In het land van de blinden WAS één oog koning, …


de Schaakmeester aan zet, …

Bron quotes vertaald van Martin Geddes via Twitter

Deze week kreeg ik op dotcom.radio een bijdrage van Rob; “Europees Parlement krijgt van 700 prominente wetenschappers te horen dat er geen klimaatcrisis is. (Bron)

Diezelfde dag lees ik ook; “Het Europees Parlement roept de noodtoestand over het klimaat in Europa uit. In een resolutie die met 429 stemmen voor en 225 tegen in Straatsburg is aangenomen, eist het parlement dat er dringend ambitieuzere maatregelen moeten komen voor de bestrijding van de klimaatverandering”.

Deze zelfde week zag ik deze video van Viktor Schauberger met: “Extreem weer, is de mens de oorzaak? Kennis uit begin 19de eeuw, de kaalslag in de bossen was de oorzaak dat de regencyclus duidelijk verkort was waardoor deze cyclus sneller plaatsvind, dus meer regen en meer kans op extremen.

Maar politici schijnen er andere agenda’s op na te houden, een debat voorafgaande aan besluiten, ben je gek, Boem, wij gaan de zaak eens even goed opschudden en de Europese burgers bedreigen, angst zaaien, zo gaan we het doen. Punt! Jullie gaan dit betalen, want er komt altijd een rekening.

De schouders ophalen en doorgaan, … Nee natuurlijk niet !!

Dit is de oude realiteit aangevuld met Agenda 30,…

Er gaan volgende maand weer verkiezingen plaatsvinden in het niet meer zo Verenigde Koninkrijk, de linkse dictatuur die het Brexit schouwspel tot een farce maakte gaan hun Waterloo vinden en op 31 januari gaat het eindelijk gebeuren. Een van de grooste spelers binnen de EU gaan het globalisten toneelspel verlaten, gaan het zinkende schip verlaten. Want Brexit zal een gat creëren als meerdere landen het idee krijgen; “Goed voorbeeld doet volgen”. Het kaartenhuis gaat in elkaar vallen, … storten, … donderen.

Dat wordt de Nieuwe Realiteit

Ondertussen aan de andere zijde van de oceaan is men het moeras aan het droogpompen, “Drain the Swamp” De eerste zaken zijn al aan het licht gekomen en de lijken komen al uit de kast “Jeffrey Epsein” met in zijn spoor Randy Andy, (Randy = sexueel opgewonden) want zo wordt Prince Andrew nu al genoemd. Het moeras droogleggen is een internationale aangelegenheid met vele ‘hoogwaardigheidsbekleders’ en ander bekend gespuis. Sommigen gaan een verhuisbericht sturen uit Guantanamo Bay, anderen worden ter dood veroordeeld door een militair tribunaal, zo groot is de gepleegde misdaad.

Dat wordt de Nieuwe Realiteit

Het is pijnlijk om te gaan met bedrogen vrienden, familie en medewerkers, die “agressief fout” kunnen zijn en opzettelijk onwetend. Onze pijn is nu niets vergeleken met de “gil van het geweten” waarmee ze binnenkort zullen worden geconfronteerd – omdat ze de tekens aan de verkeerde kant van de geschiedenis arrogant negeerden

Martin Geddes

De geschiedenis is jarenlang recht in het gezicht geprojecteerd zoals op het een dollar biljet. Het alziende oog boven de piramide. Elke dag had iedereen dit biljet in zijn handen, niemand vroeg zich de betekenis kennelijk af.

Er is al veel geschreven over de occulte symbolen op het biljet van $ 1 en de visualisatie van de afgeknotte piramide en de geheime boodschap te begrijpen die het bevat. Het definitieve ontwerp dateert uit 1782, met de afgeknotte piramide toegevoegd in mei van dat jaar. Het dollarbiljet is het beeld van deze natie, gecreëerd vanuit het niets om de juiste arm van Satan te zijn in zijn verovering van de wereld: een natie die vanaf het begin in het geheim wordt beheerd door geheime genootschappen, en gefinancierd door staatloze financiering die rond dezelfde tijd van start is gegaan, …

Aan de basis van de piramide staat in Romeinse cijfers het jaar 1776, het jaar van de onafhankelijkheidsverklaring van de Verenigde Staten op 4 juli.
Het jaar ook, van de oprichting van de Illuminati. De piramide is het symbool van de Illuminati. Het is ook de Egyptische piramide, een heidense beschaving waarvan de goden allemaal van satanische oorsprong zijn. Het oog van Horus kan worden geïnterpreteerd als iemand die boven ons is of het oog dat alles ziet. Behalve ‘wij’ zagen het niet al die tijd, …

Is dat alziende oog nu niet, nog meer als ooit tevoren een alziend oog geworden met de spionagerobots van het satanische Google en Gmail, de CIA gedachtenpolitie van Facebook en al die nadere leuke handige tools die vrijwillig gebruikt worden in deze wereldwijde DDR 2.0 bewakingsstaat ? Waar je al beoordeeld en veroordeeld bent voordat de meesten argwaan krijgen ?

Ik dacht altijd dat het leven een reis was van geboorte tot dood. Toch heb ik vanuit “midlife” het perspectief dat het leven een reeks “mini-sterfgevallen” en “kleine wedergeboorten” is (waar we een hernieuwde persoon worden).

Martin Geddes

Velen hebben bovenstaande gedachten, treffend onder woorden gebracht door Martin Geddes, deze quotes al ervaren en zien wat er aan het gebeuren is. Velen hebben het gevoel van: Er hangt ‘iets’ in de lucht, onvrede, ongenoegen, wrevel … boosheid ? Zonder dat exact te kunnen benoemen, deze mensen zullen niet helemaal verrast worden al zal de diepte van het rovershol toch een overstelpende indruk maken.

Weer anderen zullen ontwaken in een andere wereld, de wereld van Q anon, militaire tribunalen, een wereld van financiële fraude, satanisme, pedofilie, mensensmokkel, rituele moorden, Adrenochrome, afpersingen, …

Wat overblijft is totale ontsteltenisof welkom in de Nieuwe Realiteit


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk