Mogelijke Aanslag op Donald J. Trump [update]


EXCLUSIEF – President Trump stopt ongepland in het militair ziekenhuis om een reeks tests te ondergaan voor mogelijke opzettelijke vergiftiging van voedsel met een ‘vertraagde’ chemische stof; voedseltester ernstig ziek – bron verbonden aan het Witte Huis

White House: Memorandum from the Physician to the President

De bron van onderstaande artikel was infowars, … maar mijn bron was NaturalNews. Een bron die ik al meer als 15 jaar volg, moet ik die dan ook vanaf nu dumpen vanwege deze fout? Op de NaturalNews website kon ik vandaag 21-11 nog geen rectificatie vinden

Bron artikel NaturalNews: EXCLUSIVE – President Trump makes unscheduled stop at military hospital to undergo battery of tests for possible deliberate poisoning of food with “time delayed” chemical agent; food tester gravely ill – White House connected source
Door Mike Adams | 18-11-2019

Geen andere bron gezien vanmorgen 19-11-19 die dit bevestigen behalve Infowars die schrijven: Third source confirms an Infowars original report that Secret Service is investigating event as a potential assassination attempt

(Exclusief Natural News-rapport via Alex Jones op InfoWars.com) – De ongeplande stop van de president in het militaire ziekenhuis van Walter Reed op zaterdag omvatte een reeks tests om te bepalen of de president werd blootgesteld aan een chemisch middel waarvan vermoed wordt dat het in zijn voedsel zat, zegt een bron van het Witte Huis die gedetailleerd info deelde met Alex Jones van InfoWars.com.

“Medisch personeel bij Walter Reed kreeg geen personeelsbreed bericht over een presidentieel bezoek aan het medisch centrum in Bethesda, Maryland, vóór de komst van Trump, volgens die bron,” meldt Fox59.com. “Normaal gesproken krijgen de medische staf van Walter Reed voorafgaand aan een presidentieel bezoek een algemene kennisgeving over een” VIP “-bezoek aan het medisch centrum, waarin ze op de hoogte worden gesteld van bepaalde sluitingen in de faciliteit. Dat gebeurde dit keer niet, wat aangeeft dat het bezoek een niet-routinematig bezoek was en op het laatste moment was gepland. ”

Deze actie werd geïnitieerd door het plotseling optreden van symptomen bij de voedseltester van de president, die werd gemeld met zulke ernstige symptomen dat dringende medische tests op die persoon werden uitgevoerd, terwijl de president werd doorverwezen naar Walter Reed voor een prioritair medisch onderzoek waarbij een batterij van chemische testen.

“De motorcade van de president reed onaangekondigd naar het medisch centrum, met verslaggevers op weg om zijn beweging niet te melden tot ze zaterdag aankwamen bij Walter Reed.”, Aldus Fox59. “Een afzonderlijke bron die bekend was met de situatie beschreef het bezoek van Trump als” abnormaal “, maar voegde eraan toe dat Trump, 73, die vrijdag in goede gezondheid leek te verkeren.”

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

Fox59 bevestigt dat Trump tests nodig had die niet beschikbaar waren in de kliniek van het Witte Huis, en zei: “Verschillende experts die bekend zijn met de medische procedures van het Witte Huis zeiden dat Trump routinematig laboratoriumwerk gedaan kan krijgen in de plaatselijke kliniek van het Witte Huis, wat aangeeft dat Trump tests nodig had die daar niet kan worden gedaan. ‘

Volgens de verbonden bron van het Witte Huis die rechtstreeks met Alex Jones sprak, bevestigde chemische testen de aanwezigheid van een moleculair bijproduct van een potentieel toxine, hoewel het belangrijk is om op te merken dat moleculaire bijproducten uit veel verschillende bronnen kunnen komen en dat het niet altijd mogelijk is om te bepalen de moleculaire structuur van het oorspronkelijke molecuul waaruit het bijproduct is afgeleid.

De president is naar verluidt in orde en ondervond niet dezelfde symptomen die naar verluidt de voedseltester hebben overwonnen.

We kennen momenteel de toestand van de voedseltester niet. Er zijn geen aanvullende details bekend gemaakt over welke tests op de President zijn uitgevoerd en welk chemisch bijproduct is gevonden.

Alex Jones vertelde Natural News dat hij gelooft dat dit incident een diepe staatsaanval kan zijn geweest met een exotisch chemisch gif met een vertraagde activeringshandtekening. Hij onderstreepte: “het belang van mensen om te begrijpen dat we ons in een klimaat van burgeroorlog bevinden, en dit soort poging tot vergiftiging is historisch gezien de gewoonte als ze een leider willen uitschakelen” en het een dood laten lijken door natuurlijke oorzaken.

InfoWars had eerder gemeld dat Roger Stone een poging tot vergiftiging overleefde, en dat diepe staatsfunctionarissen die het Witte Huis hadden geïnfiltreerd het water van de president vergiftigden in een poging zijn cognitieve functie en energie aan te tasten.

In 2018 stierf een agent van de Amerikaanse geheime dienst die samen met president Trump in Schotland reisde aan een beroerte, meldde USA Today. “Een agent van de geheime dienst die reisde als onderdeel van het beveiligingsdetail van president Donald Trump stierf dinsdag in Schotland na een zware beroerte … De agent, een 19-jarige veteraan van het agentschap, kreeg de beroerte op zondag en werd behandeld in Schotland.”

Millie Weaver van InfoWars heeft vandaag gemeld dat deze agent van de Amerikaanse geheime dienst die stierf aan een beroerte in Schotland ook een voedseltester was voor de president. Hij was naar verluidt in goede gezondheid voor zijn plotselinge dood.

“Dit is hoe macht achter de troon altijd mensen heel rustig probeert uit te schakelen zodat ze geen martelaar worden”, legde Alex Jones uit tijdens zijn InfoWars-uitzending. “Het is algemeen bekend dat er meerdere pogingen zijn geweest op het leven van de president.”

In een recente toespraak in The Federalist Society waarschuwde Bill Barr dat wetteloos links zijn toevlucht neemt tot een verontrustende reeks tactieken in hun poging om president Trump te vernietigen en de Republiek omver te werpen. Van Barr:

Onmiddellijk nadat president Trump de verkiezingen won, inhuldigden tegenstanders wat zij ‘Het verzet’ noemen en verzamelden ze een expliciete strategie om elk hulpmiddel en manoeuvre te gebruiken om het functioneren van de uitvoerende macht en zijn administratie te saboteren.

Nu is verzet de taal die wordt gebruikt om opstand te beschrijven tegen regels die worden opgelegd door een bezettende militaire macht. Het betekent duidelijk dat de overheid niet legitiem is. Dit is een zeer gevaarlijke en inderdaad opruiende notatie om te importeren in de politiek van een democratische republiek.

Ze zien zichzelf in wezen verwikkeld in een oorlog om, met alle mogelijke middelen, een naar behoren gekozen regering te verlammen.

Om chemische vergiftigingsoperaties uit te voeren, hebben deep state-agenten toegang tot een breed scala aan chemische vergiften met een breed scala aan biochemische mechanismen. Het feit dat de poging van de Democraten tot afzetting van president Trump snel ineenstort – in combinatie met de uiterst teleurstellende line-up van Democratische kandidaten voor de verkiezingen van 2020 – kan anti-Trump diepe staatsfunctionarissen hebben gemotiveerd om hun oorlog te escaleren naar het niveau van het uitvoeren van een poging tot moord , zo heeft Jones uitgelegd aan Natural News eerder vandaag.

Het wordt steeds duidelijker voor alle Amerikanen dat de Democraten en de diepe staat samenwerken, en dat zij zich aan geen enkele wet, ethiek of moraal houden. Het lijkt erop dat er niets is wat ze niet zullen doen om de president te vernietigen en de macht te grijpen, zelfs als het betekent dat ze een chemische moord op de president uitvoert. Het hele beschuldigingsfiasco is trouwens de poging van de diepe staat om de wil van de Amerikaanse kiezers omver te werpen en hun eigen leider te installeren die de diepe staat zal beschermen in plaats van bloot te leggen.

“Je wilt Trump niet vermoorden omdat het hem in een martelaar verandert,” legde Alex Jones uit over de methoden van de diepe staat. “Dus je doodt hem langzaam of drugs hem met chemicaliën om hem lusy te laten handelen, zodat je hem via het 25e amendement kunt verwijderen.”

Deze aflevering volgt op de recente activering van president Trump van de reserve-eenheden voor mariniers in de Verenigde Staten als onderdeel van een dringende inzet die specifiek een ‘noodgeval in de Verenigde Staten’ noemde en eenheden beval klaar te zijn om te reageren op ‘bedreigingen in het thuisland’ die ‘zullen kom met weinig of geen waarschuwing. ”De eigenlijke taal uit de volgorde (nadruk toegevoegd):

In overeenstemming met (IAW) REF A biedt deze MARADMIN richtlijnen voor de activering van Reserve Component (RC) mariniers onder §12304a, titel 10, US Code, na een verzoek om federale hulp in reactie op een grote ramp of noodsituatie binnen de Verenigde Staten Staten. Verzoeken om federale hulp komen met weinig waarschuwing. Zoals vereist, moet het Korps Mariniers snel RC-eenheden en personeel mobiliseren IAW deze MARADMIN om te reageren op bedreigingen in het thuisland.

Volgens meerdere onafhankelijke mediaberichten blijven de Amerikaanse mariniers loyaal aan de president, zelfs terwijl andere takken van het Amerikaanse leger ten minste gedeeltelijk lijken te zijn geïnfiltreerd door anti-Trump-agenten die verraad willen plegen om onze constitutionele republiek omver te werpen. Voormalig president Barack Obama ontsloeg honderden pro-grondwet militaire leiders terwijl hij honderden gehoorzame, globalistisch neigende militaire ‘bureaucraten’ installeerde in invloedrijke posities binnen het Pentagon en verschillende takken van het leger.

Prominente linkse beïnvloeders bereiden Amerika nu voor op de uitroeiing van president Trump door op te roepen tot vrede, vooruitlopend op hun eigen linkse complot om de president te vermoorden. In de afgelopen paar dagen beweerde links-leunende tv-persoonlijkheid Bill Maher, die al jaren kwaadaardige uitstrijkjes verspreidt tegen conservatieven, christenen en Trump-aanhangers, plotseling dat hij bang was voor de mogelijkheid van een burgeroorlog en zei dat we nu allemaal moeten ” leren om met elkaar te leven. ”Evenzo waarschuwt voormalig president Barack Obama nu linksen dat ze te extreem zijn geworden, waarbij hun standpunten nu worden verworpen door een toenemend aantal Amerikaanse kiezers.

Deze gecoördineerde openbare verklaringen maken natuurlijk deel uit van de pogingen van radicaal Links om het verhaal te beheersen voordat ze zelf een kinetische burgeroorlog beginnen, waarschijnlijk door Antifa brownshirts op straat te ontketenen nadat ze de president hebben vermoord om hem van de macht te verwijderen.

Een zeer grote spontane opstand van pro-Trump-patriotten zal zich waarschijnlijk voordoen als de president wordt gedood of anderszins uit de macht wordt verwijderd. Miljoenen Amerikanen hebben bijna het breekpunt bereikt in termen van frustratie met de wetteloze diepe staat, en die Amerikanen lijken bereid en bereid om hun republiek te verdedigen tegen de Amerikaanse vijanden die van binnenuit opereren.

Alle Amerikanen moeten zich voorbereiden op meer pogingen om president Trump te vermoorden of hem met geweld uit de macht te verwijderen. De gecoördineerde samenzwering om de Verenigde Staten van Amerika omver te werpen en conservatieven te criminaliseren, heeft zich nu verspreid over Big Tech, de linkse media, elementen van het Pentagon en de rechterlijke macht. Burgeroorlog lijkt op handen en er lijken geen grenzen te zijn aan de wanhoop van de diepe staat.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk