Extreem weer, is de mens de oorzaak? Kennis uit begin 19de eeuw, … en meer, …


Viktor Schauberger: De natuur begrijpen en kopiëren

Bron artikel: Video: Viktor Schauberger – Comprehend and Copy Nature (Documentary of 2008)

Jij en ik hebben het allemaal met eigen ogen kunnen waarnemen, extreem weer is een feit. De steeds weer opnieuw gehoorde ‘opwarming van de aarde’ aanname is de reactie daarop. Velen zeggen, dat dit een hoax is, maar er moet dan wel een goede verklaring gevonden worden waarom we nu vaak extreem weer hebben. Het antwoord daarop komt van een oude ‘boswachter’ en zichzelf gemaakte wetenschapper Viktor Schauberger.

Hij bestudeerde de natuur, het water, de temperatuur, de krachtenvelden, en kwam tot opmerkelijke conclusies. Ze opmerkelijk dat het rapport dat hij publiceerde 50 jaar als geheim werd geclassificeerd. In de onderstaande video wordt je deelgenoot van deze ‘geheimen’ van de natuur.

Laat je verder verrassen door de vele uitvindingen voor je gezondheid en wellicht nul punt energie, … geen wonder dat dit hele project geheim is gehouden door de wereld elites, de olie baronnen en bankiers.

De geheimen van een levende natuur

Je zult verbaast staan van alle zaken die Schauberger ‘zag’ en met elkaar wist te verbinden. Zijn inzichten en uitvindingen zouden nu nog een geweldige vooruitgang betekenen in deze wereld. Jaren na dato. Wat als je 180 graden anders durft te denken als de ‘gevestigde’ wetenschap? Viktor Schauberger, een man die zijn tijd meer als 100 jaar vooruit was.

Schakel ondertitels in > tandwiel > Ondertiteling > Automatisch vertalen > Kies taal

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
de natuur geeft alle antwoorden