Het militaire Q inlichtingenprogramma is een pijler van een wereldwijd politiek en financieel herstelproces. Waarom is het nodig ?


Al een paar artikelen van Martin Geddes hebben we op gedachtenvoer vertaald. Vandaag 11-11-19 kwamen ik ook een interview tegen wat onderaan de pagina geplaatst is.

Bron artikel door Martin Geddes: The Q military intelligence program is a pillar of a global political and financial reset process. Here is why it is necessary.
Door: martingedd.es. | 05-09-2019

De 4 functies van Q

We komen aan het einde van de zomer, de avonden worden donkerder en koeler, mensen keren terug naar binnen en het tv-scherm zal hun aandacht herwinnen. Het collectieve bewustzijn keert terug naar de overheid en het criminele strafrecht.

Senator Graham heeft officier van justitie Barr verzocht het materiaal met betrekking tot de illegale spionage aan de regering Trump te declassificeren. Dit Spygate-schandaal zal eindelijk het publieke domein raken en de corrupte alliantie tussen de DNC, een gecompromitteerd rechtssysteem en de aangetaste massamedia blootleggen.

Dit leidt tot een cascade van onthullingen van criminaliteit op hoog niveau – samen met verdere medeplichtigheid om dit te verbergen. Deze samenzwering omvat zowel de massapublicaties als sociale mediaplatforms. YouTube, Facebook en Twitter doen zich voor als neutrale communicatiediensten, maar zijn echt illegale poortwachters van informatie.

Deze ontknoping van het schandaal was reeds lang verwacht: een ineenstorting van de geloofwaardigheid van de media-instellingen die zijn bedoeld om de vrije informatiestroom te ondersteunen en de macht te houden. Het is een vertrouwenscrisis zoals die nog nooit eerder is tegengekomen.

Dit is waar de Q-operatie van pas komt: we hebben bijna twee jaar voorbereiding op dit moment gehad. Burgerjournalisten en alternatieve media nemen al de mantel van betrouwbare en waarheidsgetrouwe bronnen over en halen de in diskrediet geraakte bedrijfsmassamedia in, zowel qua doelgroepgrootte als qua betrokkenheid.

Onlangs werd mij gevraagd om “wat is Q?” Samen te vatten, en kwam met vier kernfuncties die dit militaire inlichtingenprogramma voor deze buitengewone tijden uitvoert.

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website
  1. Q is een meerjarig proces om geheime illegale overheidsactiviteiten bekend te maken

Tot op heden zijn er meer dan 3500 “drops” per Q, maar het kernverhaal van corruptie wordt verteld in de eerste 100. Iedereen kan ze binnen een uur of zo gaan lezen. De zeer ongemakkelijke waarheid is dat de Amerikaanse regering al lang verplicht is tot een geïnstitutionaliseerd systeem van transnationale criminaliteit, dat ook vele andere landen heeft gekaapt.

Q gaf open source-onderzoekers een raamwerk om te ‘graven’ naar gegevens over dit systeem van criminaliteit. Het geloof dat Hillary Clinton – in wezen een marionet van dat systeem – de verkiezingen van 2016 niet kon verliezen, had hen onzorgvuldig gemaakt en had een uitgebreid openbaar bewijs achtergelaten. Het resultaat is een enorme hoeveelheid doorgelichte gegevens verzameld door anonieme burgers die wereldwijd samenwerken.

Als je zegt dat wat ontdekt is verontrustend is, mis je het punt: niet alleen zijn veel ‘complottheorieën’ waar, ze zijn onderling verbonden als onderdeel van een enkel plan om de vrijheid te vernietigen en wereldwijd totalitair bestuur in te voeren. Je ergste nachtmerries van verraad en genocide werden actief geïmplementeerd – door degenen die gezworen hadden je te dienen.

In het bijzonder was Obama geen legitieme president en zal elk deel van zijn nalatenschap worden ontmanteld. Hij is de grootste politieke fraude ooit gepleegd, en dat is tegen sommige dingen concurrentie van zijn voorgangers. Hillary Clinton was bedoeld als voortzetting van die fraude tot zijn destructieve conclusie. De bedrijfsmedia hebben dit altijd al geweten en de blootstelling van het complot zal ze vernietigen.

De kern van dit psychopathische systeem van criminele macht is het misbruik van kinderen over meerdere generaties, verbonden aan een oude sekscultus en dood. Regering van en door occulte krachten lijkt science fiction, maar het blijkt de wereld te zijn waarin we leven. Het begrijpen van deze lelijke realiteit is de sleutel tot het beëindigen van het kwaad dat het in stand houdt.Q is een profylactisch middel tegen burgeroorlog en burgerwacht

2. Q is een profylactisch (preventief) middel tegen burgeroorlog en burgerwacht

De afgelopen twee jaar is er een non-stop gevecht geweest tussen de reguliere en alternatieve media voor “verhalende suprematie”. Het betrof de massamedia die de Russiagate bedrog opdrongen, dat nu ontmanteld en blootgesteld ligt als een verzonnen en betaalde leugen.

De massamedia moesten proberen president Trump af te zetten om zichzelf te behouden. Hoewel de poging tot staatsgreep zeer ernstig is, is dit in veel opzichten een afleiding gebleken. Het publiek is betrokken gebleven – en durf ik zelfs te zeggen ‘entertained’ – met dit drama, terwijl het moeizame proces van het opruimen van het rechtssysteem ‘stilletjes’ op de achtergrond heeft plaatsgevonden.

Q heeft activisten voor rechtvaardigheid een focus gegeven die ze anders zouden missen. Q biedt een boze publieke hoop – gebaseerd op praktische vooruitgang – op een vreedzame uitkomst met behulp van het wettige systeem van civiele en militaire gerechtigheid. Want de echte uitdaging is niet om de verraders op te jagen, maar op een manier die ervoor zorgt dat de samenleving niet instort.

Terwijl het verraad van veel vertrouwde politici, bedrijfsleiders en militairen nu wordt onthuld, is er een gevestigde Q-beweging met een track record van vreedzaam onderzoek naar de waarheid, in plaats van waakzame activiteit op zoek naar wraak. De ineenstorting van het vertrouwen in de massamedia – die deze misdaden dekte – zal geen onrust laten voor herrieschoppers.

De Q drops laten zien dat wat zich ontvouwt allemaal deel uitmaakt van een beheerd proces van rechtvaardigheid dat met militaire precisie is doordacht. Het geeft gewone mensen bewustwording van het nachtmerrie vertrouwen in het plan voor een oplossing, en een goede reden om diegenen af ​​te wijzen die schade willen veroorzaken door aan te zetten tot geweld of opstand.

3. Q is een trainingsprogramma voor onderscheidingsvermogen en logisch denken

Tientallen jaren van hersenspoeling door de media en sociale conditionering hebben veel van het publiek ertoe gebracht hun eigen oordeel te wantrouwen en het bewijs van hun eigen ogen en oren niet te geloven. De bewapening van massamedia tegen de burgers die hen moest beschermen, creëert een diepe sociale verdeeldheid en onderling wantrouwen.

Propaganda is verpakt als journalistiek en de vaardigheid om deze te onderscheiden wordt niet op scholen aangeboden. Het tegenovergestelde is waar: openbaar onderwijs is indoctrinatie geworden. Criminelen hebben mensen geleerd om rationeel onderzoek af te sluiten bij het horen van de term “complot theorie”, en dus hun misdaden te negeren, gebaseerd op de dreiging belachelijk gemaakt en sociaal verbannen te worden.

Q is als een grootse bootcamp (training) voor digitale soldaten, die moeten leren omgaan met dit complexe en omstreden informatielandschap. De Q-drops maken vaak gebruik van de Socratic-methode, (oplossingsgericht) waardoor leren wordt bevorderd door vragen te stellen in plaats van pakketantwoorden te geven. Q zet mensen ertoe aan om zelf te denken – in plaats van mensen te vertellen wat ze moeten denken – en om logica te gebruiken in plaats van emotie.

Q heeft ons geholpen te begrijpen op welke soorten gegevens we kunnen vertrouwen in een gegevensomgeving vol met desinformatie en waar we op moeten letten. We moesten oordeelkundiger worden in onze selectie van geldige bronnen, en meer onderscheidend over toekomstige datums en gebeurtenissen die al dan niet zullen plaatsvinden. Q heeft ons vertrouwen in bewijs en reden voor vermeende autoriteit gevalideerd.

