#GiletsJaunes Acte 54: van Brandstof protest tot global ontwaking


Ondertiteling inschakelen en automatisch vertalen
Bij gebrek aan reguliere media > Burger Journalistiek

De beweging van de Gele hesjes blies zijn eerste kaars in het weekend van 17 november 2019 uit voor de acte 53. Actiepunt voor de Bank of France, demonstratie in Parijs, het team van Le Média Pour Tous was weer ter plaatse ter gelegenheid van dit jubileum, met Thibault en Vincent Lapierre in gedachten.

De Antifa ‘betogers’ hadden zichzelf weer uitgenodigd om dit ‘feest’ op te luisteren met natuurlijk geweld en vernielingen

…. en nu er eindelijk ook weer geweld was zagen we flarden op de Main Stream media. Maar in de gesprekken met diverse actievoerders blijkt dat men ‘wakker is’ en Macron de grote marionettepop noemt op het politieke wereldtoneel.

Hoe een brandstof belastingprotest veranderde in een volledige opstand tegen de elites … met een wereldwijde ontwaking tot gevolg.

Gilets-Jaunes: The French Insurrection One Year On
Zo ziet er dus een protest uit dat volgens de media niet meer zo massaal is.
23-11-2019 Paris

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk