Ben jij het ook spuugzat!


PERSBERICHT

Wij zijn het zat, spuugzat!

20 -11- 2019: Wij zijn het zat, spuugzat dat de Nederlandse overheid haar eigen burgers laat zitten. De MSM verkondigt bij monde van de overheid dat het goed gaat en alle inwoners erop vooruit gaan.

Niets is minder waar!

Ondanks de krantenberichten zijn er genoeg signalen dat het helemaal niet zo geweldig gaat. Steeds meer mensen komen niet meer rond en maken schulden. Voedselbanken hadden nog nooit zoveel klanten. De armoede in Nederland wordt steeds groter, grote groepen mensen vallen tussen de wal en het schip. Dat is de reden dat wij een website zijn begonnen en op social media aanwezig zijn, plekken waar iedereen zijn verhaal kwijt kan en we gezamenlijk plannen kunnen bedenken om bijvoorbeeld vervroegde verkiezingen te organiseren.

Tevens doen wij een oproep aan alle beroepsgroepen om hieraan mee te doen. Na alle leugens en debacles wordt het tijd, hoog tijd, om dit kabinet naar huis te sturen voordat ons mooie land helemaal kapot gaat. Kortom, we zijn het zat, spuugzat!

Info:

Website: Spuugzat.weebly.com
eMail spuugzat@protonmail.ch
Facebook.com/wijzijnhetSpuugzat


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk