Schokkend bewijs Hoe Google Gezondheid Nieuws Censureert !!


Bron artikel Dr.Mercola: Shocking Proof How Google Censors Health News

VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

  • Google’s update van juni 2019, die op 3 juni van kracht werd, verwijderde Mercola.com effectief uit de zoekresultaten van Google
  • Wanneer u een gezondheidsgerelateerd zoekwoord in Google invoert, vindt u geen Mercola.com-artikelen meer in de zoekresultaten. In plaats daarvan vindt u links naar geplagieerde artikelen die zijn geüpload zonder toestemming van ongestuurde sites
  • U kunt ook niet langer de meest relevante Mercola-artikelen vinden door selectief naar mijn site te zoeken, omdat Google in plaats daarvan zoekresultaten voor mijn veterinaire pagina’s biedt
  • YouTube begraaft nu ook Mercola-video’s, zelfs bij een selectieve zoekopdracht
  • De “Google-vertrouwde” gezondheidswebsites die nu gezondheidsonderzoeken domineren zijn WebMD en Healthline, die beiden gezondheidsbeschadigende medicijnen en junkfood promoten met hun artikelen

Google is een farmaceutisch bedrijf en Censors Gezondheid Nieuws

3 juni 2019 heeft Google een brede “kernupdate” geïmplementeerd die in één klap de meeste Mercola.com pagina’s uit zijn zoekresultaten heeft verwijderd. Vrijwel ‘s nachts daalde het Google-verkeer naar mijn site met ongeveer 99,9%.

Aangezien Mercola.com de afgelopen 16 jaar de meest bezochte site voor natuurlijke gezondheid is geweest, is het geen grote verrassing dat we als een van de grootste verliezers in de algoritme-update van juni van Google zijn vermeld.

Ik schreef eind juni 2019 in twee artikelen over de gevolgen van de kernupdate van Google. In deel 1 besprak ik de effecten die het nieuwe zoekalgoritme en de bijgewerkte richtlijnen voor kwaliteitsrater hebben op het verkeer naar deze site.

Zoals in dat artikel wordt vermeld, verlagen de “kwaliteitsrevisoren” van Google de rangschikking van wat zij willekeurig als ongewenst beschouwen en begraven ze zelfs expertmeningen als ze denken dat ze “schadelijk” zijn voor het publiek.

In deel 2 heb ik onthuld hoe Wikipedia censuurinformatie en ambachtelijke verhalen ten goede komt aan bepaalde groepen, en hoe Google-beoordelaars de scheve en bevooroordeelde artikelen van Wikipedia gebruiken om de expertise en betrouwbaarheid van een bepaalde auteur of website vast te stellen.

De video’s en het artikel van vandaag laten u zien hoe duidelijk en doelbewust Google mijn artikelen uit de zoekresultaten heeft verwijderd.

Na meer dan 15 jaar als een zeer relevante bron van inhoud te worden beschouwd, heeft Google al die hoog gerangschikte resultaten verwijderd en vervangen door gezondheidsinformatie van advertentiebedrijven die junkfood en medicijnen promoten. Hierboven in de video’s geef ik duidelijke voorbeelden van hoe dit werkt.

Ik waarschuw al jaren dat het monopolie van Google een duidelijk gevaar vormt voor de vrije stroom van informatie, en met name gezondheidsinformatie, gezien hoe holistische gezondheid een directe bedreiging vormt voor de geneesmiddelenindustrie. Het feit dat Google uiteindelijk groot genoeg zou worden om te dicteren wat mensen wel en niet zien, was voorspelbaar, en we zijn nu het tijdperk van flagrante internetcensuur ingegaan.

Voor meer info en grafische voorbeelden lees verder bij de bronNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk