Departement van Defensie in de VS weigert 5G

Save as PDF 

Bron artikel the Activist Post: DOD Asks FCC to Reject Company’s 5G License Because of Risk to “National Security, Civil Service, and the Economic Benefit of the Nation”
Door: B.N. Frank

Rechtszaken, oppositie en waarschuwingen over de gedwongen wijdverbreide installatie van 5G-technologie door de Federal Communications Commission zijn aan de gang. Nu luidt het ministerie van Defensie (DOD) luid in.

From Newsmax:

Minister van Defensie Mark Esper heeft de Federal Communications Commission (FCC) gevraagd de vergunning van een draadloos Virginia-bedrijf te weigeren om 5G mobiele breedbanddiensten te leveren uit “nationale veiligheid, civiele dienst en het economische voordeel van de natie”.

“Er zijn te veel onbekenden en de risico’s zijn veel te groot voor federale operaties om het door Ligado voorgestelde systeem door te laten gaan”, zei Esper in een brief maandag aan FCC-voorzitter Ajit Pai, meldt Bloomberg News.

“Dit kan een aanzienlijk negatief effect hebben op militaire operaties, zowel in vredestijd als in oorlogstijd.

“Ik ben daarom sterk gekant”, zei Esper, eraan toevoegend dat de voorgestelde dienst “het potentieel had voor wijdverbreide verstoring en verslechtering van GPS-diensten” die afhankelijk zijn van signalen vanuit de ruimte.

Esper’s brief werd woensdag vrijgegeven door het Pentagon, meldt Bloomberg, en de FCC is niet gebonden aan de aanbeveling.

De FCC moet het publiek beschermen door de telecomsector te reguleren. Ze doen precies het tegenovergestelde sinds lang vóór de regering-Trump. Het wordt alleen maar erger met 5G.

In februari gaven telecom-executives een verklaring van het congres dat ze GEEN wetenschappelijk bewijs hebben dat 5G veilig is. Veel deskundigen hebben om verschillende redenen waarschuwingen gegeven over risico’s, naast de biologische en milieurisico’s. De FCC blijft de installatie toch afdwingen – vandaar alle rechtszaken die tegen hen zijn aangespannen


Verplichte kost

Aanrader, … Schumann frequentie, …. de pulse van de aarde blijkt gelijk te zijn aan die van het menselijke brein. Wat zou er kunnen gebeuren als die verstoord wordt door 2G, …. 5G wifi etc, … ? En kinderen zo jong als 10 worden daar aan blootgesteld, …


Activist Post reports regularly about the insane “Race for 5G.”  For more information visit our archives and the following websites.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk