Kwik: veilige effectieve chelatie en ontgifting


De grootste tragedie in de geneeskunde en tandheelkunde is het gebruik van kwik. Al anderhalf decennium waarschuwt dr. Boyd Haley, de bekende voormalige voorzitter van de chemieafdeling van Kentucky University, ons voor wat de FDA en CDC niet willen dat we weten over de besmetting met kwik. Dit is van belang voor kankerpatiënten, aangezien medische wetenschappers hebben gemerkt dat kwik en andere zware metalen de kern vormen van kanker, diabetes en andere ziekten.

Bron artikel Dr. Sircus: Dr. Boyd Haley’s Super Glutathione Molecule
Door: Dr. Mark Sircus | 13-11-2019

Haley’s chelator NBMI is verbazingwekkend en zou bovenaan de protocollen moeten staan ​​voor kanker- en neurologische patiënten (denk aan autisme, de ziekte van Alzheimer en de ziekte van Parkinson) en voor iedereen die kwikvullingen in zijn mond heeft gehad en voor degenen die in de wind van kolencentrales leven , stadsverbrandingsovens en crematoria. NBMI reikt over de bloed-hersenbarrière en trekt zware metalen uit de hersenen, botten en alle andere weefsels.

NBMI heeft een sterke affiniteit voor kwik, uranium, lood en ijzer. Zelfs ijzer is consistent in verband gebracht met carcinogenese, hetzij door aanhoudend falen in de redoxbalans of vanwege zijn cruciale rol in cellulaire proliferatie. IJzergebrek is ook een zorg voor kankerpatiënten. Bij premenopauzale vrouwen stabiliseert een ijzertekort veroorzaakt door menstruatie hypoxie induceerbare factor-1α, wat de vorming van vasculaire endotheliale groeifactor verhoogt. Let op: een onderzoek wees uit dat twee ijzerverbindingen, die worden gebruikt in supplementen en voedingsadditieven, de niveaus van een biomarker voor kanker verhogen – zelfs wanneer ze in kleine hoeveelheden worden geconsumeerd.

Voor kankerpatiënten zou NBMI gelijk zijn aan chemotherapie, zonder alle gruwelijke bijwerkingen. Dat is wat we terecht mogen verwachten bij elke therapie die effectief is tegen verontreiniging door zware metalen. NBMI grijpt vast aan kwik als een Pitt-stier en laat niet los, waardoor kwik inert blijft terwijl het nog in het lichaam is. Eenmaal gebonden is de verontreiniging bestemd voor uiteindelijke verwijdering.

Op weg naar goedkeuring door de FDA als medicijn, is NBMI beschikbaar voor onderzoeksdoeleinden in China en Ierland, wat betekent dat het vrij eenvoudig te verkrijgen is. Het heeft bijna nul toxiciteit aangetoond omdat het een natuurlijke verbinding nabootst. De werking is vergelijkbaar met glutathion.

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

Bijna 20% van de kinderen in dit land is chronisch
ziek of gehandicapt. Dat is een heel andere situatie dan
wat het 20 of 30 jaar geleden was, en er is geen verklaring voor
gegeven door de volksgezondheidsinstanties waarom dat waar is.
Barbara Loe Fisher

De ongerepte omgevingen van de wereld zijn verdwenen. We hebben ons nu te laat gerealiseerd dat hetzelfde is gebeurd met onze bloedstromen, cellen en weefsels met artsen en tandartsen die hier een grote bijdrage aan hebben geleverd. Naarmate het vermogen van de wetenschap om steeds kleinere hoeveelheden gifstoffen in het lichaam te meten verbetert, zien we dat er niet erg grote hoeveelheden nodig zijn om het functioneren van het lichaam af te breken. Wat erger is, veel gifstoffen combineren op onvoorspelbare manieren om een gecombineerd effect te produceren dat slechter is dan de som van de afzonderlijke effecten. Van aluminium is bijvoorbeeld bekend dat het kwik veel giftiger maakt en antibiotica toevoegt, die kinderen te vaak innemen, en we hebben een bijna dodelijke combinatie.

In de 21e eeuw moet het centrum van de farmacologie worden verschoven
weg van medicijnen die gif toevoegen aan de al zware giftigheid van mensen naar, medicijnen en protocollen die deze lasten verminderen.

Ver beneden zie je mijn meest elementaire aanbevelingen over hoe je veilig kunt beginnen met het proces van ontgifting en chelatie. NMBI is duurder en krachtiger, maar de manier moet worden voorbereid op het gebruik ervan. Sommige mensen ontvangen mogelijk alle voordelen die ze nodig hebben van basis-detox en chelatie en hoeven misschien niet eens voor NMBI te gaan, dat na definitieve goedkeuring door de FDA, na proeven, zal worden beschouwd als een medicijn dat artsen moeten voorschrijven. Het punt is dat kwik en andere zware metalen een ernstige zaak zijn en sommige mensen moeten alles verwijderen voordat ze herstellen van kanker en andere ernstige ziekten.

Chelatietherapie

Het woord chelaat komt van het Griekse woord dat verwijst naar een klauw. Wetenschappelijk verwijst een chelaat naar een ligand dat op twee of meer punten aan een centraal metaalatoom bindt. Chelatietherapie omvat de toediening van een chelaatvormer. Chelatietherapie is een controversieel en verdeeld onderwerp, maar er zijn momenteel 11 door de FDA goedgekeurde chelators op recept verkrijgbaar. Chelatieproducten kunnen ook worden verkregen via bereidingsapotheken en rechtstreeks via internet zonder recept in feite. Geen van hen is zo veilig, effectief en flexibel in termen van administratie als NMBI. Hoewel door de mainstream wordt gezegd dat bewijs dat chelatie de uitkomst verbetert, schaars is, is het nu zo belangrijk om zware metalen te cheleren dat we alle twijfel achter ons moeten laten en NMBI maakt het gemakkelijk om dat precies te doen. Andere stoffen zoals zeoliet en bentoniet klei helpen hierbij.

We horen van de mainstream dat het maar al te vaak voorkomt dat artsen een diagnose van kwikvergiftiging stellen en met de behandeling beginnen zonder een adequate klinische opwerking uit te voeren. Tegenwoordig kan bijna niemand zich dergelijke klinische workups veroorloven en die situatie zal alleen maar erger worden. Hieronder zullen we het hebben over de kwikramp die de aarde treft en ons meer dan een goede reden geeft om alleen maar besmetting aan te nemen, vooral als we al zijn gevallen op een van de vele chronische ziekten, waaronder kanker.

Chelatoren kunnen schade veroorzaken, wat moet worden toegegeven uit eerdere klinische ervaringen, vooral omdat chelatoren het lichaam kunnen ontdoen van essentiële mineralen en onaangename zware metalen, dus is voorzichtigheid geboden. (Zie hieronder veel meer.)

The Rising Tide of Mercury

Medische functionarissen hebben hun mond gehouden rond de wolken van kwik die elke hoek van de aarde zijn binnengedrongen – evenals elke cel in ons lichaam. Alle kolencentrales ter wereld vervuilen elk jaar duizenden tonnen kwik in het milieu en het komt overal in terecht.

De FDA staat nog steeds achter kwik amalgaam vullingen en de CDC staat achter het gebruik van thimerosal (kwik), dat nog steeds wordt gebruikt in het griepvaccin en in de derde wereld veel vaccins. Niets toont de vreselijke arrogantie van deze organisaties aan dan hun goedkeuring van het gebruik van kwik in de geneeskunde en tandheelkunde.

Kwik zit ook in onze voedselvoorziening en de FDA wil niet dat jij dat ook weet. Elk jaar consumeren Amerikanen honderden voedingsmiddelen die echt gevaarlijke verbindingen bevatten, waaronder zware metalen, pesticiden en andere schadelijke additieven ― met de zegen van de FDA. Dr. Renee Dufault, voormalig voedselonderzoeker voor de Food and Drug Administration, ontdekte bij de FDA dat kwik het sanitair van veel voedselfabrieken vervuilde. Bij nader onderzoek ontdekte ze dat hetzelfde kwik ook zichtbaar was in een aantal bewerkte voedingsmiddelen die gewoonlijk in supermarkten worden verkocht. Toen Dr. Dufault deze verontrustende bevindingen aan haar superieuren openbaarde, werd haar verteld haar onderzoek te stoppen. Ze ging met pensioen in plaats van te moeten blijven werken voor medische terroristen, en dat is precies wat het personeel van de FDA is.

Oncologen geven kanker toe als ze vaak worden veroorzaakt door een infectie, die vaak wordt veroorzaakt door verontreiniging door zware metalen. Volgens de observaties van de internationaal erkende medische onderzoeker, Dr. Yoshiaki Omura, bevatten alle kankercellen kwik. De grootste bron van kwikverontreiniging is kwik met tandheelkundig amalgum en artsen over de hele wereld injecteren kinderen nog steeds met kwikhoudende vaccins. (Je zult het kwikverhaal dat vaak in Conquering Cancer wordt verteld vanuit verschillende invalshoeken zien. Het is zo centraal voor kanker en vele andere ziekten.)

Glutathione spiegel

Omdat de chelator van Dr. Haley een spiegel is van glutathion, die ook een chelator is, is het interessant om Dr. Jill James van de University of Arkansas School of Medicine te lezen. Haar onderzoek heeft een uniek metabolisch profiel gedocumenteerd bij 95 autistische kinderen met regressieve autisme. Regressief autisme is een vorm van de ziekte waarbij kinderen zich normaal gedurende een bepaalde periode ontwikkelen voordat ze eerder verworven taal of gedrag verliezen en de diagnose autisme krijgen. Het metabolische profiel in de James-onderzoekskinderen manifesteert zich als een ernstige onbalans in de verhouding van actieve tot inactieve glutathion bij autistische kinderen, vergeleken met een groep gezonde controlekinderen. Glutathion, een krachtige antioxidant, is het belangrijkste hulpmiddel van het lichaam voor het ontgiften en uitscheiden van metalen en de productie ervan in het lichaam is afhankelijk van goede voeding.

De James-studie toont aan dat kinderen met regressief autisme consequent verhoogde niveaus van oxidatieve stress hebben in vergelijking met normale gezonde kinderen. Personen met een verminderde glutathion-antioxidantcapaciteit staan ​​onder chronische oxidatieve stress en zijn gevoeliger voor toxische verbindingen die voornamelijk werken door oxidatieve schade, waaronder kwik. Dus als we kwiktoxiciteit behandelen, is het een goed idee om glutathion op te nemen (waarschijnlijk de beste manier is met zetpillen of selenium, bicarbonaten en magnesium.

We moeten kwik en andere zware metaalvergiftigingen behandelen

“Kwikdamp uit tandheelkundig amalgaam kan elk deel van het lichaam binnendringen dat het wil. Kwik zit liever in vetweefsels en dat maakt de hersenen tot een belangrijk doelwit. Bovendien kun je het opnemen via de axonale zenuwen … van de neusholte naar de hersenen. En als je het inademt, komt het in het lichaam en reist het, in wezen doordringend elke cel of elk membraan, “zei Dr. Haley.

Onze blootstelling aan algemene chemische gifstoffen in het milieu wordt alleen maar erger. Onze wereld is nog nooit zo giftig geweest als vandaag en het zal volgend jaar en het jaar daarna nog giftiger zijn. Er is dus behoefte aan ontgiftingsprotocollen die de dagelijkse eliminatie voor gezonde mensen verhogen, evenals chelatieprotocollen voor volwassenen en kinderen die zijn verwoest door kwik en andere chemische vergiftiging.

Dr. Garry Gordon, een leider op het gebied van chelatie, zegt: “Niemand op aarde werkt op optimale niveaus zonder iets te doen aan de giftige metalen. Dus de conclusie die ik trek is dat chelatie een levenslange noodzaak voor iedereen lijkt te zijn. Er is geen chelatie die de lead-niveaus van botten kan aantasten, tenzij deze gedurende ten minste zeven jaar wordt voortgezet (botomlooptijd). ”

Chelatie is effectief gebleken bij het verwijderen
van plutonium bij de meest kankerverwekkende locaties in
het skelet, zoals op bot oppervlakken in de buurt van levende cellen.

Dr. Jaquelyn McCandless zegt: “Orale middelen, met name DMSA, kunnen overgroei van gist bevorderen.” mobiliseer en elimineer metalen voorzichtig, langzamer in plaats van sneller, zodat het lichaam minder opnieuw kan absorberen en voorkomt dat het lichaam wordt overspoeld met giftige metalen die verdere oxidatieve stress veroorzaken vanwege hun vrije radicalen.

Metaalchelatie is een complexe en serieuze zaak. Het is een feit dat u na chelatie in een slechtere gezondheid terecht kunt komen dan toen u begon als u niet goed geïnformeerd bent en niet voorzichtig verdergaat. Synthetische chelatoren kunnen worden gebruikt door competente artsen, maar hun gevaren zijn altijd aanwezig. Sommige van de meer agressieve chelatieprocedures zijn geschikt in het geval van acute toxische blootstelling, maar zelfs bij fase-4-kanker of een onmiddellijke dreiging van een hartaanval of beroerte, is het waarschijnlijk het beste om waar mogelijk een zachte aanpak te gebruiken. NBMI zou tegelijkertijd zachtaardig maar agressief zijn.

Sterfte aan kanker was gedurende 18 jaar met 90% verminderd
follow-up van 59 patiënten behandeld met calcium-EDTA. Slechts een van 59 behandelde patiënten (1,7%) stierven aan kanker, terwijl 30 van 172 niet-behandelde controlepersonen (17,6%) stierven aan kanker (P = 0,002).

Dr. Walter Blumer

Het gebruik van synthetische drugs met hun eigen toxische bijwerkingen is niet de beste manier om te cheleren. Zelfs EDTA, dat veel minder toxisch is dan DMPS en DMSA, is mogelijk niet geschikt voor de behandeling van blootstelling aan lood op een laag niveau, omdat het toxisch kan zijn omdat het de uitscheiding van sommige essentiële metalen verhoogt. EDTA produceert aanzienlijke diurese van zink en een tijdelijke afname van 30-40 procent in plasmazink.

Dr. George Georgiou zegt: “Veel artsen gebruiken synthetische chelaatvormers zoals DMPS, DMSA, EDTA en anderen om zware metalen uit het lichaam te mobiliseren en te verwijderen. Er zijn voor- en nadelen aan het gebruik hiervan. Een voordeel is de kracht van hun mobilisatie-activiteit – ze zijn snel in het mobiliseren en elimineren van bepaalde metalen in het lichaam, maar dit kan een enorme belasting vormen voor de ontgiftingssystemen van het lichaam. Verdere symptomen zijn door natuurlijke artsen in de VS gemeld, zoals hardnekkige aanvallen bij pediatrische patiënten en multiple sclerose bij volwassen patiënten als gevolg van het langdurig innemen van hoge doses DMSA. Dit zijn geldige redenen om op zijn minst voorzichtig te zijn bij het gebruik van DMSA voor de behandeling van kwiktoxische pediatrische patiënten. De kwetsbare hersenen en het zenuwstelsel van kinderen met autisme, PDD en epilepsie moeten met de nodige voorzichtigheid worden behandeld om de schade niet te vergroten. “

Kwik kan ook worden gebonden aan sulfhydrylgroepen
in knoflook of zwavel in de vorm van organische zwavel (MSM).

Voordat ik de relatief nieuwe chelator NBMI van Dr. Haley (ook OSR, Irminix en Emeramide genoemd) introduceer als de beste en veiligste keuze aan chelatorproducten, raad ik niemand aan om chelatietherapie in te voeren onafhankelijk van een compleet protocol dat chelatie en ontgifting ondersteunt. In dat opzicht moeten magnesium, selenium, zwavel, jodium, bicarbonaten, zink en zelfs eetbare klei worden gebruikt om het lichaam klaar te maken voor ernstige chelatie van zware metalen.

Zoals je hieronder verder zult lezen, als ik het lichaam voorbereid en klaarzet voor ernstige chelatie, beveel ik een lichtere vorm van chelatie aan, aangeboden door Dr. George Georgiou’s HMD, die afhankelijk is van chlorella en koriander. Zonder twijfel, als uw spijsverteringskanaal niet goed werkt, vooral met slechte beweeglijkheid of constipatie, lost u dit eerst op met het bovenstaande protocol en voegt u een goede probioticum toe voor een goede maatregel.

De pitbull van Mercurius-chelatie

NBMI is een chemische verbinding gemaakt door Dr. Boyd Haley van zware metalen, die kwik, lood en cadmium, arseen, vrij koper en vrij ijzer verwijdert. Het heeft geen invloed op aluminium. NBMI bindt zich naar metalen op basis van hun grootte en affiniteit voor zwavel. Het is met succes getest op mijnwerkers die vaak lijden aan acute kwiktoxiciteit.

De hoogste affiniteit van NBMI is voor de alleen-toxische overgangsmetalen uit de derde periode (kwik, wolfraam, goud) en hun zwaardere zware metalen (lood, bismut, uranium, thorium).

“Een opvallende observatie van één onderzoek was de bescherming van de door Hg geïnduceerde cytotoxiciteit door NBMI, door het verlies van GSH (glutathion) te herstellen en de ERK1 / 2-gemedieerde PLD-signalering te verzwakken. Er is vastgesteld dat Hg bij voorkeur reageert met cellulaire thiolen, en GSH als de meest kritische intracellulaire solublethiol-antioxidant is uitgeput tijdens Hg-toxiciteit. “

NBMI is zeer lipofiel of vetoplosbaar. Dat betekent dat het door celmembranen kan passeren en ook de bloed-hersenbarrière zal passeren om de hersenen van metalen te verwijderen. Juiste NBMI-producten zijn 100% zuiver en hebben geen gerapporteerde bijwerkingen. Zelfs bij gebruik door vreemde landen om goudmijnwerkers die dagelijks kwik gebruiken te ontgiften, waren er geen bijwerkingen.

In eerdere gebruiksgeschiedenis als supplement waren er geen bijwerkingen gemeld. NBMI werd formeel gedistribueerd als een voedingssupplement van 2008-2010 als OSR.

Is er iets dat aangeeft dat ik NBMI niet moet gebruiken?

Als u een gediagnosticeerde allergie voor Sulfa-geneesmiddelen heeft, heeft NBMI een vergelijkbare structuur en kan deze dezelfde reactie veroorzaken als Sulfa-geneesmiddelen. (Merk op dat Sulfa anders is dan sulfaat en sulfiet.) Sulfamedicijnen zijn gewoonlijk antibiotica, maar omvatten andere soorten. Ongeveer 3% van de bevolking heeft een allergie voor hen. Symptomen van allergie zijn onder meer huiduitslag, jeuk, congestie op de borst en zwelling van de mond en keel.

NBMI wordt via de lever in de darm uitgescheiden als gal. Dit vermengt zich met het voedsel dat je eet en wordt uiteindelijk uitgescheiden als ontlasting. Als u constipatie heeft, blijft de ontlasting voor een langere periode in de darm en kunnen mogelijk verschillende stoffen worden geresorbeerd. NBMI met zijn zware metalen kan worden geresorbeerd, hoewel het geen kwaad zou kunnen doen.

Wijze van toediening voor NBMI

NBMI kan worden gebruikt wanneer er nog steeds tandheelkundig amalgaam in uw mond aanwezig is. Het is vetoplosbaar en moet dus worden gemengd met vetten zoals ghee, olijfolie, kokosolie voor orale consumptie. De meeste mensen slikken het terwijl anderen het onder de tong plaatsen. Voor transdermaal gebruik meng het met olie en wrijf over de huid. Het zou wenselijk zijn om een ​​fijn poeder te hebben om dit effectiever te maken. Grotere korrels resulteren waarschijnlijk in een slechtere absorptie. Boyd Haley zegt dat het goed oplost in emoe-olie. Sommige mensen lossen op in DMSO, meng dat dan met olie en wrijf over de huid. Aangenomen wordt dat dit een betere absorptie geeft.

De ervaring is dat sommigen er ‘s morgens beter in slagen, omdat ze meer energie hebben nadat ze het hebben ingenomen. Voor anderen maakt het hen moe dus nemen ze het ‘s nachts in. U moet experimenteren om te zien wat het beste voor u is.

De meeste mensen nemen het eenmaal per dag, maar sommigen verspreiden het over de dag. In het ideale geval neemt een volwassene ongeveer 300 mg per dag. Beginnen op dit niveau kan echter soms ernstige bijwerkingen veroorzaken. De huidige ervaring is om te beginnen met een kleine hoeveelheid met tussenpozen om vast te stellen of er bijwerkingen zijn. Als er geen bijwerkingen zijn, of nadat de bijwerkingen zijn verdwenen, verhoogt u de dosis geleidelijk.

Het is belangrijk op te merken dat NBMI nog steeds effectief is door slechts kleine doses te nemen. Chelatie zal langzamer zijn, maar u boekt nog steeds vooruitgang met minder bijwerkingen.

Als u vrij ziek bent of denkt dat u erg kwik vergiftigd bent, is een redelijke hoeveelheid om te beginnen 3-6 mg om de 2-3 dagen. Het dagelijks innemen van NBMI versterkt de chelatie symptomen. Door het elke 2-3 dagen te nemen om te beginnen, krijgt u een idee van hoe het u beïnvloedt en laat u eventuele symptomen veroorzaakt door NBMI-bindend kwik tot rust komen. Als dat wordt getolereerd zonder al te veel bijwerkingen, probeer het dan vaker, zeg elke tweede dag daarna elke dag, dan twee keer per dag. Alleen als u dit kunt verdragen, verhoogt u de dosis LANGZAAM.

Aangezien NBMI andere mineralen dan kwik en lood vasthoudt, moeten minerale supplementen worden weggenomen wanneer NBMI wordt ingenomen, omdat NBMI mogelijk de hoeveelheid mineralen in het lichaam kan verlagen. Als ze tegelijkertijd met NBMI worden ingenomen, kan dit ertoe leiden dat de NBMI zich aan die mineralen hecht in plaats van aan de zware metalen, waardoor de effectiviteit vermindert. Omdat NBMI veel mineralen zal vastpakken als het ze tegenkomt, zal het waarschijnlijk voedingsstoffen in het voedsel opnemen, dus neem het uit de maaltijd.

Sommige mensen hebben niet het juiste enzymtraject om sulfiet tot sulfaat af te breken. Molybdeen is een essentieel onderdeel van dit pad. Je kunt waarschijnlijk wel trainen als je laag bent door wat je eet. Peulvruchten, zoals bonen, linzen en erwten, zijn de rijkste bronnen van molybdeen. Graanproducten en noten worden als goede bronnen beschouwd, terwijl dierlijke producten, fruit en veel groenten over het algemeen weinig molybdeen bevatten.

Aankoopinformatie, lees verder bij het artikel


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk