Q anon December 2019 ontdekkingen


Via Twitter vertaald: Ongelooflijk. dat @ABC nieuws gedwongen werd om het nieuws te brengen over de @TheDukeOfYork die zijn functie moest neerleggen en de reden voor zijn beslissing systematisch vermijden; aka hun #EpsteinCoverup

Dit is wat we meer en meer gaan zien in de komende maanden als de media zich in allerlei bochten moeten gaan wringen om de waarheid te (blijven) verhullen. Twitter @MartinGeddes: Degenen onder ons die in de afgelopen twee jaar op “vechten, vechten, vechten” zijn gekomen, wisten niet hoe lang het gevecht zou duren, wat de kosten zouden zijn of wie we daardoor zouden kunnen worden. We hadden gewoon het vertrouwen dat we op een beslissend moment voor de hele mensheid werden “ons geroepen voelden”.

kom terug voor regelmatige updates, … want het is goed beschouwd dat er relatief zo weinigen zijn die de wereld van Q volgen. Hoe is het mogelijk dat al die anderen zich onaangenaam laten verrassen? Ik ontmoet mensen, luister naar hun gesprekken en begin maar al te vaak geen gesprek, ze zitten op een heel ander niveau en zijn de aansluiting totaal kwijt met de wereld rond om ons.

Q: https://qmap.pub/
CEO Resignations: https://qmap.pub/resignations

Q anon gaat mainstream op FOXnews. Q zou slechts 10% volgers hebben in de US. maar dat zijn bijna 33 miljoen volgers alleen al in de VS


07-12-2019
06-12-2016
Schakel ondertitels in indien nodig
05-12-2019
GROOT nieuws, … BOOM
03-12-2019
02-12-2019
Pain is coming
Nederlandse ondertitels
Nederlandse ondertiteling

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk