De dag van: straat criminaliteit, pedo criminaliteit, zelfmoord statistieken en energie overschot.


Soms kom je een aantal berichten tegen die aandacht verdienen, vandaag hebben we er weer een aantal samengevat in de dag van.

  • Immigranten criminaliteit twitter video
  • Zelfmoord cijfers rond de wereld
  • Sluiting kolencentrales door gebrek aan vraag in India
  • Prins Andrew verdwijnt officieel uit het openbare leven na BBC interview

Zelfmoord statistiek rond de wereld

Al vele malen hebben we het op dotcom.radio gehad over de komende onthullingen en wat dat mogelijk zou gaan teweeg brengen in de zelfmoord statistieken. Op merkelijk zijn de verschillen tussen mannen en vrouwen behalve in China en Pakistan


Sluiting kolencentrales door gebrek aan vraag in India

De helft van de energieopwekkingscapaciteit van India met behulp van kolen en kernenergie wordt stilgelegd vanwege een gebrekkige vraag, meldt de Indian Express, toevoegend dat sommige van de stilleggingen tijdelijk waren en slechts enkele dagen duurden, maar andere energiecentrales al maanden zijn gesloten .

Ongeveer 65,13 GW in productiecapaciteit is op een of ander punt stilgelegd, met de eerdere stopzetting in juli. Er lijkt simpelweg niet genoeg vraag naar elektriciteit te zijn, wat verontrustend is omdat veel van deze vraag uit de industriële en commerciële sector komt.

Dit is een duidelijk vertrek uit 2012, toen de ergste black-out in jaren die 20 van de 28 staten van India trof en 700 miljoen mensen in de duisternis stortte. De black-out werd veroorzaakt door een sterke toename van de vraag waaraan de lokale nutsbedrijven niet konden voldoen.

Nu neemt de vraag naar India’s kolencentrales af naarmate hernieuwbare energiebronnen op hun grondgebied binnendringen: kolencentrales vertegenwoordigen momenteel 63 procent van de energiemix van het land, een daling van 73 procent sinds drie jaar geleden. Het land heeft een van de meest ambitieuze programma’s voor duurzame energie ter wereld, wat ertoe zou moeten leiden dat India tegen 2030 55 procent van zijn energie uit hernieuwbare bronnen haalt.

Tot op heden heeft het land 83 GW aan duurzame opwekkingscapaciteit, met nog 31 GW in aanbouw en nog eens 35 GW in afwachting van bieders. Alles bij elkaar genomen en met de toevoeging van waterkrachtcapaciteit zou India volgens de regering de drempel van 200 GW tegen 2022 kunnen overschrijden.

Toch spelen er ook seizoensgebonden factoren een rol. Een langer moessonseizoen en een vroege komst van de winter hebben ertoe bijgedragen om de elektriciteitsvraag sneller afnam dan normaal. De langere moessonperiode beïnvloedde de activiteit in de industriële centra van India, waarbij sommigen van hen een daling van de vraag naar elektriciteit registreerden in plaats van de gebruikelijke toename voor die tijd van het jaar.

Door Irina Slav voor Oilprice.com


Prins Andrew verdwijnt officieel uit het openbare leven na BBC interview

Pedo-pal Prins Andrew zegt dat hij afstand doet van de publieke taken voor de “nabije toekomst” na het geven van een interview aan de BBC, wijd geprepareerd als een “catastrofale fout” terwijl hij vragen doorzocht over zijn vriendschap met dode pedofiel Jeffrey Epstein.

In een verklaring van woensdag zegt Andrew dat hij de koningin toestemming heeft gevraagd om zich terug te trekken uit openbare taken, en dat hij zijn ‘slecht beoordeelde associatie met Jeffrey Epstein betreurt’.

Bovendien hebben bedrijfssponsors de prins snel verlaten.

Ondertussen, nu dat Prins Andrew “een stap terug doet van de openbare taken voor de nabije toekomst” nu zijn “vroegere associatie” met Epstein een “grote verstoring” in het werk van zijn familie is geworden, wordt het duidelijk dat het Britse bedrijfsleven duidelijk niet langer comfortabel is met de Duke of York.

Met alle middelen van de koninklijke familie tot zijn beschikking, is het verrassend dat Prins Andrew niet in staat was om een ​​beter excuus te bedenken nadat een van Jeffrey Epstein’s aanklagers zei dat ze gedwongen was om seks te hebben met Andrew toen ze nog minderjarig was. Andrew verdiept zich diep in haar verslag van de handeling en zei dat hij onmogelijk met de jonge vrouw had kunnen slapen, omdat hij tijdens de periode in kwestie niet kon zweten vanwege een sportgerelateerd letsel.

In haar verslag van de ontmoeting beschrijft de jonge vrouw hoe de hertog van York helemaal over haar zweette.

Werkelijk? Dat is jouw excuus? Kon je niet zweten?

Dan was er het rampzalige BBC-interview (kijk hieronder voor het volledige ding):Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk