De ‘Wereld’ begint nu echt ‘wakker’ te worden !


De ‘wereld’ begint nu echt ‘wakker’ te worden. Dat is wat ik vast kan stellen aan mijn website bezoekersaantallen

De olieramp van BP in de Golf van Mexico 2010 trok 5.000 bezoekers op mijn oude site in een week. Het was mijn eerste verslag waar ik mij zeer bij betrokken voelde omdat ik inside informatie had verworven. De aanslag in Brussel in 2016 — 6.000 bezoekers in op een enkele dag. Nu juist deze week ruim 16.000 bezoekers over 5G. De eerste twee onderwerpen waren een schok voor iedereen, nu met 5G betreft het een wakker worden onderwerp, we gaan vooruit. De Deep State weet dit ook en alle alternatieve kanalen moeten versneld dicht gespijkerd worden.

12 Nov. stegen de bezoekers vanwege het 5G artikel
De tellers geven geen accurate info, dit vanwege een hack van de site vorig jaar

Ik verwacht de komende tijd meer van die bezoekers explosies als in de VS het IG report gaat uitkomen en mensen gaan lezen over ene “Q” en wat dat allemaal inhoudt. Verwacht echter vele video’s die niet meer te vinden zijn vanwege de komende opschoning van YouTube

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk