Media normaliseren pedofilie en noemen het “Leeftijdverschil Liefde”.


Update 20-11-2019, … over het BBC interview Prins Andrew
Update 19-11-2019 Het moet niet gekker worden deze recht praterij, … Royal Family Biographer Defends Prince Andrew: “Soliciting Sex From Minors Is Not Pedophilia”

Bron artikel Walking Times: MAINSTREAM MEDIA NORMALIZING PEDOPHILIA IN REALITY SHOW, CALLING IT “AGE GAP LOVE”
Door: Matt Agorist, The Free Thought Project 01-07-2019

Vorig jaar rapporteerde TFTP hoe een verontrustende push werd gemaakt om pedofilie te normaliseren als een reguliere ‘seksuele geaardheid’. De beweging omvatte pedofielen die zichzelf veranderden als ‘minder aangetrokken personen’, met de hoop dat ze geaccepteerd worden als onderdeel van de LGBT gemeenschap. Het was enigszins effectief omdat meerdere media het rapporteerden alsof het goed was. Hoewel dit incident buitengewoon verontrustend was, is het nog zorgwekkender dat deze normalisatie zich lijkt te verspreiden. Nu wordt de mainstream-media beschuldigd van het promoten van pedofilie door ernaar te verwijzen als ‘love-gap love’ in een realityshow.

Op een van de meest verontrustende momenten die we ooit op televisie hebben gepromoot, bevordert het Britse kanaal 5 – dat eigendom is van de media-leviathan, Viacom – de relatie tussen een 16-jarig meisje en een 44-jarige man. In plaats van dit te noemen wat het is, noemde het televisienetwerk het ‘love-in-love’ liefde.

Hoewel de wettelijke leeftijd van toestemming in het Verenigd Koninkrijk zestien jaar is, geeft het programma toe dat de genegenheid die Andy had tegenover zijn kind vrouw Beth, ruim voor deze leeftijd begon.

“Oorspronkelijk een vriend van haar moeder en in de loop van de jaren ook in de buurt van haar kinderen”, zegt het programma terwijl onschuldige muziek op de achtergrond speelt alsof dit soort dingen volledig acceptabel is.

“Maar toen ze de leeftijd van 16 jaar bereikte, besloot hij deze controversiële relatie aan te gaan”, gaat het verder. Wat dit eigenlijk betekent, is dat Andy zich al vóór haar wettelijke leeftijd van instemming tot Beth aangetrokken voelde en pas nadat hij niet langer voor de gevangenis kon gaan, kwam hij uit de kast met zijn zieke verlangens.

“De vrouw is 19 in de video. Als ze elkaar voor het eerst hadden ontmoet toen ze 19 was, zou het raar zijn, maar niet crimineel of slecht. Maar hij kende haar sinds een kind en ze begonnen te ‘daten’ toen ze 16 was. Dat heet verzorging en misbruik. Die kerel is een pedofiel. Dit is gruwelijk, “wees schrijver Matt Walsh erop.

Een Twitter-gebruiker wees erop dat de eerdergenoemde details over hoe Andy Beth ontmoette feitelijk illegaal zijn in het kader van de Sexual Offenses Act 2003, hoofdstuk 27 (3) en (4):

Anderen waren het erover eens hoe deze man waarschijnlijk al heel haar jeugd heeft verzorgd om haar deze relatie als normaal te laten accepteren. Immers, de meeste pedofielen zijn vrienden van het gezin of familieleden, of hebben een betrouwbare rol in het leven van het kind.

“Dit is verschrikkelijk @ channel5_tv. Dit is een ongezonde relatie tussen een volwassene en een kind. Het is grooming, geen leuke hashtag, “schreef een andere Twitter-gebruiker.

Toevoegend aan het ziekelijke karakter van deze show is het feit dat de dochteronderneming van Viacom deze show vijf jaar draait en dit was gewoon om een ​​vervolg op de toch al zieke relatie te promoten.

“Er volgt een vervolg op deze show over een week of twee, genaamd” Age Gap Love: 5 jaar later – duurde het? “Ik denk dat deze clip een promotie was om mensen daar in geïnteresseerd te laten zijn. Deze aflevering was oorspronkelijk uitgezonden in 2014. Dus de slechte ideeën zijn blijven komen voor de laatste 5 f**king years!! “, Schrijft een Twitter-gebruiker in woede.

De mainstream media werken zorgvuldig aan onze ‘waardes en opvattingen in de meest geavanceerde beeldvorming in de geschiedenis van de mensheid, volgens politiek filosoof Noam Chomsky, auteur van Manufacturing Consent: The Political Economy of Mass Media.

De reguliere media werken ijverig om onze percepties en waarden te veranderen en vorm te geven. Het lijkt duidelijk dat de propagandisten proberen een samenleving te construeren die pedofilie als een genormaliseerd gedrag accepteert.

Zowel Elijah Wood als Corey Feldman hebben publiekelijk gesproken over het feit dat Hollywood een hol is van pedofilie – erop wijzend dat tal van machtige magnaat en anderen binnen de Hollywood-scene prooi zijn voor kwetsbare groepen zoals ‘gieren’.

Onthullend hoe de normalisatiepropaganda precies werkt, publiceerde de New York Times een opinie waarin werd geproclameerd dat pedofilie ‘geen misdaad’ is – in plaats daarvan sympathiek kenmerkend voor pedofilie als een ‘stoornis’ waar ‘deze mensen [pedofielen] mee leven.’

De ‘aanbeveling’ is dat mensen die verkrachten of die fantaseren over het uitbuiten of verkrachten van kinderen worden afgeschilderd als slachtoffers die in een toestand leven waarin ze weinig keus hebben. Het artikel gaat verder met het invoeren van weetjes over ‘recente studies’, wat een beroep op de autoriteit is om te impliceren dat de normalisatie agenda van de auteur wordt ondersteund door de wetenschap.

Claims als: “Mannen met pedofilie hebben drie keer meer kans om linkshandig of ambidexter te zijn, een bevinding die een neurologische oorzaak sterk suggereert,” waardoor lezers de geloofwaardigheid van de mening van de auteur onderschatten op basis van een onprofessionele interpretatie van de werkelijke studie.

In wezen wordt het idee doorgestuurd dat mensen die seksuele relaties met kinderen willen hebben, lijden aan een “stoornis” en dus niet onderworpen zijn aan een morele evaluatie, maar in plaats daarvan compassie nodig hebben. Het idee dat pedofilie een “voorwaarde” is, in plaats van een intern mentaal proces met verlangens en attitudes, laat de pedofiel onberispelijk zijn.

Nu, zoals deze angstaanjagende show op een Viacom-netwerk illustreert, wordt ons verteld dat pedofielen niet alleen onberispelijk moeten zijn, maar verheerlijkt. Een walgelijk precedent inderdaad.

Over de auteur

Matt Agorist is een eervol ontslagen veteraan van de USMC en voormalig inlichtingenoperator die rechtstreeks wordt aangesteld door de NSA. Deze eerdere ervaring geeft hem een uniek inzicht in de wereld van corruptie bij de overheid en de Amerikaanse politiestaat. Agorist is al meer dan een decennium een onafhankelijke journalist en is te zien op mainstream-netwerken over de hele wereld. — Agorist is also the Editor at Large at the Free Thought Project. Follow @MattAgorist on TwitterSteemit, and now on Minds.

pedofilie symbolen
pedofilie symbolen

Noot: Deze ‘strategie’ heeft ook alles te maken met de komende onthullingen en ontmanteling van de Deep State, de schaduwregering waar satanische rituelen en pedofilie de ‘norm’ zijn.

— HM