De wereld is -GEK- geworden, ongewenste mening? Geen gezondheidszorg !


Britse regering weigert gezondheidszorg aan mensen waarvan zij zeggen dat ze zich bezighouden met ‘hate speech’

Bron artikel NaturalNews: UK government to deny health care to people whom it says engage in “hate speech”
Door: Ethan Huff

Degenen die verantwoordelijk zijn voor het door de overheid geleide gezondheidszorgsysteem hebben besloten dat Britten die worden beschouwd als “racisten” of “seksisten” niet langer worden toegestaan ​​om zorg te ontvangen, en in plaats daarvan worden achtergelaten om te sterven.

De North Bristol National Health Service (NHS) Trust heeft aangekondigd dat “bedreigende en aanstootgevende taal”, evenals “racistische of seksistische taal, gebaren of gedrag” en “kwaadaardige aantijgingen” nu allemaal strafbare feiten zijn die zullen resulteren in een “Disciplinaire gele kaart in sportstijl en vervolgens definitieve rode kaart waarin de behandeling wordt ingetrokken zodra dit veilig is.”

“We hebben personeel met veel verschillende achtergronden, van over de hele wereld, en we zijn trots op onze toewijding aan gelijkheid die een fundamentele waarde is van de NHS”, zei Andrea Young, Chief Executive voor North Bristol NHS Trust, in een officiële verklaring over het nieuwe beleid.

“We sturen een krachtig signaal dat racisme of discriminatie volkomen onaanvaardbaar is – we willen dat personeel het uitdaagt en meldt en we willen dat iedereen weet dat het gevolgen zal hebben,” voegde ze eraan toe.

Wie bepaalt wat “racisme” en “seksisme” is, vraagt ​​u zich waarschijnlijk af? Linksisten houden natuurlijk van Young. Omdat de sleutels tot gezondheid exclusief in handen zijn van de regering van het Verenigd Koninkrijk, kan het nu de dreiging gebruiken om patiënten te laten sterven als een middel om de vrijheid van meningsuiting te onderdrukken en mensen te controleren, wat precies het punt is.

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

Alle blanke landen worden systematisch vernietigd door “diversiteit” en het fascisme dat daarbij hoort

Deze draconische verandering komt nadat een vrouwelijke NHS-patiënt klaagde dat, ondanks het feit dat zij een vrouwelijke verpleegster had gevraagd haar baarmoederhals uitstrijkje uit te voeren, het ziekenhuis een persoon stuurde met “een duidelijk mannelijk uiterlijk” en “kortgeknipt haar, een mannelijk gezicht en stem , groot aantal tatoeages en stoppels in het gezicht ”om het in plaats daarvan te doen.

Het blijkt dat de mannelijk uitziende ziekenhuismedewerker in feite een biologische man was die erop staat dat zijn geslacht ‘niet mannelijk’ is, maar eerder ‘transseksueel’. En niet verrassend, werd de vrouwelijke patiënt beschuldigd van ‘transfobie’ voor het niet willen dat een biologische man met genderdysforie haar geslachtsdelen raakt.

De Britse regering heeft ook kinderen van hun ouders ontvoerd omdat ze de politiek correcte verwachting schonden dat alle Britten hun buitenlandse ‘vluchtelingen’-indringers met open armen verwelkomen. Voor het niet accepteren van “multiculturalisme” met een glimlach, met andere woorden, Britse families worden verscheurd door hun regeringsheren.

De kers op de taart is het besluit van de Universitaire Ziekenhuizen Bristol NHS Foundation Trust om de Britse vlag uit de vesten van haar beveiligingspersoneel te verwijderen nadat een persoon, vermoedelijk uit een ander land, klaagde dat het “aanstootgevend” was.

Een soortgelijke golf van fascisme overspoelt ook de Verenigde Staten, waar het nu een misdaad wordt om een blanke huid te hebben. Als je blank bent, en vooral als je een blanke man bent, heb je niet langer vrijheid van meningsuiting omdat alles wat je zegt of doet, volgens linksen automatisch ‘racistisch’ en ‘seksistisch’ is.

“Dit is nog erger dan de sociale kredietscore van China, die voor zover ik weet nog geen mensen straft door medische behandeling in te trekken als ze verkeerd denken”, schrijft Paul Joseph Watson.

“Eerst vervormde het mensen van sociale media-websites, daarna vervormde het mensen van bankrekeningen en hypotheken. Nu worden mensen uit het ziekenhuis verwijderd, ”voegt hij eraan toe. “Het recht van mensen op basisgezondheidszorg wordt letterlijk geëlimineerd vanwege hun politieke of sociale opvattingen … Dit is waar we nu zijn, en dit is waarom het VK echt de hoofdstad is van Clown World Order.”


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk