Als je de geschiedenis niet kent, hoe kan je dan een beeld vormen van het heden?


10-08-2019 | Deze week kwam ik onderstaande video tegen die ik snel op de Qanon pagina van deze maand november heb geplaatst. Komt hij echter daar wel tot zijn recht?

Pas als je de geschiedenis kent kun je een beeld vormen van de misdaden die wij nu moeten ondergaan, pas dan ga je snappen tot waartoe ‘mensen’ in staat zijn? Door welke criminelen wij geregeerd worden, ja ook hier in Nederland, nee juist in Nederland. Sommige van de ‘Puppet Masters’ de Marionetten Meesters zijn gevestigd in Nederland zoals je in deze video zult zien.

Als je echter een heel klein beetje verder denkt, … dan kom je tot de conclusie dat je op school voorgelogen werd, dat de kranten Tv en radio altijd al Nep Nieuws hebben verspreid. Dat deze propaganda machine alleen maar erger geworden is.

Dat jij wellicht denkt een oprechte keuze te maken in het stemhokje maar alles een farce is. Maar je kan nu eenmaal gemakkelijker iemand een leugen laten geloven dan iemand overtuigen dat hij voorgelogen is. Dan wordt het immers persoonlijk.

Dan komt de vraag; “Hoe kon ik zo stom zijn om dat al die tijd te geloven?” Jij en Ik waren al die tijd gewoon een onderdeel van de uiterst geavanceerde Mind Control Machine, ik nu niet meer, en … Jij ?

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk