YouTube is van plan om vanaf 10 december alle accounts te verwijderen die niet “commercieel levensvatbaar” zijn.


Censuur

Bron artikel: YouTube is planning to delete all accounts that aren’t “commercially viable” starting December 10
Door: Ethan Huff

Overal beginnen makers van content in paniek te raken over een aanstaande beleidswijziging op YouTube die alle accounts en kanalen op het videoplatform van Google dreigt te elimineren die niet langer als “commercieel levensvatbaar” worden beschouwd.

In het gedeelte ‘Accountopschorting en -beëindiging’ van de richtlijnen ‘Beëindigingen door YouTube voor servicewijzigingen’ van YouTube, legt het bedrijf uit dat met ingang van 10 december 2019 ‘YouTube uw toegang of de toegang van uw Google-account tot alle of een deel kan beëindigen van de Service, als YouTube naar eigen goeddunken van mening is dat de levering van de Service aan u niet langer commercieel levensvatbaar is. “

Met andere woorden, als u een YouTube-kanaal hebt waarvan YouTube-medewerkers besluiten dat het niet winstgevend genoeg is voor Google, heeft het bedrijf zichzelf nu de optie gegeven om uw account volledig te sluiten zonder waarschuwing of gevolg.

Lees verder bij de bron

gedachtenvoer 200

Noot: Deze maand heb ik al verschillende artikelen vertaald over opnieuw toenemende censuur. Iedereen weet nu zo langzaam maar zeker wel dat dit eraan zit te komen. Vanochtend kreeg ik weer zo’n waarschuwing van YouTube dat ik mijn voorwaarden moest bijwerken. Ik heb ernaar gekeken maar kon niet eens vinden wat ik zocht. Wel zag ik dat al vijf video’s uitgeschakeld waren, notabene een van mijn eigen liedjes stond erbij, inschakelen was niet mogelijk zonder opgaaf van redenen. Ga ik nu al mijn video’s downloaden en naar een ander kanaal overzetten (68 stuks) nee laat maar, veel te veel werk.

Ik weet dat er veel kanalen net als ik niet meer gerechtigd zijn om reclames te vertonen. Dat zijn de kanalen met alternatief nieuws die dus wel zullen gaan verdwijnen, we zien het wel waar we nog iets van onze gading kunnen vinden. Vanaf medio januari zullen immers alle werkzaamheden gelimiteerd zijn aan de factor tijd als wij in Frankrijk een nieuw leven op gaan bouwen. Wellicht schrijven we nog veel artikelen, wellicht ook veel minder omdat nieuws vergaren meer beperkt zal zijn. (?) (!)

– HM

De wereld begint ‘wakker’ te worden. De olieramp van BP in 2010 trok 5.000 bezoekers op mijn oude site in een week. De aanslag in Brussel in 2016 — 6.000 bezoekers in op een enkele dag. Nu juist deze week ruim 10.000 bezoekers over 5G. De eerste twee onderwerpen waren een schok voor iedereen, nu met 5G betreft het een wakker worden onderwerp, we gaan vooruit. De Deep State weet dit ook en alle alternatieve kanalen moeten versneld dicht gespijkerd worden.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk