Bewustzijn in kaart brengen


mind parachute

Bron artikel NoMoreFakeNews: Exit From The Matrix: Mapping Consciousness
Door Jon Rappoport

Je kunt de nieuwste bewustzijnskaarten kopen op elke intellectuele straathoek. Probeer deze. Hier is er nog een.

Ze hebben allemaal één factor gemeen: je past jezelf op de kaart.

Dit is een artefact [prehistorisch feit]. De “aanpassing” is een trance-inductie [hypnose]. Het hele idee is gebaseerd op het accepteren van andermans symbolen, waaraan je jezelf hecht.

“De kaart van iemand anders” is het belangrijkste stuk in de tas van de verkoper. Degenen die ervoor vallen — en miljarden mensen doen dat — komen in een geest-gecontroleerde staat.

Waarom is deze verkooptaak ​​zo succesvol? Omdat mensen zichzelf hebben ommuurd uit eigen kracht.

Over welke kracht heb ik het? Creatieve kracht.

Het vermogen om nieuwe realiteiten te initiëren en uit te vinden. Nieuwe toekomst.

Degenen die dat niet willen doen, die zich niet kunnen voorstellen hoe ze dat zouden kunnen doen, zijn traagheidsgevangenen — die mensen zullen in plaats daarvan HUN EIGEN MINDS VORMEN IN HET BEELD VAN DRASTISCH BEPERKTE CAPACITEIT.

Met andere woorden, ze zullen een zichzelf vervullende profetie tot stand brengen.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk