Boek: Muzikale waarheid [tip][video]


15-12-2018 Ik koos de titel voor dit boek omdat het een weergave is van de twee passies in mijn leven – muziek en waarheid. Om echter volkomen helder te zijn, ik beweer niet dat alles wat in dit boek wordt genoemd de absolute en onbetwiste waarheid is. Niemand zou een dergelijk gewaagde bewering kunnen doen. Veel ervan moet, noodgedwongen, speculatie zijn, of een weergave van wat andere onderzoekers zelf hebben beweerd. Over het algemeen kan het “waarheid”-gedeelte echter worden gezien als de observatie dat niets in de entertainmentindustrie is wat het lijkt te zijn aan het glanzende oppervlak. Dat is in ieder geval een consistente waarheid!
—//—
05-12-2019 | Nieuw boek Mark Devlin EN ook in audioboek vorm, in het Nederlands, en opnieuw een gift aan het Nederlandstalige publiek.

Drie lugubere moorden. Een nieuwsredactie van een radiostation. Een overijverige journaliste, een alerte agente. Een complot door een geheim genootschap?

Politieinspecteur Neil Lowe heeft snel resultaat nodig, zeker als dat hem meer tijd oplevert om in het café te zitten. Nieuwkomer agente May Pearce raakt gedesillusioneerd door wat een doofpot lijkt op het hoogste niveau; dit is niet waarom ze bij de politie is gegaan.

Radioverslaggeefster Verity Hunter valt op dat de keuze van de slachtoffers een veel dieper motief suggereert dan een eenzame gek – hier speelt een speciaal soort vergelding – en stuit op een ander aspect van Oxford dat zich buiten het zicht bevindt – de wereld van “elite” geheime genootschappen.

Haar vriend Keith ziet dit ook zo en realiseert zich, na overleg met zijn recht-voor-zijn-raap bewustzijnsgoeroe Max Zeall, dat het spirituele aspecten zijn welke dicteren hoe de zaak afloopt. Dezelfde krachten die de mogelijkheid scheppen om rechtvaardigheid en balans te herstellen.

Een greep uit de elementen van Mark Devlins eerste stappen in fictie, (u kent Mark wellicht al van zijn in het Nederlands gratis te downloaden non fictie-boeken Muzikale waarheid deel 1 & 2).

In dit zinderende verhaal, dat zich in en rond het Engelse Oxford afspeelt, neemt Mark ons mee terug naar een tijd waar het Internet nog in de wieg lag te spartelen. Mobiele telefoons waren een zeldzaamheid.

De vertelling is bezaaid met herinneringen aan een tijd die met regelmaat bij degenen van de juiste leeftijd (oud genoeg om deze te herkennen) een glimlach op het gezicht zal toveren.

Nadat ik Mark in zijn podcast Good Vibrations hoorde zeggen dat hij nog nooit een roman had geschreven was mijn eerste gedachte dat ik nog nooit een roman had vertaald. Dus nam ik contact met hem op en bood aan ook dit werk voor hem gratis te vertalen, hoewel niet bepaald zeker van een geslaagde uitkomst.

Nu het vertalen en redigeren klaar is kan ik met dezelfde overtuiging als Mark in zijn voorwoord zeggen dat dit een spannend en boeiend boek is geworden, vol prachtige eeuwige en universele waarheden, scherpe dialogen en zeer geloofwaardige karakters.

En, zoals het geval was met Muzikale waarheid deel 1 & 2, bieden Mark en ik u met trots dit boek gratis aan, nu als PDF en als luisterboek, en wensen u veel lees of luisterplezier!

PDF: | Luisterboek:


Wat in dit boek geschreven staat zal voor veel mensen een schok zijn – vooral voor de mensen die ik al kende voor 2010, het jaar dat ik “wakker werd.” Dat is volkomen begrijpelijk gezien de mate waarin de inhoud indruist tegen alles wat we geleerd hebben als zijnde “normaal” in ons leven, en hebben geleerd te aanvaarden als waar. Het enige dat ik wil vragen is dat, wanneer geconfronteerd met informatie die, als deze voor het eerst wordt gehoord, belachelijk of onmogelijk klinkt, je deze niet direct verwerpt, alleen maar omdat het “niet goed klinkt.” Het is een natuurlijke neiging van de menselijke psyche om alles te verwerpen dat op deze manier niet past.

Wie zelfs in 2011 nog beweerde dat de “nationale trots” van het Verenigd Koninkrijk, Jimmy Savile, een verachtelijke pedofiel was die gedurende bijna 50 jaar ongehinderd kinderen seksueel misbruikte op het terrein van de BBC, zou worden weggehoond en afgeschreven als een wilde fantast. Maar met het verstrijken van de tijd en de beschikbaarheid van nieuwe informatie weten we nu dat dit het geval was. Hetzelfde principe kan worden toegepast op alle informatie in dit boek, en een open geest die bereid is te gaan waar de informatie hem of haar leidt en, meest belangrijk, op elk punt zelf na te denken, zijn de essentiële stukken gereedschap om iets uit de informatie te halen die je op het punt staat te gaan lezen.

Zoals vele andere onderzoekers in de alternatieve sfeer vaak zeggen, ik moedig de lezer absoluut aan niet alles wat ik hier zeg zo maar aan te nemen, maar afstand te nemen en al deze punten zelf te onderzoeken. Het vermijden van de bedrijfsmatige vooraanstaande mediabronnen zal voor dit proces een noodzakelijkheid zijn om redenen die vanzelf duidelijk zullen worden, en elke online poging behoeft een waakzaamheid voor de enorme hoeveelheid misleidende en onjuiste informatie op internet – waarvan een deel te wijten is aan fouten van een goed bedoelende schrijver, en een deel dat is gepost om opzettelijk onjuist te informeren en bezoekers om de tuin te leiden.

Hoe dan ook, een oplettende onderzoeker met de werkelijke wil voor de waarheid zal synchronistisch naar de informatie worden geleid die hij of zij nodig heeft. Een onderzoekende geest, gekoppeld aan een sterke dosis intuïtie zullen de gewenste resultaten opleveren.Geen van de scenario’s die ik beschrijf in het boek zijn zo omdat ik, of wie dan ook, zegt dat dat zo is. Ik zou oprecht willen dat de meeste ervan niet waren wat ze zijn en dat ik dit verhaal niet hoefde te vertellen. Er zijn vele dingen die ik liever met mijn leven zou doen dan het uitbrengen van dit soort informatie. Maar waarheid is waarheid, en dat zal eeuwig zo blijven, onafhankelijk of een individu dat leuk vindt, het gelooft of ervoor kiest er naar te kijken.

Wat volgt is eigenlijk de beste ontkrachting die ik heb gezien van de klassieke beschuldiging die wordt geuit aan het adres van individuen die er de voorkeur aan geven zelf na te denken in plaats van hun instructies te krijgen van andere bronnen, die worden gebrandmerkt als “complotdenkers” als makkelijke manier om van hen – en daarmee alles wat ze zeggen – af te komen. Het maakt het punt echt duidelijk:“Jullie blijven maar vragen om bewijs, alsof wat dan ook dat wie dan ook online post die kwalificatie verdient. Wat dacht je van kijken naar de wereld om je heen? Zie je niet wat er gebeurt? De architecten van de Nieuwe Wereldorde zijn allesbehalve subtiel.”

“Ooit stond ik sceptisch, zoals ik door de gemeenschap was geïnstrueerd, tegenover alles dat erop wees dat alle vreselijke dingen die er in de wereld gebeuren worden veroorzaakt door samenzweerders, alsof het volkomen natuurlijk is dat zaken als slavernij, fascisme en de totale verkrachting van onze planeet plaatsvinden. Maar mijn programmering werd uiteindelijk overweldigd door pure logica en dwong me om nader te kijken naar wat mij als waarheid werd verteld.”“…Het bewijs dat goed georganiseerde, goed gefinancierde duistere organisaties bezig zijn met het implementeren van een Orwelliaanse totalitaire samenleving is zo alomtegenwoordig dat men wel alle wereldnieuws moet vermijden om niet te worden overspoeld met de gruwelen.”

“De staat waarin de wereld verkeert is voor mij voldoende bewijs dat iemand samenzweert om deze zaken te doen plaatsvinden, en de enige plek waar ik iets vind dat zinnig is zijn de zogenaamde complot -“mafketels” die dit soort zaken onderzoeken en hun eigen leven riskeren om te delen wat ze hebben ontdekt. Als je echt niet beter weet, dan heb ik met je te doen; weet je wel beter, en je ontkracht plichtsgetrouw de vijanden van je meesters, bedenk dan eens wat er met jou gaat gebeuren op het moment dat de overname totaal is en jij hen niet langer van nut bent..

Download het boek hier [link hersteld]

Deel 1
Deel 2

14-05-2019