Twee jaar van de bouw van dit ‘Q-leger’ heeft een massabeweging van mensen gecreëerd die alles wat hen wordt verteld in twijfel trekken, en niets als nominale waarde beschouwen. We hebben geleerd om ons denken uit te breiden en staan ​​open voor nieuwe mogelijkheden die eerder als “daarbuiten” zouden zijn afgedaan. Want de waarheid is echt vreemder dan fictie – veruit.

4. Q is een informatiewapen tegen geïnstitutionaliseerde misdaad en corrupte media

De bedrijfsmedia zijn het krachtigste wapen van de criminele ‘diepe staat’ die momenteel uit hun macht wordt verwijderd. Het bedrog van de media heeft de zielen van veel van onze landgenoten gevangen in een web van leugens en haat. Om dit tegen te gaan, heeft Q een formidabele vijand gecreëerd om het “nepnieuws” (Fake News) aan te gaan, terwijl digitale soldaten elke valsheid in realtime (op het moment van) ontleden, 24×7.

In de komende strijd zullen de corrupte massamedia proberen alles in hun voordeel te laten draaien – ongeacht hoe onverdedigbaar. (Geen bron vermeldingen) Ze hebben al hard gewerkt om het verhaal voor te blijven en twijfels over videobewijs op te stellen als “diep nep”; suggereert dat pedofilie een seksuele voorkeur is in plaats van een ernstig misdrijf; en zelfs proberen kannibalisme te normaliseren. (Het woord “pedovore” is een woord waarvan ik wou dat ik geen reden had gehad om het tegen te komen.)

Uiteindelijk zal het publiek moeten beslissen wie de waarheid spreekt: bieden de massamedia journalistiek of propaganda? Kan het echt waar zijn dat ze slechts één gecoördineerd verhaal zijn onder zoveel schijnbaar onafhankelijke merken? Hoe zou zo’n onethisch systeem van geestbeheersing ooit mogelijk kunnen zijn in een moderne technologische tijd?

De Q-operatie is opgezet met de ultieme catch-22 voor een corrupte bedrijfsmedia, waaruit onomstotelijk blijkt dat het pure propaganda is en geen legitieme journalistiek. Hoe komt dat? De identiteit van Q is bewust ondoorzichtig. Q is geen “formeel” programma van de Amerikaanse regering of het leger. Toch biedt Q honderden gegevenspunten die aantonen dat Q inderdaad is gekoppeld aan de Trump-administratie.

Elke gewone persoon kan dit opzoeken en valideren. Ze zijn meer dan dwingend. Ondertussen schrijft de bedrijfsmedia eindeloze ophits stukken over Q en veroordeelt alles wat Q biedt als “ontkrachting van de complot theorie”. Ze schrijven ad hominem-aanvallen (drogreden die de positie van de opponent in diskrediet brengt) op degenen die zelf nadenken en het valse verhaal van de media verwerpen.

Maar deze ‘journalisten’ doen nooit de meest elementaire onderzoeksactiviteit om president Trump te vragen of Q legitiem is en of hij daarmee verbonden is. Deze “Q-vraag” maakt van Q het meest krachtige (en paradoxale) informatiewapen in de geschiedenis: de geloofwaardigheid van de hele massamedia staat op het spel, en elke dag dat ze falen goede vragen te stellen zijn er meer mensen die zich realiseren dat ze niet in de bedrijf van journalistiek meer geloven.

De weigering van de massamedia om deze eenvoudige vraag te stellen, vernietigt voortdurend hun geloofwaardigheid, zonder actie of inspanning vereist door de krachten van de waarheid. Terwijl Spygate en andere schandalen zich ontvouwen, zal de verontwaardiging van het publiek over de medeplichtigheid van de media toenemen en zullen de eisen voor de “Q-vraag” die gesteld wordt onweerstaanbaar worden.

Op dat moment zullen de corrupte bedrijfsmedia hun eigen ondergang hebben veroorzaakt: elke bewering van Q die zij betwisten, zal openbaar bewijs vereisen. Een lawine van onthulling zal naar beneden stromen en hen begraven. Elk vorig ophits stuk dat ze over Q schreven, zal als een ‘grafschrift’ fungeren – en een waarschuwing voor degenen die dergelijke georganiseerde leugens in de toekomst zouden kunnen overwegen.

Signing up to this free newsletter: http://eepurl.com/dSkfz


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk