Nederland – Het grootste belastingparadijs ter wereld?


Bron: Economics Explained https://www.patreon.com/EconomicsExpl…

Dit is Nederland, een fijn land van bloemen, windmolens en losse regels rond de fijnere dingen in het leven. Dit land is in veel opzichten zoals veel zeer ontwikkelde Europese economieën die we eerder op het kanaal hebben onderzocht, zeer hoge levensstandaarden, goede sociale mobiliteit, een sterke economie en gezonde ongelijkheid, maar Nederland verbergt een beetje een geheim achter zijn mooie bloemrijke glimlach , het is een van de grootste belastingparadijzen ter wereld.

Maar hoe is dit logisch, Nederland heeft een hoog inkomstenbelastingtarief van meer dan vijftig procent voor topverdieners, het heeft een vennootschap belastingtarief van 25%, en er zijn zelfs geen bijzonder strenge wetten rond zaken als bankprivacy zoals er zijn in landen als Zwitserland, dus dit alles maakt dat Nederland al met al een behoorlijk verschrikkelijk belastingparadijs klinkt, dus waarom is het zo populair?

In deze video zullen we het ontdekken!Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk