Politiestaat: Hong Kong politie schiet nu met scherp op betogers


Bron ZeroHedge: Caught On Video: Hong Kong Protester Shot By Police During Morning Clashes; Hang Seng Tumbles

De politie van Hong Kong opende het vuur en sloeg volgens maandag meerdere nieuwsbronnen op zijn minst één demonstrant, toen chaos uitbarstte door de stad een dag nadat officieren traangas hadden afgevuurd om demonstraties af te breken die hun zesde maand ingaan. De neergeschoten protester verkeerd volgens Cable TV in kritische toestand


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk