jezelf als burger)

Een al weer wat ouder artikel breng ik even onder de aandacht waarbij ik de titel heb aangepast aan het buzzwoord van 2019 #klimaatontkenner.

Vanochtend zat ik naar mijn favoriete nep nieuws zender te luisteren BNR nieuws radio, Eerst was er Hemmen over het onderwerp luxe cruises maken naar onder andere Antarctica, “Hemmen, ja ha ha, zolang het er is” (noot: geen commentaar) Daarna kwam het programma met de alles zeggende titel “Ask Me Anything”.

Een duidelijke vraag van een luisteraar aan Raymann; “Zijn we niet met zijn allen gek geworden?” Het antwoord van Raymann; “Bedankt dat je ons daar op wees”, gevolgd door een kille klik, de verbinding werd verbroken.

Ask Me Anything Raymann?

Of heb je zojuist weer een klein legertje luisteraars overtuigd van het gehalte nep nieuws door de vraag niet serieus te beantwoorden, door de andere zijde niet te belichten, mensen hun zorgen weg te nemen die menen bedonderd te worden.

Maar ja, als je daar het antwoord niet op hebt kun je slechts de verbinding verbreken, een zwaktebod, of om het te zeggen in mijn woorden Jorgen, je hebt je huid verkocht aan de hoogste bieder, de globalisten agenda, je bent een loser mijnheer Raymann. 

Een die Europese Green “Deal”, gaat die er komen. Ik denk het niet, sterker nog ik durf dat al wel heel stellig te beweren, want morgen, niet volgend jaar, volgende maand maar morgen, gaat het Verenigd Koninkrijk naar de stembus om een andere “Deal” nietig te verklaren. Brexit, eindelijk uit Europa, het avontuur waar ze spijt van hebben, waar ze nooit aan hadden moeten beginnen.

Daarna, gaan we zien dat de Britse economie snel gaat stijgen net als in de beste economieën van Europa die geen deel uitmaken van de EU. En ‘wij’ de verdoemde Europeanen kijken met jaloerse blikken naar dat eiland, dat nu weer een echt eiland is geworden. Maar wel met backup van Amerika, je-weet-wel, dat land dat uit het Parijs overleg is gestapt. Eens raden wat de Britten nu gaan doen, uit het Parijs gedrocht stappen? Zeker wel, want je gaat je nieuwe bondgenoot niet voor het hoofd stoten en al helemaal niet als je het Parijs overleg als een gedrocht ziet, … al die tijd al.

Hoe lang gaat het nog duren voordat er sterke stemmen opgaan om voor een Frexit, Nexit etc, etc, zullen opgaan. De grote wekelijkse manifestaties overal in Europa en de wereld geven al aan dat ‘the likes of you” overal uitgekotst worden. Een deal kun je altijd eenzijdig opzeggen mijnheer Timmermans, zeker als je nergens getekend hebt bij het kruisje zoals mijnheer Rutte. Als de misdaden van de “Bilderbergers’ aan het licht worden blootgesteld stellen die kruisjes ook niet veel meer voor.

Luister elke zondag naar de dotcom. radio uitzending of podcast


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk