Je zal maar politicus zijn?


Politieke debatten volg ik zelden of nooit, deze week zat ik echter het FvD betoog van Thierry Baudet over scholing te bekijken, … respect dat je in zo’n wereld nog kan en wil functioneren, wat een geluk dat die mensen er nog zijn, vijandige agenda’s waar je steeds weer opnieuw van het onderwerp wordt weggeleid door die interrupties, ik dacht al in termen van; “nee ik zeg niks !” Mijn tijdsspan dat ik mijn gedachten erbij kan houden is al verbruikt. Ik kijk wel naar de FvD promotie video zonder interruptie microfoon. Even volhouden want het is allemaal oude realiteit, even volhouden dus voor de politici die het hart op de goede plaats hebben zitten. 

Bij mijn artikelen, Je zal maar politieagent zijn, Je zal maar leraar zijn, Je zal maar verpleegkundige zijn, was er steeds die ondertoon dat ik medelijden had met oprecht goede intenties van de meerderheid in die beroepsgroepen die gevangen zitten in een harnas en geen vluchtweg zien omdat ze nu eenmaal ooit gekozen hebben voor dit beroep en in de basis het een vervulling geeft in hun leven.

Als er een beroep is waar ik in de meerderheid -totaal- geen respect voor heb dan is dat van politici. Gezien de -overdonderende- lage opkomst bij de verkiezingen waar we een lollig clubje blije politici zien juichen over een -overwinning- die in de basis alleen maar gezien kan worden als een debacle een farce, een afgang. 

Als de opkomst lager als 51 procent is zou eigenlijk bij wet de verkiezing ongeldig verklaard moeten worden en goed beschouwd zou dit getal zelfs 75 procent moeten zijn. Driekwart van de Nederlanders die mede een beleid richting geven lijkt me een minimum. Met eenderde opkomst en dan nog staan juichen, dan ben je echt een clubje zielige acteurs, clowns, maar vooral marionetten poppen die het beleid van de Nieuwe Wereld Orde ten uitvoer brengen, agenda 21, agenda 2030. 

Bruggen bouwers zijn zeldzaam in de politiek

Het is dat de linkse media het Haagse politieke circus ook maar enige  aandacht -schenkt-, want anders zou het oorverdovend stil zijn over de politiek. Gezocht op de situatie in Amerika waar de zaken nu echt op scherp staan: “Fake news media low ratings 2019”. Daar vond ik wel een aardige titel in de zoekmachine. 

Give it up, Trump. CNN will outlast you. – The Washington Post

Wetende welke rapporten de zaak in de VS (en wereldwijd) gaan opschudden zou het mij helemaal niet verbazen als complete televisie netwerken opgeheven worden. Niet omdat Trump dat wil maar omdat de bevolking nooit meer wil kijken naar de leugenaars en de reclame inkomsten daardoor opdrogen.

Van het recente anti-Trump nieuws dat gehyped werd door alle linkse zenders; “13.1 million TV viewers watch opening day of U.S. impeachment hearings”, is dat top nieuws door 13,1 miljoen mensen bekeken, dat is dus 3,99% van de 326 miljoen Amerikanen. 

In de VS worden de politieke promotiekanalen uitgekotst evenals  in het Verenigd Koninkrijk met het Brexit debacle waar de politiek de stem van het volk, het referendum blijft negeren. En denken jullie dat de kijkers en luisteraars niet door hebben dat alleen het linkse agenda nieuws aan bod komt. Kijk eens naar de verschillen tussen Epstein – Weinstein en Kavanaugh

vergroot de afbeelding > Open in een nieuw venster

Het is toch al moeilijk voor een politicus om de aandacht van de kijkers vast te houden, vooral als je niet binnen een enkele minuut -to the point- kan komen. 5 minuten in debat en je bent 90% al verloren, …

Met het onthullen van de corrupte in de VS van grote ‘klinkende’ namen in de politiek verwacht ik een enorme toename van bezoekers, … op de alternatieve media, de burger journalisten waar men -tot verbazing- het nieuws kan lezen over de onthullingen die reeds een jaar geleden of langer geleden al geschreven / vertaald werden, … een jaar geleden !!

 • Hoe lang zal de geloofwaardigheid van de media nog stand houden?
 • Hoe lang bezitten politici nog een promotiekanaal?
 • Hoe snel zal het restjes kredietwaardigheid ‘down the drain’ gaan?
 • Hoe luid zal de roep zijn uit de bevolking om gerechtigheid?
 • Hoe en waar zullen de kopstukken opgeborgen worden?

Gaat dit nog een jaar duren, maanden, weken of uren?

Honderden jaren werd er geregeerd met leugens en het zaaien van angst.

Met de opkomst van ongehoordnederland.nl is maar al te duidelijk dat de angst nu eens aan de andere kant regeert, of reageert, want men weet niet hoe snel de totalitaire dictatuur ingevoerd moet worden en alle alternatieve mediakanalen dicht gespijkerd, agenda 21 en het sociaal credit systeem en de cash loze samenleving, … maar

Jullie zijn te laat, en dat was al duidelijk toen Trump de verkiezingen had gewonnen en Q anon zijn gecodeerde nieuwsberichten begon te publiceren.

De grote politieke kopstukken, vooral de Bilderberg bezoekers, het zou me verbazen als er daarbij geen mensen zitten die voor internationale tribunalen berecht gaan worden en niet in deze instelling terecht gaan komen, of mogelijk nog een andere verrassing…

de nieuwe realiteit

Dat is de Nieuwe Realiteit, wen er zo vast maar aan als er binnenkort een einde gaat komen aan:

 • De Co2 vervuilende bladeren in het bos
 • De opwarming van de aarde / klimaat hoax (agenda 21)
 • De pfas economie disrupter (agenda 21)
 • De cash loze maatschappij (agenda 21)
 • Het sociale paspoort (agenda 21)
 • De talloze valse vlag operaties (angst zaaien)
 • De oneerlijke handelsakkoorden (agenda 21)
 • De talloze crisissen (agenda 21)
 • etc, etc,

Jan-met-de-pet, wij dus, gaan mooie tijden tegemoet in een eerlijke wereld

Die nieuwe realiteit is zich reeds sinds 2016 aan het ontvouwen

Met de arrestaties van Harvey Weinstein, Jeffrey Epstein en het breekijzer tussen de deur bij Randy Andy, Prins Andrew zie ik al kopstukken sneuvelen.

Met opengebroken en nieuwe handelsakkoorden, met de uittreding van het klimaat akkoord van Parijs en een herboren economie in de VS ziet de burger bevolking daar voor het eerst bij een president dat er niet over gebakken lucht wordt gesproken.

En nee, ik heb totaal geen gevoel van empathie voor het pathetic, zielige hoopje politici die al die tijd actief of als meelopers hun mond hebben gehouden. Er komen andere tijden en de bewijzen zijn al verzameld via Twitter, Facebook, Google en nog wat andere spionage robots die ook te raadplegen zijn door de tegenstanders. 

Ik verheug me, die nieuwe realiteit nog verder te zien openbaren.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk