De Clintons, binnenkort weer in het wereldnieuws: Moord & Doodslag


update 19-11-2019

13-05-2019 Ik, jij, wij dus, hebben allemaal een mening over zaken waar we iets van menen te kunnen zeggen. We horen, zien en lezen zaken die de het dan reeds gevormde standpunt bevestigen en versterken. Maar wat als we maar een aantal puzzelstukjes van de puzzel in handen hebben. Zou het dan kunnen zijn dat de wereld er werkelijk totaal anders uit ziet dan wij ons kunnen voorstellen.

Ik ben al lang geleden gestopt met de gedachte dat ik de wijsheid in pacht heb

En, … er zijn al heel wat weken geweest dat nieuws volgen een dagtaak voor mij was en dat informatie verzamelen al twintig jaar een bovengemiddelde belangstelling heeft. Je ziet dan patronen ontstaan zoals ‘Fake News’, een uitdrukking die door Donald Trump in het daglicht is gesteld maar voor waarheid zoekers al zeer lang een dagelijks feit was.

Gedurende die jaren kwam steeds meer en meer het gevoel bij mij op: “Daar moet ik wat mee doen”. Zwijgzaam toezien is nooit een optie geweest. Met zijn allen dragen wij ons kleine steentje bij om onrecht aan het daglicht bloot te stellen

Zwijgzaam toezien maakt je medeplichtig

Ik ben er steeds meer van overtuigd dat de Russische samenzwering waar Trump van werd beschuldigd als belachelijk ‘toneelstukje’ als een boemerang gaat terugkomen naar de veroorzakers van de echte samenzwering en de wereld een totaal andere realiteit laat zien. Militaire tribunalen voor velen in de criminele onderwereld. Alleen die ‘onderwereld’ blijkt nu ineens te bestaan uit gezichten die we allemaal kennen als ‘gerespecteerde’ wereldleiders, de superrijken, artiesten, filmsterren, politici, rechters en veel veel meer. Onderstaande video: De Clinton Moorden

de Clinton’s Moorden

Terug naar de titel van dit artikel: “Waarom zijn de Clintons binnenkort weer wereldnieuws?” De vermeende Russische samenzwering van Trump gaat nu uitgezocht worden. Wie zaten er achter dit hoogverraad?, en nog meer zaken die spelen zoals Uranium One. De ontknoping zal binnenkort groot uitgemeten worden in de media en is reeds maar als een jaar te volgen via de Qanon activisten en volgers