Bedrijven die met hun misdaden adverteren, ’n voorbeeld is Unilever


gedachtenvoer 200

Als jij een misdaad hebt begaan zou jij dan die misdaad opvallend adverteren op je producten, TV reclame inkopen, krant, magazines? Nee natuurlijk niet, maar het gebeurd wel en schijnbaar zijn ze daar trots op, en jullie, jullie zijn gewoon oerdom. Oerdom dat je dat niet weet, oerdom dat je dit niet ziet. In welke wereld leefde jij al die tijd?

PS. Ja het is de bedoeling om je kwaad te maken, heel kwaad, en wakker – HM

Een van de producten die Unilever op de markt brengt is Ola ijs. Het logo zie je hiernaast afgebeeld. Ziet er mooi uit, ja, zo mooi dat Unilever het op al hun ijs gebruikt dat ze wereldwijd verkopen. Unilever verkoopt dat ijs wereldwijd onder 26 verschillende merknamen en allen met dat mooie logo. https://nl.wikipedia.org/wiki/Ola_(ijs)

Super trots op het Ola logo 2x afgebeeld

Op de OLA ijs website lezen we; “OLA ijsjes worden in meer dan 50 landen over de hele wereld verkocht onder verschillende merknamen. Maar, hoe je ons ook wilt noemen, je zult altijd een OLA ijsje kunnen spotten dankzij ons legendarische hartlogo”.

Er zit echter een duister verhaal achter dit ‘legendarische’ hartlogo.

Carolyn vraagt zich in deze tweet af: is uw Raad zich ervan bewust dat 40 van uw ijsmerk logo’s identiek zijn aan een officieel FBI-pedofiel “meisjesliefhebber” -symbool? Doe hier alstublieft iets aan!

… en niemand leest de tweets van het bedrijf, … ?

Een ‘beetje’ naïef Carolyn? Natuurlijk weten ze dit. De misdaad, pedofilie is een smerige ‘ziekte’ die welig tiert onder de satanisten, het is ook een afpersing middel om iedereen in het gareel te houden, dat was het ‘werk’ van Jeffrey Epstein op zijn ranch en ‘plezier’ eiland, mensen verleiden en afpersing video’s produceren. Dat is nu aan het licht aan het komen, een voor een. Epstein, Prince Andrew, en de logo’s van de smerige volgers zoals Unilever worden nu de dodelijke val waarin ze verkeren

Het Ola ijs is een uiting dat je een supporter bent als bedrijf van pedofilie.

Stel je eens voor de collectie van geluk uitstralende kinderen, blij en onschuldig aan een Ola ijsje likkend terwijl overal ter wereld vieze mannen geil naar deze foto’s kijken met hun zieke gedachten !!

Wellicht ga je nu ook anders kijken naar al de bestuurders die voor Unilever werken of daar gewerkt hebben?

Ga ook eens een zoektocht doen via de zoekmachine van het 666 bedrijf en kijk eens bij de satanische bedrijfslogo’s. 


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk