Good Morning Britain Vraagt Prins Andrew, en wat gaan wij vragen, … ?


Bij dotcom.radio zitten we er al twee jaar op te wachten, de grote onthullingen van de Royals, filmsterren, artiesten, politici, rechters, ‘hoogwaardigheidsbekleders’ in de kerk en meer, in alle uithoeken van de wereld gaan hun “Waterloo’ vinden. Het begin van dit ‘toneelstuk’ begint zich te ontvouwen. Terugtreden uit het openbare leven zal geen oplossing bieden

– HM

Bron video: The Hound dog

Hier zijn 20 vragen die een voormalige rechercheur heeft bedacht die de FBI zou moeten stellen aan Prins Andrew

20 vragen aan prins Andrew

Maar, … ons eigen koningshuis en de trouwe Bilderberg volgelingen roept even vele vragen op die beantwoord moeten gaan worden als het moeras droog gelegd gaat worden. Dat zal niet alleen in de VS plaatsvinden want de tentakels van de Deep State strekken zich uit naar alle lagen en alle hoeken van de wereld

– HM

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk