Aandeel immigranten per Europees land + Ervaring Duitsland


update 03-12-2019

10-01-2019 | De nieuwste cijfers over migranten populaties van de Verenigde Naties onthullen veel over de beweging van mensen over de hele wereld en hoe dit in de loop van de jaren is geëvolueerd. Deze infographic richt zich op het deel van de bevolking dat in 2017 door migranten in Europese landen wordt vertegenwoordigd. Als we kijken naar landen met een bevolking van meer dan 500.000, staat Luxemburg bovenaan de lijst met 45,3 procent. Het VK, dat momenteel onderhandelt over zijn vertrek uit de EU, grotendeels gebaseerd op de ontevredenheid van het publiek over de waargenomen niveaus van immigratie, heeft 13,4 procent van de bevolking geclassificeerd als ‘in het buitenland geboren’.

Lees hier meer over de Marrakesh moderne slavenhandel


Dit verhaal kwam ik tegen op het Fac(s)forum:

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld !!!

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van moslimimmigranten uit het Midden-Oosten gewoonweg onhoudbaar is. De spoedeisende hulp kan niet omgaan met noodgevallen, wordt overweldigd door de enorme aantallen ernstige gezondheid noodgevallen, ze sturen alles naar de ziekenhuizen.

Veel moslims weigeren hier in Duitsland een behandeling door vrouwelijk personeel. De moslimmannen maken ziekelijke, grove opmerkingen en ouvertures naar de vrouwelijke stafmedewerkers, want voor hen is elke niet-moslimvrouw een hoer of een toekomstige slavin. Na een korte blootstelling aan deze wrede, sadistische, vrouwelijke haatende beats, weigeren wij, vrouwen, deze beesten te helpen, vooral de moslimmannen uit Afrika.

De relatie tussen vrouwelijk ziekenhuispersoneel en moslim-immigranten verslechtert van kwaad tot erger. Sindsdien de mishandeling en ongemelde verkrachtingen van Duitse vrouwen afgelopen weekend moeten migranten naar het ziekenhuis vergezeld worden door politieagenten met K-9 eenheden.

Zeer grote aantallen migranten hebben aids, syfilis, open tuberculose en veel exotische ziekten waarvan we in Europa niet weten hoe ze behandeld moeten worden.

Als ze een recept krijgen in de apotheek, worden ze gewelddadig als ze leren dat ze contant moeten betalen. In het Midden-Oosten werd hun verteld datvalles in Duitsland gratis zou zijn. Alles zou hun op een presenteerblaadje worden overhandigd.

Erachter komen dat ze voor bepaalde dingen MOETEN betalen, leidt tot luide, gewelddadige uitbarstingen, vooral als het gaat om medicijnen voor de kinderen. Veel van deze moslim-immigranten ontvoerden kinderen, zodat hun sociale uitkering hoger zou zijn als ze in Duitsland aankwamen.

Toen ze erachter kwamen dat ze de kindergeneesmiddelen zouden moeten
betalen, gaven ze de list op en lieten ze de kinderen achter bij het
apotheekpersoneel met de woorden: “Hier, genees ze zelf maar !”

Nu bewaakt de politie niet alleen de klinieken en ziekenhuizen, maar ook de grote apotheken.

Echt, we zeiden het openlijk: Waar zijn degenen die voor televisiecamera’s dit gajes hadden verwelkomd, met borden op treinstations? Ja, op dit moment is de grens gesloten, maar een miljoen van hen is hier al en we zullen ze zeker niet kwijt kunnen.

Tot nu toe bedroeg het aantal werklozen in Duitsland 2,2 miljoen. Nu zal het minstens 3,5 miljoen of meer zijn. De meeste van deze mensen zijn volledig werkloos. Een oneindig klein minimum van hen heeft een opleiding. Bovendien werken hun vrouwen meestal helemaal niet. Ik schat dat één op de tien zwanger is van veel kinderen op sleeptouw.

Honderdduizenden van hen hebben baby’s en kleine kinderen jonger dan zes jaar meegenomen, velen vermagerd en verwaarloosd. Als dit zo doorgaat en Duitsland zijn grenzen heropent, ga ik terug naar Tsjechië. Niemand kan mij hier in deze situatie houden, zelfs niet het dubbele van het salaris dan thuis. Ik ben naar Duitsland gegaan, niet naar Afrika of het Midden-Oosten.

Zelfs de professor die onze afdeling leidt vertelde ons hoe verdrietig het hem maakt om de schoonmaakster te zien, die voor 800 euro per maand elke dag jarenlang schoonmaakt. Ze moet het afval ophalen dat de moslimmannen overal weggooien. Ze moet de jonge moslimmannen in de gangen dienen, die daar met hun uitgestrekte hand staan en alles gratis opeisen, en als ze het niet krijgen, maken ze amok.

Ze weten dat Duitsland en haar burgers zeer beschaafd zijn. Tel daarbij op dat de wereld toekijkt, zodat deze wrede, luie, moslimjongeren weten of ze schreeuwen en dreigen met geweld, het Duitse volk zal zwijgen.

Ik vertel u dat niemand die niet met hen in contact is gekomen enig idee heeft wat voor soort dieren het zijn, vooral de beesten uit Afrika, en hoe de moslimmannen en -vrouwen zich superieur gedragen ten opzichte van ons christelijk personeel. Ze kijken naar ons neer, beledigen mondeling onze christelijke waarden en eisen vervolgens dat hun iedere wens onmiddellijk wordt ingewilligd.

Als Duitsers met hun genereuze aard dit niet aankunnen, dan zal de rest van Europa een totale chaos zijn.

Tot nu toe heeft het lokale ziekenhuispersoneel niet de ziektes opgelopen die ze hier brachten, maar met zoveel honderden patiënten per dag is dit slechts een kwestie van tijd.

In een ziekenhuis in de buurt van de Rijn vielen migranten het personeel aan met messen nadat ze een acht maanden oud kind op de rand van de dood hadden overhandigd, die ze gedurende drie maanden door de half van Europa hadden gesleept alvorens medische hulp in te roepen. Het kind stierf in twee dagen, ondanks dat het topzorg had gekregen in een van de beste kindercentra in Duitsland. De arts moest een operatie ondergaan en twee verpleegkundigen zijn op de ICU. Niemand is geweest, en niemand zal gestraft worden.

Het is de plaatselijke pers verboden er over te schrijven!


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]